Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω πως έγινε τέτοιο θαύμα, αλλά στο μαγαζί που συχνάζω η τιμή των cocktail (tequila sunrise, mai tai, long island iced tea, flaming lamborghini, κλπ κλπ) έπεσε 4 ευρώ μέσα σε 2 εβδομάδες (είχανε 12, πήγανε 10, και μια βδομάδα μετά πέσανε στα 8€).

Κανονικά πρέπει να πάνε και πιο κάτω σίγουρα, αλλά όπως και να το κάνεις, κάτι είναι και αυτό (το μαγαζί δεν έχει θέμα πελατείας, Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή είναι πάντα γεμάτο εώς ασφυκτικά γεμάτο).

Δημοσ.

Ρε παιδιά αν είσαι θαμώνας σε ένα μέρος, λέει να κάνεις παρατήρηση για τις τιμές. Θα σε σεβαστούν σαν μόνιμο (εδω και χρόνια) πελάτη ή απλά μετά θα σου φτήνουν τον καφέ. Βέβαια μια χαρά παιδιά φαίνονται...

Δεν ξέρω δεν έχουν κάνει καμία μείωση ρε πούστη και σκέφτομαι να τους το πώ. Είμαστε πολλά άτομα και μπορούμε να κάνουμε μία έγραφη παρατήρηση και ίσως το λάβουν υπόψην για μία μείωση 20% σε είδη καφέ κυρίως και άντε και φαγητού ας κάνουν μικρότερη.

Δημοσ.

Απο ποιοτητα τι εκανε?

Όπως ακριβώς ήταν παραμένει.

Ρίξανε τις τιμές σε κάμποσα πράγματα, και ταυτόχρονα δεν παρατηρήθηκε κάποια αλλαγή στο προσωπικό (απολύσεις,κλπ)

Δημοσ.

Βγαίνω μόνο Σαββατοκύριακο και Παρασκευή βράδυ αν δεν είμαι κουρασμένος. :-) Φυσικά το "βγαίνω" μπορεί να σημαίνει ότι πάω και σε κάποιο άλλο σπίτι και όχι σε κάποιο μαγαζί απαραίτητα.

Δημοσ.

Γενικά βγαίνω (αν και δε μου αρέσει αυτή η έκφραση, τη θεωρώ λάθος :P) 1-2 φορές maximum/εδομάδα. Σε σκυλάδικα/κλαμπ δε πάω ποτέ γιατί δε μου αρέσουν (όχι μόνο το περιβάλλον αλλά και η μουσική). Προτιμώ περισσότερο μέρη όπου μπορείς να πεις και 1 κουβέντα με φίλους/φίλες (και δεν είναι τίγκα στην κάπνα).

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά αν είσαι θαμώνας σε ένα μέρος, λέει να κάνεις παρατήρηση για τις τιμές. Θα σε σεβαστούν σαν μόνιμο (εδω και χρόνια) πελάτη ή απλά μετά θα σου φτήνουν τον καφέ. Βέβαια μια χαρά παιδιά φαίνονται...

Δεν ξέρω δεν έχουν κάνει καμία μείωση ρε πούστη και σκέφτομαι να τους το πώ. Είμαστε πολλά άτομα και μπορούμε να κάνουμε μία έγραφη παρατήρηση και ίσως το λάβουν υπόψην για μία μείωση 20% σε είδη καφέ κυρίως και άντε και φαγητού ας κάνουν μικρότερη.

Για μενα αυτο που λες ειναι λαθος.Γιατι ο αλλος που θα παει για πρωτη φορα κ ενδεχομενως δωσει μια δευτερη ευκαιρια στο μαγαζι δεν εχει δικαιωμα να εκφραστει για τις τιμες η θα το σερβις η για το χ,ψ πραγμα?

Επισης αν ριχνατε ΜΑΥΡΟ και δεν το κανατε στεκι ισως ο ιδιοκτητης προβληματιζοταν.Αν εχει δεμενο τον γαιδαρο του με 5-6 παρεες μονιμες τοτε δεν τον πολυενδιαφερει.

Εν κατακλειδι γενικα ειμαστε πολυ λαλακες σαν λαος.Αν καναμε αποχη,αν ριχναμε ΜΑΥΡΟ σ ολους τους αλητες που βγαζουν 300+% στο καθε ειδος,την στιγμη που οι μισθοι εχουν πεσει 40+% τοτε ΟΛΟΙ θα εριχναν νερο στο κρασι τους.

Δημοσ.

Ε καλα εκεί πηγαίνω απο 1 έτος ρε αδελφέ. Στο 2ρο εξάμηνο εγώ μαζί με ένα φιλαράκι το "ανοίγαμε" το μαγαζί για παίξουμε σκάκι σχεδόν κάθε μέρα.. Μια φορά την βδομάδα θα πάμε για έναν καφέ να αράξουμε, σαν το σπίτι μας νιώθουμε, μόνο που έχουμε και άλλον κόσμο να μιλάμε κτλ. Ρε τον ιδιοκτήτη δεν τον ξέρω. 'Ομως τα παιδια που δουλεύουν έκει είναι εντάξη άτομα και οι τιμές είναι καλές. Μόνο που οι εποχές έχουν αλλάξει και ακόμα και οι καλές τιμές του πέρσι, πρέπει να πέσουν λίγο ακόμα.

Δημοσ.

Το πιο σημαντικό δεν είναι poses φορες ... βγαίνετε αλλα η ποιότητα διασκέδασης σας.

Σε cafe φίλου ένας μαλάκας ερχότανε με τα δυο μικρά του παιδιά όλο το καλοκαίρι κάθε μέρα από τις 09.00 το πρωί μέχρι τις 14.30 και έπινε τον καφέ του.Όσο για τα καημένα τα μικρά του τα δύστυχα που υποφέρανε ο άχρηστος δεν "πολουενδιαφεροταν",και άλλωστε τι να κάνουν άλλωστε σε μια καφετερια ρε γαμώτο.Μετά ερχότανε πάλι το απόγευμα και καθόταν μέχρι αργά το βραδυ ευτυχώς χωρίς τα μικρά του.Όχι με την ίδια συχνότητα αλλα το ίδιο τροπάριο και τον χειμώνα με την διαφορα ότι τα παιδιά του έρχονται το απόγευμα αρκετές φορες.Τα μικρά και ο άχρηστος βγαίνουν κάθε μέρα αλλα θεωρείτε συναρπαστικό το γεγονός? :devil:

Απαίσιοι είμαστε εγώ και ο ιδιοκτητης του cafe που δεν τον έχουμε καταγγείλει.

Δημοσ.

Παιδια στην ελλαδα ανεκαθεν ειχαμε παντα προβλημα με την ποιοτητα και το value for money( οπως το βλεπω εγω τουλαχιστον).Θα συμφωνησω με το φιλο παραπανω που ειπε οτι δεν το νοιαζει τοσο το ποσο που δινει οσο οτι αυτα που δινει να πιασουν τοπο.

Πρεπει να εχουμε τα περισσοτερα κατακεφαλη cafe παγκοσμιως.Ο καφες (κατα τη γνωμη μου παντα )ειναι εξωφρενικα ακριβος σε σχεση με το ολο οικονομικο κλιμα (κυριως τωρα).Καλα δε συζηταμε κατι επιλογες στυλ STARBUCKS οπου ο καφες εχει ιδια τιμη ΑΘΗΝΑ-ΛΟΝΔΙΝΟ-ΠΑΡΙΣΙ(που το εχω τσεκαρει).

Εχουμε το παραδοξο φαινομενο των μπουζουκιων με την μοστρα των αυτοκινητων απεξω, πλαστικο τραπεζακι, ξηρο καρπο και ουισκυ και ενα πενηνταρικο κατα κεφαλη (προ κρισης).Το ωραιο ειναι οτι μεχρι προτινος ηταν γεματα και οχι μονο Σ-Κ.

ΠΑραδοξως το φαι εξω (οχι παντου βεβαια)ειναι σχετικα φθηνο αλλα και εδω τα παραδοξα δε σταματουν.Το junk (πιτσα-hamburger κτλ)ειναι δυσαναλογα ακριβο σε σχεση με τν ποιοτητα του (εκτος του σουβλακιου).

Με λιγα λογια το βγαινω ειναι τελειως υποκειμενικο.Αλλοι βγαινουν για να τους δουν, αλλοι για να βρουν γυναικα (αν και νομιζω οτι σπανια γινεται εξω στο ξεκαρφωτο) και λιγοι λογω εξωστρεφειας.

Το ποσο συχνα βγαινει ο καθενας περα απο την ιδιοσυγκρασια βεβαια εξατραται αμεσα και απο την ηλικια.Με διαφορετικους ρυθμους βγαινεις μαθητης, με διαφορετικους φοιτητης,σολο, δεσμευμενος, παντρεμενος.Προσωπικα τις περισσοτερες φορες εβγαινα ως φοιτητης( οι περισσοτεροι νομιζω) ασχετα που δεν ειχα μια.Κλασσικη αποδειξη οτι για να περασεις καλα δε χρειαζονται απαραιτητα χρηματα (αλλος παραλογισμος αυτος).

Πλεον που ανηκω στην τελευταια κατηγορια βγαινω 2 φορες την εβδομαδα.Προτιμω μπαρακια με μπαρα, αποφευγω τον πολυ κοσμο, τα μερη που πουλανε μουρη, τη βαβουρα.Για φαγητο λιγα πραγματα πρωτον γιατι μαγειρευω πολυ καλα και δευτερον γιατι εχω τυχει σε κουζινες εστιατοριων και πραγματικα τυφλα να χει ο μποτρινι και η εκπομπη του.........

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Όταν λέμε βγαίνουμε τι ακριβώς εννοούμε;;Για καφέ;Για φαγητό;Η' μιλάμε για βραδινή έξοδο(ξενύχτι);

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...