Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γενικα δεν βγαινω εξω ειδικα μετα τα 20 που αλλαξε ο τροπος ου βλεπω τη διασκεδαση (club' date='μπουζουκια,καφετεριες,κλπ).

Πλεον βγαινω οταν θελω να δω κανα φιλο που εχω να δω καιρο ή που και που παω σε κανα καλο στεκι με καλο φαει και καλη παρεα.

Τελος ενα οικονομικος τροπος διασκεδασεις που εχω βρει τελευταια ειναι το καζινο(εννοητε οτι δεν ισχυει για τσοχαδορους).Πας εκει και με 10 ευρω πεινεις οσο θες(σε μερικα τρως κιολας οπως το λουτρακι) παιζεις και κανα 50αρικο για να περασει η ωρα και αν σου κατσει εισαι οκ αν οχι παιρνει το μπου@#.[/quote']

Τιθεται ομως θεμα εξαρτησης μετα απο καιρο.

Αποστολή από Galaxy Nexus με Insomnia App v2.0

Δημοσ.

Το οτι αυτοί που κάνουν αυτά που δεν σας αρέσει, πχ μπουζούκια clubing κτλπ, έχουν iq 50 και είναι αγράμματοι κτλπ. Ισχύει!

Όσοι δεν σαπίζουν στα σπίτια τους και να διασκεδάζουν με το να γράφουν στα forum και να βρίζουν τους άλλους είναι η διασκέδαση ατόμων με iq over 9000

πρακτικα να το παρεις,η χρηση υπολογιστη απαιτει μεγαλυτερο skill απο οτι να πας να πιεις μπομπα με 20 ευρω,να στριμωχτεις μεσα στην ιδρωτιλα,τσιγαριλα,αρωματιλα του καθε τελειωμενου απλα για να δεις 5 ξεκωλα να κουνιουνται.

Δημοσ.

πρακτικα να το παρεις,η χρηση υπολογιστη απαιτει μεγαλυτερο skill απο οτι να πας να πιεις μπομπα με 20 ευρω,να στριμωχτεις μεσα στην ιδρωτιλα,τσιγαριλα,αρωματιλα του καθε τελειωμενου απλα για να δεις 5 ξεκωλα να κουνιουνται.

Δεν αντιλέγω, είσαι πολύ εξυπνότερος απο εμένα και απο όλους όσους βλέπουμε κολαράκια στα club και ξερνοβολάμε ότραν γυρίσουμε σπίτι, επειδή ξέρεις να μπαίνεις στο ίντερνετ. WOOOOOOOOOOOOOWWWWWWWWWW!!!

μακάρι να μπορούσα και εγώ....

Δημοσ.

+1 στον ντιναρα απο εμενα.αυτο με τα clubs,το τι γινεται εκει μεσα,δεν το αντεχω ουτε και το ευχαριστιεμαι..

Δημοσ.

Δεν αντιλέγω, είσαι πολύ εξυπνότερος απο εμένα και απο όλους όσους βλέπουμε κολαράκια στα club και ξερνοβολάμε ότραν γυρίσουμε σπίτι, επειδή ξέρεις να μπαίνεις στο ίντερνετ. WOOOOOOOOOOOOOWWWWWWWWWW!!!

μακάρι να μπορούσα και εγώ....

ειμαι σιγουρος οτι ειμαι εξυπνοτερος απο καποιον που το μονο που τον νοιαζει ειναι τα κωλαρακια,τα μεθυσια και η αεκ.

Δημοσ.

ειμαι σιγουρος οτι ειμαι εξυπνοτερος απο καποιον που το μονο που τον νοιαζει ειναι τα κωλαρακια,τα μεθυσια και η αεκ.

Μη βαζεις το χερι σου στη φωτια... ;)

Δημοσ.

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τον λόγο της έντασης. Ο καθένας διασκεδάζει με τον τρόπο του. Αυτό δεν κάνει κάποιον πιο έξυπνο ή πιο χαζό (καλά όχι πάντα, αν πας να κάνεις κάνεις μαλακίες στυλ jackass για να διασκεδάσεις δεν είσαι και το πρώτο μυαλό).

Βασικό χαρακτηριστικό ανωτερότητας, ωριμότητας και επιπέδου είναι να μπορείς να δεχθείς την ιδιαιτερότητα του καθενός και να την σεβαστείς. Άλλωστε όλοι μας είμαστε ιδιαίτεροι με τον δικό μας τρόπο, κανείς δεν είναι τέλειος.

Πέραν αυτού όσον αφορά τρόπους διασκέδασης προσωπικά προτιμώ τα ήσυχα μέρη με φυσιολογικό κόσμο. Ποτέ δεν μου άρεσαν τα μπουζούκια (είναι το μόνο είδος μουσικής που ποτέ δεν άντεξα να ακούσω) και δύο φορές που είχα πάει είχα πάει μόνο για την παρέα. Στα μπαράκια γυρνούσα αρκετά όταν ψαχνόμουν (άλλωστε γι' αυτόν τον λόγο υπάρχουν κυρίως :P). Τώρα χίλιες φορές να πάω σε ένα ροκάδικο να πιω τις μπύρες μου ή σε μια τρύπα που να παίζει ρεμπέτικα να πιω τα ρακόμελά μου :)

Ένα τελευταίο είναι οτι δεν πρέπει να συγχέουμε την διασκέδαση με την κοινωνικοποίηση. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο παρόλο που είναι στενά συνδεδεμένα.

Δημοσ.

Συμφωνώ!!! ξέρεις πόσο ζηλεύω που έχει 2826 μηνύματα σε 2 χρόνια?

ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ, και ιδιαίτερα οταν μένεις κλεισμένος με τις μέρες μέσα στο σπίτι, παρακολουθώντας ποιοτικό κινηματογράφο και ακούγοντας κλασσική μουσική. Βλέπω την ΑΕΚ γιατί τον εχω μικρό και προσπαθώ να το κρύβω.

κάνε μου μια αναφορά τώρα για να καθαρίσεις την ιντερνετική διαμάχη και να προσθέσεις αλλη μια στο ενεργητικό σου. Θα σε κανουν και μοντ αμα τα πας καλά!!!!

Δημοσ.

και γιατί κάποιος που γουστάρει να πηγαίνει σε μπουζούκια πρέπει να τον ενδιαφέρουν μόνο αυτά?? όσο για τα κωλαράκια μια χαρά φυσιολογικό είναι να τους νοιάζουν στο κάτω κάτω ..

Δημοσ.

Εγώ βγήκα την Παρασκευή, το Σάββατο και την Καθαρά Δευτέρα και επειδή έφαγα πολλά λεφτα σε αυτες τις μέρες λέω να ξαναβγω του χρόνου το ίδιο τριήμερο :mrgreen:

Δημοσ.

I used to be a clubber like you but then I took an arrow to the knee, έτσι πλέον βγαίνω κάνα δυο φορές το μήνα για κανένα ανθρακούχο νερό γιατί πολύ απλά έχω ξενερώσει με την όλη κατάσταση...

Δημοσ.

Προσωπικά δεν μπορώ καν να διανοηθώ πως μπορεί κάποιος να μην βγεί έξω (καφέ/ποτό/bar/club/παγκάκι/κλπ) έστω 1 φορά τον μήνα και να είναι ψυχολογικά καλά.

Και κοπέλα/αγόρι να έχει (για αυτόν/αυτήν που είναι μόνος/μόνη δεν το συζητάω καν) και να κάθονται σπίτι να χαμουρεύονται/βλέπουν TV/συζητάνε/δεν-ξέρω-και-γω-τι-άλλο, δεν νομίζω πως τα πράγματα θα κυλάνε καλά μετά από 1 - 1μιση μήνα μετά υπό αυτό το τροπάριο.

Όταν ήμουν 17-20 που είχα μια "σκληροπυρηνική" παρέα (είμασταν 5 άτομα κυριολεκτικά κολλητοί-κολλητές) βγαίναμε σχεδόν κάθε μέρα, πολλές φορές και πάνω από 1 φορά την ημέρα.

Πλέον η παρέα αυτή δεν υφίσταται, αλλά και πάλι βγαίνω 2-3 ή και 4 φορές την εβδομάδα με διάφορους φίλους και φίλες για διασκέδαση (το τι θα κάνουμε ποικίλλει, συνήθως σε χαλαρό bar, άλλες φορές σε χαλαρότατη καφετέρια, άλλες φορές σινεμαδάκι, άλλες φορές για φαγητό ή και 2 πράγματα κλπ κλπ).

Μου αρέσουνε και οι μαζώξεις στο σπίτι, να έρχονται 1-2 φίλοι/φίλες και να βλέπουμε ταινία στο σαλόνι, κλπ, αλλά να μην βγαίνω καθόλου έξω και η μόνη διασκέδαση να είναι το να μαζευόμαστε σπίτι είτε λίγοι είτε πολλοί για ταινία και λίγο χαβαλέ μετά από μερικές φορές καταντάει βαρετό, και πολύ απλά δεν με καλύπτει, νοιώθω κάπως "ακάλυπτος".

Αν δεν βγω καθόλου έξω για μια εβδομάδα (ουί και αλίμονο αν τραβήξει αυτό για 1μιση ή και 2 εβδομάδες) νοιώθω σχεδόν καταθλιπτικά.

4 ντουβάρια και μόνος ή και με παρέα είμαι και στην δουλειά, και στο σπίτι μετά.

Θέλω όμως και να φεύγω από αυτό το πράγμα.

Θέλω να βγω έξω, να δω κόσμο (και τα κωλαράκια καλοδεχούμενα), να γνωρίσω νέο κόσμο, να πιώ το ποτό μου με θέα το βουνό ή την θάλασσα, να πιώ τον καφέ μου με έναν καλό μου φίλο ή την κοπέλα μου και να συζητήσουμε για διάφορα θέματα, κλπ κλπ.

Δημοσ.

Τιθεται ομως θεμα εξαρτησης μετα απο καιρο.

Για αυτο λεω οχι για τσογαδορους.

Προσωπικά δεν μπορώ καν να διανοηθώ πως μπορεί κάποιος να μην βγεί έξω (καφέ/ποτό/bar/club/παγκάκι/κλπ) έστω 1 φορά τον μήνα και να είναι ψυχολογικά καλά.

Και κοπέλα/αγόρι να έχει (για αυτόν/αυτήν που είναι μόνος/μόνη δεν το συζητάω καν) και να κάθονται σπίτι να χαμουρεύονται/βλέπουν TV/συζητάνε/δεν-ξέρω-και-γω-τι-άλλο, δεν νομίζω πως τα πράγματα θα κυλάνε καλά μετά από 1 - 1μιση μήνα μετά υπό αυτό το τροπάριο.

Εξαρταται απο το ποσο διαθεσιμο χρονο εχεις και τη ευθηνες αλλα και λεφτα.

Αν πχ εχεις παιδι ή γονιο που να θελει ανθρωπο για προσοχη ειναι δυσκολο να βγαινεις οπως επισης οταν εισαι ανεγος ή τα οικονομικα σου δεν ειναι καλα.

Δημοσ.

Για αυτο λεω οχι για τσογαδορους.

Εξαρταται απο το ποσο διαθεσιμο χρονο εχεις και τη ευθηνες αλλα και λεφτα.

Αν πχ εχεις παιδι ή γονιο που να θελει ανθρωπο για προσοχη ειναι δυσκολο να βγαινεις οπως επισης οταν εισαι ανεγος ή τα οικονομικα σου δεν ειναι καλα.

Ναι αλλα εχει ενα δικιο. Αλλο δε βγαινω γιατι δε με εκφραζει αυτου του ειδους η διασκεδαση, κι αλλο το δε βγαινω ΠΛΕΟΝ γιατι δεν εχω μια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...