pournaras Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δηλαδη για να μπουν ηλιακοι θερμοσιφωνες χρειαζεται αδεια? Κανονικα ναι, οπως και τα air contition. Απλα κανεις δεν ασχολειται, εκτος κι αν ειναι σε περιοχη με ιστορικη αξια, η εχει πεσει (για διαφορους λογους) επωνυμη καταγγελια. Βεβαια δεν ειναι και τιποτε το σπουδαιο, ουτε προστιμα τρως ουτε τιποτε, απλα πας και καταθετεις στην πολεοδομια μια αιτηση για αδεια μικρης κλιμακας.
vasilisbilias Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 ξερεις ποιο θα ειναι το κοστος αδειας για φωτοβολταικα και καθε ποτε πρεπει να πληρωνω?
pournaras Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 ξερεις ποιο θα ειναι το κοστος αδειας για φωτοβολταικα και καθε ποτε πρεπει να πληρωνω? Αν ειναι για ενα πανελ που θες μονο (200-300 βατ), μην κανεις τιποτε, δεν εχει νοημα, ουτε οσο ενας ηλιακος δεν ειναι, ετσι κι αλλιως το βαζεις οπου θες, σαν "κινητο" θα το εχεις. Μην ασχολεισαι καθολου, αυτα περι αδειων, εγω τα ειπα για το αλλο παιδι, που μιλαγε για μεγαλη αυτονομη κατασκευη στο εξοχικο του.
vasilisbilias Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Αν ειναι για ενα πανελ που θες μονο (200-300 βατ), μην κανεις τιποτε, δεν εχει νοημα, ουτε οσο ενας ηλιακος δεν ειναι, ετσι κι αλλιως το βαζεις οπου θες, σαν "κινητο" θα το εχεις. Μην ασχολεισαι καθολου, αυτα περι αδειων, εγω τα ειπα για το αλλο παιδι, που μιλαγε για μεγαλη αυτονομη κατασκευη στο εξοχικο του. δεν ειναι σιγουρο οτι θα κανω 200-300 βατ απλος ρωταω σε περιπτωση που βαλω ενα μεγαλυτερο
pournaras Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Χρηματα δε χρειαζονται, απλα λιγο τρεξιμο, αναλογα με την πολεοδομια που ανοικεις. Σε γενικες γραμμες χρειαζονται αυτα http://www.michanikos.gr/topic/21561-%CE%86%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CE%BB%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%82-%CE%95%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%80%CF%84%CE%B5%CE%B9-%CE%B4/
vasilisbilias Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 εχω ακουσει οτι για να βαλεις φωτοβολταικα πρεπει να μην εχεις το σπιτη σου σε δανειο ισχυει κατι τετοιο?
SpY Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 εχω ακουσει οτι για να βαλεις φωτοβολταικα πρεπει να μην εχεις το σπιτη σου σε δανειο ισχυει κατι τετοιο? Όχι δεν ισχύει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα