evabb Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Ναι σωστα οπως ανεφερες προτιμουν τις μπυρες αλλα απ ότι μου ειπε ενα παιδι δε αποκλειουν και τα αλλα (σπανιως βεβαια) ! Ομως το βαρυ ποτο το λεω κυριως για τη ποσοτητα γιατι οταν πινουν πραγματικα μεθανε μεχρι να πέσουν κατω και το λεω αυτο διοτι ειχε παει προσφατα ενα παιδι στην Αγγλια σε σχολη και οτι Αγγλο και να εβλεπες τα βραδια ηταν λιωμα. Και μου ειπε παλι καλα που εχουν ενα περιορισμο για το χρονο διασκεδασης για 2 η ωρα απ οτι θυμαμαι διοτι αν ειχανε το ελληνικο ωραριο θα ειχαν σοβαρο προβλημα! Πινουν πολυ στην Αγγλια! Μεταδιδω αυτο που μου πε απο ενα παιδι που πινει ανεκτικα! τα ξερω αυτα που λες τα εχω δει με τα ματια μου και τα εχω κανει κιολας. αμα δεν πιουν να γινουν κωλος νιωθουν οτι δεν εχουν διασκεδασει.
ex3Lmei Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 τα ξερω αυτα που λες τα εχω δει με τα ματια μου και τα εχω κανει κιολας. αμα δεν πιουν να γινουν κωλος νιωθουν οτι δεν εχουν διασκεδασει. Ενταξει μια φορα πανω κατω εχουμε περασει,αλλα να το κανεις καθε φορα που βγαινεις ειναι απο μονοι τους αλλη μια κατηγορια. Εδω στην Ελλαδα δε το κανουμε τοσο συχνα και τοση πλειοψηφια ανθρωπων.
Praetorianos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 αμα δεν πιουν να γινουν κωλος νιωθουν οτι δεν εχουν διασκεδασει. Ενταξει μια φορα πανω κατω εχουμε περασει,αλλα να το κανεις καθε φορα που βγαινεις ειναι απο μονοι τους αλλη μια κατηγορια. Εδω στην Ελλαδα δε το κανουμε τοσο συχνα και τοση πλειοψηφια ανθρωπων. Εντωμεταξύ αρχίζω να πιστεύω ότι γίνονται κώλος, κυρίως Αγγλία, επειδή (α) έχουν αυστηρό σύστημα με το αλκοολ (δεν μπορείς να αγοράσεις αν δεν είσαι 18 και (β) δεν έχουν συνηθίσει/δεν ξέρουν να πίνουν. Δεν γίνεται Ελλάδα να κατεβάζουν κοριτσάκια 15 χρονών το Chivas νερό και Αγγλία ή Βέλγιο να βλέπεις μαντραχαλέους 150 κιλά να γίνονται στουπί με 4 μπύρες. Δεν είναι δηλαδή ότι πίνουν εξωπραγματικά όταν βγουν, απλά δεν το σηκώνουν.
evabb Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Ενταξει μια φορα πανω κατω εχουμε περασει,αλλα να το κανεις καθε φορα που βγαινεις ειναι απο μονοι τους αλλη μια κατηγορια. Εδω στην Ελλαδα δε το κανουμε τοσο συχνα και τοση πλειοψηφια ανθρωπων. δεν καταλαβες, δεν ζω στην ελλαδα. ειμαι μεσα σε αυτο το περιβαλον.
aghsilaos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 παλαια βγαιναμε 2 φορες την ημερα... Όλοι σας ή μιλάς για τον εαυτό σου; Εγώ τουλάχιστον προ κρίσεως έβγαινα μετά βίας κατά μέσο όρο μια φορά την εβδομάδα, ενώ τώρα ας μη πω καλύτερα. Αλλά δεν είμαι ιδιαίτερα κοινωνικός έτσι κι αλλιώς, δηλαδή δε φταίει η κρίση για την περίπτωσή μου.
viper2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Όλοι σας ή μιλάς για τον εαυτό σου; Εγώ τουλάχιστον προ κρίσεως έβγαινα μετά βίας κατά μέσο όρο μια φορά την εβδομάδα, ενώ τώρα ας μη πω καλύτερα. Αλλά δεν είμαι ιδιαίτερα κοινωνικός έτσι κι αλλιώς, δηλαδή δε φταίει η κρίση για την περίπτωσή μου. δεν ειμαι τρελος ή απελπισμενος για να βγαινω μονος μου σε μπαρ και καφετεριες οποτε πηγαινα με κοσμο
ex3Lmei Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δεν γίνεται Ελλάδα να κατεβάζουν κοριτσάκια 15 χρονών το Chivas νερό και Αγγλία ή Βέλγιο να βλέπεις μαντραχαλέους 150 κιλά να γίνονται στουπί με 4 μπύρες. Δεν είναι δηλαδή ότι πίνουν εξωπραγματικά όταν βγουν, απλά δεν το σηκώνουν. Τωρα συγκρινεις ποτηρια βαρελισσιας μπυρας στην Ελλαδα και στην Αγγλια; Η μεγαλη μπυρα βαρελλισια στην Ελλαδα ειναι ποτηρι για αυτους! Ναι και εχω δει Ελληνες να γελανε απο την 1η μεγαλη μπυρα οποιαδηποτε ηλικιας αλλα στην Αγγλια πινουν ολοι και μου λες απο τη 4η γιαυτους μπυρα. Φαντασου.
aghsilaos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 δεν ειμαι τρελος ή απελπισμενος για να βγαινω μονος μου σε μπαρ και καφετεριες οποτε πηγαινα με κοσμο Όχι, εννοώ αν μιλάς μόνο για εσένα και την παρέα σου ή γενικότερα.
evabb Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Εντωμεταξύ αρχίζω να πιστεύω ότι γίνονται κώλος, κυρίως Αγγλία, επειδή (α) έχουν αυστηρό σύστημα με το αλκοολ (δεν μπορείς να αγοράσεις αν δεν είσαι 18 και (β) δεν έχουν συνηθίσει/δεν ξέρουν να πίνουν. Δεν γίνεται Ελλάδα να κατεβάζουν κοριτσάκια 15 χρονών το Chivas νερό και Αγγλία ή Βέλγιο να βλέπεις μαντραχαλέους 150 κιλά να γίνονται στουπί με 4 μπύρες. Δεν είναι δηλαδή ότι πίνουν εξωπραγματικά όταν βγουν, απλά δεν το σηκώνουν. κοιτα μολις σκασουν μυτη στο πανεπιστημειο λυσανε με το αλκοολ. ειδικα εδω στο βελγιο ειναι φοιτητικη παραδοση καποιες δραστηριοτητες που συνοδευονται απο μπυρα. και δεν πινουν 4 μπυρες. 4 μπυρες θελω εγω για να ζαλιστω απλως. μιλαμε για πολλα λιτρα, μια χαρα το σηκωνουν αλλα οταν εχεις πιει 3 λιτρα μπυρας μεσα σε 15 λεπτα ε θα σε χτυπησει οπως και να το κανεις.
viper2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Όχι, εννοώ αν μιλάς μόνο για εσένα και την παρέα σου ή γενικότερα. οχι μονο παρεα και λοιποι γνωστοι αλλα υπηρχαν και αλλοι αγνωστοι στα γεματα τραπεζια βασικα μετα τις 13:00 γινεται τις πουτ@ν@ς
ex3Lmei Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 κοιτα μολις σκασουν μυτη στο πανεπιστημειο λυσανε με το αλκοολ. ειδικα εδω στο βελγιο ειναι φοιτητικη παραδοση καποιες δραστηριοτητες που συνοδευονται απο μπυρα. και δεν πινουν 4 μπυρες. 4 μπυρες θελω εγω για να ζαλιστω απλως. μιλαμε για πολλα λιτρα, μια χαρα το σηκωνουν αλλα οταν εχεις πιει 3 λιτρα μπυρας μεσα σε 15 λεπτα ε θα σε χτυπησει οπως και να το κανεις. 3λιτρα σε 15 λεπτα? Πωπω.. το 1,5 λιτρο εχω δει περιπου ποσο ειναι...καταλαβα!!!
evabb Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 3λιτρα σε 15 λεπτα? Πωπω.. το 1,5 λιτρο εχω δει περιπου ποσο ειναι...καταλαβα!!! υπαρχει και τροπος να ανοιγεις καπως τον λαιμο σου ωστε να τρεχει μεσα η μπυρα χωρις να χρειαζεται να καταπιεις ωστε να διακοπη η ροη της. εγω δεν το εχω καταφερει ποτε.
ex3Lmei Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 υπαρχει και τροπος να ανοιγεις καπως τον λαιμο σου ωστε να τρεχει μεσα η μπυρα χωρις να χρειαζεται να καταπιεις ωστε να διακοπη η ροη της. εγω δεν το εχω καταφερει ποτε. Ενδιαφερον
Praetorianos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Ναι και εχω δει Ελληνες να γελανε απο την 1η μεγαλη μπυρα οποιαδηποτε ηλικιας αλλα στην Αγγλια πινουν ολοι και μου λες απο τη 4η γιαυτους μπυρα. Φαντασου. και δεν πινουν 4 μπυρες. 4 μπυρες θελω εγω για να ζαλιστω απλως. μιλαμε για πολλα λιτρα, μια χαρα το σηκωνουν αλλα οταν εχεις πιει 3 λιτρα μπυρας μεσα σε 15 λεπτα ε θα σε χτυπησει οπως και να το κανεις. Ώπα ένσταση. Ξαναλέω, έχω δει κοπέλες να κατεβάζουν whiskey σα νερό και να στέκονται μια χαρά. Μιλάμε για 40% αλκοόλ. Εδώ κάθε Σάββατο είναι απίθανο να μην βρεις νεαρές ανάσκελα στα πεζοδρόμια αλα Μάλια ή χουλιγκάνους ξεβράκωτους από τις 12. Επουδενί δεν έχουν κατεβάσει όλοι αυτοί 3 λίτρα μπύρας εκτός αν πίνουν μόνο την ώρα που πάω για κατούρημα. Προσωπική άποψη ότι όντως και δεν ξέρουν να χειριστούν το αλκοόλ αλλά και δεν έχουν συνηθίσει. Σε μια φοιτητική βραδιά με 3 λίτρα ρακή κόντεψα να ξεπαστρέψω το μισο union XD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα