koslibpro Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Εγω λογω αυξημενου φορτου τον τελευταιο καιρο βγαινω πολυ λιγο.μια φορα το μηνα περιπου.καθε φορα σαββατο μεσημερι-απογευματακι για φαγητο και γλυκο φαση. Κατα τα αλλα και εμενα μου αρεσει αγγαλια με συντροφο και αραγμα/χαζεμα σπιτι με τα σαββατοκυριακα ενα πρωινο καφεδακι να μην το αρνουμαι.. Τα καλοκαιρια σχεδον καθε βραδυ μπαρακι φαση-μπανιο-ποτακι και τελος στην παραλια μεχρι οσο ναναι.. Συνολικα εξοδα καθε φορα:για φαγητο κτλπ γυρω στα 30 ευρω,στο μπαρ κανα 15 ευρω.ολα αυτα για 2 ατομα Αποστολή από Galaxy Nexus με Insomnia App v2.0
giorgos147 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Παρασκευή και Σάββατο, σίγουρα για καφέ ή για κανά ποτό. Κυριακές, συνήθως μαζευόμαστε σε κανά σπίτι. Απορώ με κάποιους που λέτε ότι δε βγαίνετε σχεδόν καθόλου. Εντάξει, υπάρχουν και οι στιγμές που δεν έχεις όρεξη για έξω, αλλά καθόλου; Εμένα αν κάτσω μία εβδομάδα μέσα, κάτι με πιάνει. *Και πάνω από 6-7 ευρώ, για τους καφέδες όμως ε, για Παρασκευή και Σάββατο, δε φεύγει. Τώρα αν κατέβω καμιά Χαλκίδα, το 15ευρώ το θέλω. Το ταξί και μόνο θέλει από 10-12 ευρώ. (το οποίο το μοιράζομαι με τη παρέα μου)
koslibpro Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Παρασκευή και Σάββατο' date=' σίγουρα για καφέ ή για κανά ποτό. Κυριακές, συνήθως μαζευόμαστε σε κανά σπίτι.Απορώ με κάποιους που λέτε ότι δε βγαίνετε σχεδόν καθόλου. Εντάξει, υπάρχουν και οι στιγμές που δεν έχεις όρεξη για έξω, αλλά καθόλου; Εμένα αν κάτσω μία εβδομάδα μέσα, κάτι με πιάνει.[/quote'] Ναι αλλα αν εχεις δουλεια πολυ?αν ταξιδευεις?αν αν αν....μην το βλεπεις ετσι ρε συ,οπως την βρισκει ο καθενας.. Αποστολή από Galaxy Nexus με Insomnia App v2.0
RottenLungs Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 RottenLungs... Όσα αναφέρεις είναι καλά και άγια όταν δεν τα έχεις κάνει 1000 φορές. Μετά από ένα σημείο επέρχεται κορεσμός. Δεν έχει τίποτα να προσφέρει ένα ακόμα άραγμα σε μία πλατεία, μία ακόμα βόλτα σε ένα παρκάκι, ένα ακόμα ξόδεμα χρόνου σε ένα παγκάκι. Όπως δεν έχει να προσφέρει τίποτα το να πας μέσα σε 4ς τοίχους, με μουσική τόσο δυνατά που δεν μπορείς να μιλήσει με κανένα. Πόσο μάλλον δε όταν και η μουσική η ίδια δεν είναι των προτιμήσεών σου. Όμως, έχει να προσφέρει πάρα πολλά το να είσαι στον καναπέ αγκαλιά με τον άνθρωπό σου για μία ακόμη φορά. Το να διαβάσεις ένα βιβλίο. Το να ξεκουραστείς χωρίς να κάνεις τίποτα, ούτε καν να ντύσεις το κουφάρι σου για να το βγάλεις έξω. Οπότε, ναι. Στην ηλικία που προφανώς είσαι, μία χαρά είναι το άραγμα σε μία πλατεία, σε ένα πάρκο, σε ένα παγκάκι. Όταν όμως κουράζεσαι σε μία δουλειά, σου αρέσει δεν σου αρέσει, τότε δεν θες να κουραστεί ο κ**λος σου σε ένα παγκάκι. Θες ωραία καρέκλα και άνετη. Να σε σερβίρουν, μιλώντας σου ευγενικά και όχι να πας να πάρεις εσύ από το περίπτερο αυτό που θες να πιεις. Όλα αυτά, εάν δεν έχεις προτιμήσει να κάτσεις στην καναπεδιά σου, με την τηλεορασάρα σου και αγκαλιά με τον άνθρωπό σου. Μα και εγω τα κάνω αυτά. Εγω παιδιά 2-3 φορές την βδομάδα βγαίνω. Σίγουρα ένα βράδυ (το οποίο είναι 5-6 ώρες έξοδος) Παρασκευή ή Σάββατο και 2 φορές μέσα στην βδομάδα για κανα καφέ, βόλτα κτλ. Το Καλοκαίρι μόνο βγαίνω κάθε μέρα και σχεδόν όλη μέρα. Μέσα στην βδομάδα μετά την σχολή συνήθως αραλίκι με την κοπέλα μου και ταινιούλα στον καναπέ ή για καφέ πρώτα με φίλους, κανα σκάκι ή χαρτάκι και μετά πάλι αραλίκι με κοπέλα. Αυτό έλεγα παραπάνω, όλα με μέτρο. Ούτε όλο έξω, ούτε όλο μέσα. Εσείς έχετε πάει στο άλλο άκρο. Επίσης άμα είσαι όλο μέσα να δώ που θα βρείς κοπέλα να αγκαλιάζεις όταν αυτή που έχεις μιζεριάσει και φύγει για αλλού. Τέσπα, πάω να συνεχίσωβ το διάβασμα. bb
giorgos147 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Ναι αλλα αν εχεις δουλεια πολυ?αν ταξιδευεις?αν αν αν....μην το βλεπεις ετσι ρε συ,οπως την βρισκει ο καθενας.. Αποστολή από Galaxy Nexus με Insomnia App v2.0 Έχω πολύ διάβασμα. Αλλά δε θα κάτσω και μέσα. Ύστερα εκτός του ότι θα σκέφτομαι ότι "οι άλλοι είναι έξω και εγώ λιώνω εδώ μέσα", δε θα είμαι σε θέση να συνεχίσω κιόλας επειδή θα έχω, αν θες, σαπίσει. Η έξοδος, τουλάχιστον μια φορά στο τόσο, κάνει καλό. Δε σου είπα και κάθε μέρα, αλλά μια φορά τη βδομάδα, είναι τουλάχιστον αναγκαστικό.
antonl Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Υπό normal συνθήκες 1 φορά τη βδομάδα κατά ΜΟ. Μπορεί αυτό να σημαίνει μια ανά 15 μπορεί και 2 ανά 7. Συνήθως ΠΣΚ λόγω δουλειάς. Και 1 το μήνα να βγαινα, δε θα με χαλούσε πάντως. Προτιμώ 100 φορές περισσότερο ν αράξουμε σε κανα φιλικό σπίτι παρά έξω. Και προ-κρίσης δεν έπαιζε κάτι διαφορετικό. Το να βγαίνεις έξω γιατί χρειάζεται/είναι καλό Χ φορές ανά Ψ μέρες ποτέ δεν το κατάλαβα.
aghsilaos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Υπάρχει και το ενδεχόμενο, ξέρετε, να μην έχει κάποιος φίλους και να μην μπορεί να αποκτήσει λόγω χαρακτήρα. Οπότε τι να βγει έξω να κάνει;
koslibpro Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Υπάρχει και το ενδεχόμενο' date=' ξέρετε, να μην έχει κάποιος φίλους και να μην μπορεί να κάνει λόγω χαρακτήρα.[/quote'] Ε αυτο δεν σχετιζεται με την οικονομικη κριση. Και επισης,αν γνωριζει το προβλημα του χαρακτηρα του,μπορει να το δουλεψει και να βγαλει ακρη. Την κανω και εγω για διαβασμα. Αποστολή από Galaxy Nexus με Insomnia App v2.0
aghsilaos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Το ξέρω, απλώς το σημείωσα σαν απάντηση σε δηκτικά σχόλια του τύπου "δεν μπορώ να καταλάβω εσάς που δε βγαίνετε καθόλου. Πόσο ξενέρωτοι μπορεί να είστε ή πόση ναφθαλίνη να μυρίζετε".
Timonkaipumpa Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μα και εγω τα κάνω αυτά. Εγω παιδιά 2-3 φορές την βδομάδα βγαίνω. Σίγουρα ένα βράδυ (το οποίο είναι 5-6 ώρες έξοδος) Παρασκευή ή Σάββατο και 2 φορές μέσα στην βδομάδα για κανα καφέ, βόλτα κτλ. Το Καλοκαίρι μόνο βγαίνω κάθε μέρα και σχεδόν όλη μέρα. Μέσα στην βδομάδα μετά την σχολή συνήθως αραλίκι με την κοπέλα μου και ταινιούλα στον καναπέ ή για καφέ πρώτα με φίλους, κανα σκάκι ή χαρτάκι και μετά πάλι αραλίκι με κοπέλα. Αυτό έλεγα παραπάνω, όλα με μέτρο. Ούτε όλο έξω, ούτε όλο μέσα. Εσείς έχετε πάει στο άλλο άκρο. Επίσης άμα είσαι όλο μέσα να δώ που θα βρείς κοπέλα να αγκαλιάζεις όταν αυτή που έχεις μιζεριάσει και φύγει για αλλού. Τέσπα, πάω να συνεχίσωβ το διάβασμα. bb Η διαφορά όμως είναι ότι η σχολή δεν είναι δουλειά. Δεν είναι υποχρεωτική ενασχόλιση με κάτι επί 8ωρο (στην καλύτερη). Συν πήγαινε έλα, συν μαγείρεμα, συν πλύσιμο πιάτων, συν συν συν συν ό,τι μπορεί να έχει η καθημερινότητα κάποιου που δεν είναι πλέον φοιτητής. Λογικά είναι τα όσα λες για έναν φοιτητή. Δεν είναι όμως σωστό να κρίνεις βάσει των δικών σου αναγκών. Επίσης... προσπερνάω τα περί "που θα βρεις κοπέλα". Δεν θέλω να μπω σε αντιπαραθέσεις.... ελπίζω να μην ξανα-προκληθώ.
evabb Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Η διαφορά όμως είναι ότι η σχολή δεν είναι δουλειά. Δεν είναι υποχρεωτική ενασχόλιση με κάτι επί 8ωρο (στην καλύτερη). Συν πήγαινε έλα, συν μαγείρεμα, συν πλύσιμο πιάτων, συν συν συν συν ό,τι μπορεί να έχει η καθημερινότητα κάποιου που δεν είναι πλέον φοιτητής. Λογικά είναι τα όσα λες για έναν φοιτητή. Δεν είναι όμως σωστό να κρίνεις βάσει των δικών σου αναγκών. Επίσης... προσπερνάω τα περί "που θα βρεις κοπέλα". Δεν θέλω να μπω σε αντιπαραθέσεις.... ελπίζω να μην ξανα-προκληθώ. συμφωνω. αν και στην δικη μου περιπτωση ειναι κανονικα σαν δουλεια και ζω και μονη μου. και για να καταλαβουν οσοι λενε περι ναφθαλινων παραθετω κλασσικο καθημερινο προγραμμα 6.15 ξυπνημα 7.15 φευγω απο το σπιτι 8.00 ειμαι στο πανεπιστημειο (μαθημα, ερευνα για την πτυχιακη, ραντεβου με καθηγητες κτλ) 18.00 σχολαω 18.45 ειμαι σπιτι 22.30 πεφτω για υπνο. ας μου πει καποιος ποτε να βγω; το σαββατο; χαιρω πολυ! αν δεν εχει φτασει 11 η ωρα και κανω ακομα υπολογισμους.
athlios Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Τωρα παλι εξω ειμαι. 4€/ latte macchiato Sent from my iPhone using Insomnia
koslibpro Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Τωρα παλι εξω ειμαι.4€/ latte macchiato Sent from my iPhone using Insomnia Starbucks? Τα λατρευω οσο τιποτα αλλο! Αποστολή από Galaxy Nexus με Insomnia App v2.0
athlios Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Οχι σε καφε "γειτονιας" αστοπουμε... Sent from my iPhone using Insomnia
RottenLungs Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Η διαφορά όμως είναι ότι η σχολή δεν είναι δουλειά. Δεν είναι υποχρεωτική ενασχόλιση με κάτι επί 8ωρο (στην καλύτερη). Συν πήγαινε έλα, συν μαγείρεμα, συν πλύσιμο πιάτων, συν συν συν συν ό,τι μπορεί να έχει η καθημερινότητα κάποιου που δεν είναι πλέον φοιτητής. Λογικά είναι τα όσα λες για έναν φοιτητή. Δεν είναι όμως σωστό να κρίνεις βάσει των δικών σου αναγκών. Επίσης... προσπερνάω τα περί "που θα βρεις κοπέλα". Δεν θέλω να μπω σε αντιπαραθέσεις.... ελπίζω να μην ξανα-προκληθώ. Ελα, Λοιπόν δεν σε προκάλεσα καθόλου, γιατι;;;; Γιατι παρόλο που παραθέτω το δικό σου πόστ (επειδή μου μίλησες εσύ αρχικά), δεν κάνω συζήτηση με εσένα αλλα γενικότερα με όσους πέρνουν μέρος σε αυτό το thread. Αυτό που είπα αφορά την κατηγορία μ!@#νόδουλων οι οποίοι όταν βρίσκουν γκόμενα ξεχνάνε τους πάντες και χουχουλιάζουν σε ένα κρεβάτι μέχρι να τους παρατήσει απο την βαρεμάρα και την καταπίεση και μετά έρχονται στην παλιά παρεά για να γνωρίσουν καινούρια γκόμενα γιατι εκεί ξέρουν οτι υπάρχουν. Είναι ένας τυπάς που ξέρω οτι μόλις με πάρει τηλ. έχει χωρίσει. Τι μ@λάκας. Ξέρεις τι τρώνε αυτοί την δεύτερη φορά που πάνε να το κάνουνε το ίδιο. Πόδι γιατι είναι ανέκδοτα ανδρός... Τέσπα τώρα το πήγα αλλού για αλλού αλλα έχω τα νεύρα μου... Πρέπει να βγάλω άλλες 50 σελίδες σήμερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα