aghsilaos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Τωρα παλι εξω ειμαι. 4€/ latte macchiato Sent from my iPhone using Insomnia Εντάξει, δε χρειάζεται να μας κάνεις δελτίο τύπου κάθε φορά. Δηλαδή τι θέλεις, να ζηλέψουμε;
koslibpro Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Οχι σε καφε "γειτονιας" αστοπουμε... Sent from my iPhone using Insomnia Αααα δεν εχω ξαναδει machiatto σε "γειτονιας" γιαυτο στο ειπα Αποστολή από Galaxy Nexus με Insomnia App v2.0
athlios Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Εντάξει' date=' δε χρειάζεται να μας κάνεις δελτίο τύπου κάθε φορά. Δηλαδή τι θέλεις, να ζηλέψουμε;[/quote'] Ελπίζω να ειναι καποιος να μετραει για να μου βγαλει στο τελος του μηνα τα στατιστικα. Τωρα ας πουμε λεω να παω για μπυρα ή να παω σπιτι. Θα σου πω σε λιγο. Sent from my iPhone using Insomnia
koslibpro Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Ελα' date=' Λοιπόν δεν σε προκάλεσα καθόλου, γιατι;;;; Γιατι παρόλο που παραθέτω το δικό σου πόστ (επειδή μου μίλησες εσύ αρχικά), δεν κάνω συζήτηση με εσένα αλλα γενικότερα με όσους πέρνουν μέρος σε αυτό το thread. Αυτό που είπα αφορά την κατηγορία μ!@#νόδουλων οι οποίοι όταν βρίσκουν γκόμενα ξεχνάνε τους πάντες και χουχουλιάζουν σε ένα κρεβάτι μέχρι να τους παρατήσει απο την βαρεμάρα και την καταπίεση και μετά έρχονται στην παλιά παρεά για να γνωρίσουν καινούρια γκόμενα γιατι εκεί ξέρουν οτι υπάρχουν. Είναι ένας τυπάς που ξέρω οτι μόλις με πάρει τηλ. έχει χωρίσει. Τι μ@λάκας. Ξέρεις τι τρώνε αυτοί την δεύτερη φορά που πάνε να το κάνουνε το ίδιο. Πόδι γιατι είναι ανέκδοτα ανδρός... Τέσπα τώρα το πήγα αλλού για αλλού αλλα έχω τα νεύρα μου... Πρέπει να βγάλω άλλες 50 σελίδες σήμερα...[/quote'] Εμενα προσωπικα μου αρεσει ο συνδυασμος κοπελια-παρεα. Οπως και να το κανεις,ειναι ξεχωριστα ρε συ με την συντροφο!με μετρο οπως ειπες πιο πριν φυσικα.. Αποστολή από Galaxy Nexus με Insomnia App v2.0
aghsilaos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Ελπίζω να ειναι καποιος να μετραει για να μου βγαλει στο τελος του μηνα τα στατιστικα. Τωρα ας πουμε λεω να παω για μπυρα ή να παω σπιτι. Θα σου πω σε λιγο. Sent from my iPhone using Insomnia Μέτρα τα εσύ, αντί να σπαμμάρεις. Δε τον ενδιαφέρει κανένα εδώ μέσα που πας και κάθε πότε.
athlios Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Εμενα προσωπικα μου αρεσει ο συνδυασμος κοπελια-παρεα. Αποστολή από Galaxy Nexus με Insomnia App v2.0 Καλυτερα να ανοιξουμε νεο τοπικ γι αυτο. Sent from my iPhone using Insomnia
koslibpro Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Ελπίζω να ειναι καποιος να μετραει για να μου βγαλει στο τελος του μηνα τα στατιστικα. Τωρα ας πουμε λεω να παω για μπυρα ή να παω σπιτι. Θα σου πω σε λιγο. Sent from my iPhone using Insomnia Αν εισαι με παρεα' date='μπυρα.αν μονος,τραβα σπιτι Αποστολή από Galaxy Nexus με Insomnia App v2.0 Καλυτερα να ανοιξουμε νεο τοπικ γι αυτο. Sent from my iPhone using Insomnia Χμμμ..θελω να δω τις αποψεις σας αν ειναι περι του συγκεκριμενου θεματος.. Αποστολή από Galaxy Nexus με Insomnia App v2.0 Τέσπα τώρα το πήγα αλλού για αλλού αλλα έχω τα νεύρα μου... Πρέπει να βγάλω άλλες 50 σελίδες σήμερα... Σε ποια σχολη εισαι αν επιτρεπεται? Αποστολή από Galaxy Nexus με Insomnia App v2.0
athlios Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Αν εισαι με παρεα,μπυρα.αν μονος,τραβα σπιτι Τελικά σπιτι. Σπιτι με παρεα. Σπιτι με παρεα για ψησιμο.
koslibpro Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Τελικά σπιτι. Σπιτι με παρεα. Σπιτι με παρεα για ψησιμο. Την καλυτερη εκανες Αποστολή από Galaxy Nexus με Insomnia App v2.0
Adon1s Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 ροτεν λανγκς , εχετε ακομα εξεταστικη ή εισαι απτους επιμελεις φοιτητες που διαβαζουν στο 6μηνο ?
athlios Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μέτρα τα εσύ, αντί να σπαμμάρεις. Δε τον ενδιαφέρει κανένα εδώ μέσα που πας και κάθε πότε. Τι μας λες!
koslibpro Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 ροτεν λανγκς ' date=' εχετε ακομα εξεταστικη ή εισαι απτους επιμελεις φοιτητες που διαβαζουν στο 6μηνο ?[/quote'] Βασικα εχω την εντυπωση οτι το παιδι ειναι σε καποιο τμημα του ΕΜΠ..αρα για να κανει τοσο κοπο να μπει εκει,μαλλον επιμελης ειναι! Αποστολή από Galaxy Nexus με Insomnia App v2.0
Adon1s Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 μια απο τα ιδια και εδω. Πλεον ζοριζουν τα πραματα κ ηδη ξεκινησα ν διαβαζω . Παλευω με παθολογια κυκλοφορικου καλη ωρα τωρα.
koslibpro Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 μια απο τα ιδια και εδω. Πλεον ζοριζουν τα πραματα κ ηδη ξεκινησα ν διαβαζω . Παλευω με παθολογια κυκλοφορικου καλη ωρα τωρα. ιατρικη εισαι?στο insomnia βρε παιδακι μου πως ταιριαξες?! και εγω παλευω με το κωλοδιαβασμα,δεν τελειωνει με τιποτα το ρημαδι..(προσωρινα σε break)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα