basilis-keza Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 προσφατα μπηκαν κλεφτες στο σπιτι που φετος δεν μενουμε λογο ανακαινισης του ξενοδοχειου . το σπιτι ειναι δυοροφο πανω εγω και οικογενεια κατω ο θειος μου. 1η φορα ανοιξαν την κυρια εισοδο πηγαν επανω στον πρωτο , προσπαθησαν να ανοιξουν την πορτα αλλα τιποτα μονο το κασομα ξυλοσαν αλλα η θορακισμενη δεν ανοιξε. 2η φορα εσπασαν κυριολεκτικα την κυρια εισοδο ( η οποια ειχε και σιδερο απο πισω ) την εκαναν χαλια ειναι για πεταμα. θα βαλουμε συναγερμο στο δικο μας διαμερισμα με σειρηνα ανιχνευτες και τα σχετικα. στο σπιτι τωρα δεν ειναι κανεις ! θελω να παγιδευσω την σκαλα οποτε οποιος παει να ανεβει να χτυπαει σειρηνα . εχω μια σειρηνα απο παλια που δουλευει στα 12 βολτ. αν την συνδεσω με εναν ανιχνευτη κινησης 220 βολτ μετα τι πρεπει να βαλω αναμεσα για να χτυπαει μολις πιασει κινησει ? δωστε καμια ιδεα παρακαλω!
LOULATRANS Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 η σειρηνα που εχεις,οταν της δωσεις 12 βολτ βαραει κανονικα?αν ναι,τοτε απο τον ανιχνευτη στελνεις σημα στην κορνα σου.αν ειναι ο κλασικος ανιχνευτης των 220 με τον προβολεα,ακυρωνεις την λαμπα και στελνεις σε μετασχηματιστη 220/12 βολτ και απο εκει στην κορνα.αν ειναι αλλος ανιχνευτης ,λογικα εχει εξοδος οδηγησης της σειρηνας.αν η σειρηνα δεν βγαζει ηχο οταν της δινεις 12 βολτ,τοτε πρεπει να βαλεις κυκλωμα ηχου......
basilis-keza Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 ναι οταν δωσω 12βολτ βαραει κανονικα ο ανιχνευτης που θα παρω εχει μια εισοδο για 220 βολτ και μια εξοδο που δινει 220 βολτ. στην εξοδο θα βαλω εναν μετασχηματιστη που θα μου δινει 12 βολτ και θα συνδεετε στην σειρηνα . σωστα ? και μαλλον θα βαλω και εναν διακοπτη καπου κρυμενο για να μπορω να το απενεργοποιεισω αν χρειαστει. ααα! και η σειρηνα ειναι απο τις κανονικες οχι φαροσειρηνα με φως κτλ. ευχαριστω!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα