xreokopia Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Ααααααχ δεν μπορώ πραγματικά ας το κλειδώσει καποιος επιτέλους.. Αλλά σου λέμε αλλά καταλαβαίνεις αλλά απαντας .. ελεος δλδ... Αν για σένα έιναι απαραιτητα τα εφε καλά κανεις και θέλεις καρτα βρε χρυσο μου αγοράκι εγώ αλλο σου λέω ότι εξ αρχης επρεπε να πεις τι πραγματικα την θέλεις την κάρτα και όχι οτι την θέλεις για να αξιοποιήσεις τα ηχεία.. Πρωτο παράπτωμα που επίσης δείχννει οτι δεν γνωρίζει ς γρι από ήχο. Aσε τους θεατρινισμους ρε φιλε, αν πιστευεις οτι αυτο ειναι νημα για κλειδωμα τοτε μην ασχολησε αλλο. Οι καρτες προσφερουν ολα αυτα που προσφερουν, τωρα εαν εσυ τα θεωρεις περιττα εισαι σε λαθος ενοτητα. Δεν θέλεις να καταλάβεις ότι εδώ δεν μιλάω για τον εαυτό αλλα για παιδια όπως ο Navu που αποδεδειγμένα έχουν τονους παραπανω γνώσεις απο έσενα πανω στο θέμα ήχου και εσύ επιδεικτικά τους ειρωνέυεσαι και δεν σέβεσαι ουτε την γνωση τους ουτε το γεγονος οτι προσπαθουν να σε βοηθήσουν ουτε το γεγονος ότι έχουν προσφέρει τ ακερατα τους εδώ μεσα και εσυ νιάνιαρο απλα δεν έχεις το δικαιωμα να κάνεις κάτι τετοιο. Ωστε εσυ μιλας για λογ/σμο αλλων... Σε εχουν διορισει δικηγορο επειδη οι ιδιοι δε μπορουν? Οποιος με ειρωνευεται φυσικα τον ειρωνευομαι κι εγω. Γνωσεις που αναλωνονται σε offtopic, οπως καταλαβαινεις δεν αξιοποιουνται ιδιαιτερα. Δεν το είχα πει εγώ αλλά τεσπα έχεις χασει εντελώς την μπάλα με αυτό το θέμα και γράφεις ότι σου κατεβάση η γκλαβα σου. Ναι δεν το ειπες, αλλα συμφωνεις απολυτα με αυτο, σωστα? Αλλωστε απαντησες στη θεση του φιλου που το ειπε! Μαλιστα... οκ οτι πεις εσύ απο την μια συμφωνεις μαζι μου ότι τα Τ40 είναι υπερτιμημένα και απο την αλλη ισχυρίζεται ότι δεν πληρώνεις όνομα και design... το ότι ακυρώνεις των ίδιο σου τον εαυτό το έχεις καταλάβει?? Να μην μιλήσω για το γεγονος ότι ξέχασες οτι και εγω έχω τα Τ20 της creative... αλλά τουλαχιστον δεν προσποιούμε ότι έκαν την καλύτερη αγορά του κόσμου. Mαλλον δε καταλαβαινεις τι λεω. Ξαναδιαβασε. Εχω κανα λογο να... προσποιηθω ρε φιλε?
Thanos1972 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια μου μην μαλλωνετε.ειστε αδερφια συμφωνα με την Θρησκεια. :P :P :P
xreokopia Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Ωραία. Και τώρα που κατάλαβες τι εννοούσα γιατι δεν απαντάς. Στις συνθέσεις που βλέπεις εδώ είδες πουθενά σε gaming pc (όσο ακριβo και να είναι και το λέω επειδή μίλησες για games) κάρτα ήχου? Όλοι άσχετοι είναι όσοι προτείνουν? Πολυ φτηνός εντυπωσιασμός αυτό που πήγες να κάνεις με τα 523. Δεν τα ανέφερε κανείς (διάβαζε καλύτερα) και στο κάτω κάτω έχουν την μισή και βάλε τιμή. Αν το θες κι έτσι σαν απόδοση / τιμή είναι καλυτερη αγορά από τα creative. Η καλυτερη απαντηση ειναι η υπαρξη αυτης της ενοτητας που τιτλοφορειται "Καρτες γραφικων και ηχου" Να ζητησεις να καταργηθει το "...και ηχου" αφου θεωρεις τις καρτες ηχου παντελως αχρηστες. Τα Ζ-523 αναφερθηκαν απ τον αλλον φιλο ως πολυ καλυτερα των Τ40(λες και κανουμε κοντρα...) Παντως συγκριση δε μπορει να γινει γιατι ειναι 2.1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Στα +- 140 ευρώ υπάρχουν μόνιτορ ηχεία όπως τα δικά σου που είναι σαφώς καλύτερα απο τα creative που πληρώνεις design και την τρέλα της creative. Δεν λέω αξιολογογα τα Τ40 αλλά θα έπρεπε να κοστίζουν κάτω από 100Ε. Φιλε μου, πρεπει να ακουσεις τι λενε οι χρηστες των Logitech Z-523. Ειναι σαφως χειροτερα. Δε το λεμε επειδη γενικα τα Logitech ειναι τενεκεδες σε σχεση με τα Creative αλλα οριστε, δες εδω τα σχολια. Να σου πω οτι τα Τ-40 εχουνε καλυτερο μπασο απ τα Ζ-523 και μαλιστα χωρις subwoofer! Συμφωνω οτι θα επρεπε να κοστιζουν κατω απο 100€, αλλα τι να κανω που δεν υπηρχαν καλυτερα. Ενα μηνα εκανα ερευνα πρωτου καταληξω σε αυτα. Καλα ρε τι με νοιάζει εμένα τι κανουν τα logitech?? Ουτε καν τα ανέφερα πουθενα.. Για τα Τ40 δεν μιλάμε τόση ώρα. Και αν είχες λίγο πιο ανοιχτο μυαλο θα είχες καταλάβει ότι δεν στα βγάλαμε αχρηστα... ισα ισα για την κατηγορία τους μια χαρά αξιόλογα είναι αλλά στα λεφτά τους υπάρχουν αλλες πολύ καλυτερες επιλογές και όχι αυτά δεν είναι τα logitech. Προσέχεις το δέντρο μου φαίνεται και χάνεις το δάσος. Eσυ δεν ειπες οτι στα Creative "πληρωνεις design και τη τρελα της creative"? Aυτα τα λενε οσοι δεν εχουν και πολυ σχεση με το χωρο. Μαλιστα... οκ οτι πεις εσύ απο την μια συμφωνεις μαζι μου ότι τα Τ40 είναι υπερτιμημένα και απο την αλλη ισχυρίζεται ότι δεν πληρώνεις όνομα και design... το ότι ακυρώνεις των ίδιο σου τον εαυτό το έχεις καταλάβει?? Να μην μιλήσω για το γεγονος ότι ξέχασες οτι και εγω έχω τα Τ20 της creative... αλλά τουλαχιστον δεν προσποιούμε ότι έκαν την καλύτερη αγορά του κόσμου. Πολυ φτηνός εντυπωσιασμός αυτό που πήγες να κάνεις με τα 523. Δεν τα ανέφερε κανείς (διάβαζε καλύτερα) και στο κάτω κάτω έχουν την μισή και βάλε τιμή. Αν το θες κι έτσι σαν απόδοση / τιμή είναι καλυτερη αγορά από τα creative. Τα Ζ-523 αναφερθηκαν απ τον αλλον φιλο ως πολυ καλυτερα των Τ40(λες και κανουμε κοντρα...) Παντως συγκριση δε μπορει να γινει γιατι ειναι 2.1 κάθισα και τα quotαρα όλα για να το ξεκαθαρίσουμε, τα Logitech Ζ-523 δεν αναφέρθηκαν πουθενά ως καλύτερα των συγκεκριμένων Creative, στο 1ο quote που παραθέτω ο STM εννοούσε τα M-Audio που πρότεινε ο Δεινόσαυρος στo post #21 και όχι τα Logitech που έχει στην κατοχή του...
xreokopia Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Οποιαδήποτε monitor ηχεία του ίδιου price range!! Aρα λες οτι απ ολα τα ηχεια που υπαρχουν σε αυτα τα λεφτα, τα Τ40 ειναι τα χειροτερα... Γιατι τετοια λυσσα με τα Creative? Παρολ αυτα βεβαια θεωρεις τον εαυτο σου αντικειμενικο
stm00192 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 κάθισα και τα quotαρα όλα για να το ξεκαθαρίσουμε, τα Logitech Ζ-523 δεν αναφέρθηκαν πουθενά ως καλύτερα των συγκεκριμένων Creative, στο 1ο quote που παραθέτω ο STM εννοούσε τα M-Audio που πρότεινε ο Δεινόσαυρος στo post #21 και όχι τα Logitech που έχει στην κατοχή του... :lol: Αρε thresh πραγματικα παλι καλά που έκανες αυτο το ποστ διοτι πραγματικά δεν μπορουσα με την καμια να καταλάβω που κολλάνε τα logitech στην συζητηση!!
xreokopia Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 κάθισα και τα quotαρα όλα για να το ξεκαθαρίσουμε, τα Logitech Ζ-523 δεν αναφέρθηκαν πουθενά ως καλύτερα των συγκεκριμένων Creative, στο 1ο quote που παραθέτω ο STM εννοούσε τα M-Audio που πρότεινε ο Δεινόσαυρος στo post #21 και όχι τα Logitech που έχει στην κατοχή του... Δες το post#37 Kαποιοι επαθαν αλτσχαϊμερ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 :lol: Αρε thresh πραγματικα παλι καλά που έκανες αυτο το ποστ διοτι πραγματικά δεν μπορουσα με την καμια να καταλάβω που κολλάνε τα logitech στην συζητηση!! έτσι όπως το έγραψες μπέρδεψες και μένα στην αρχή, αλλά μετά σκέφτηκα ότι δεν παίζει να εννοείς ότι τα συγκεκριμένα Logitech είναι καλύτερα... Δες το post#37 Kαποιοι επαθαν αλτσχαϊμερ... δες το αρχικό quote στο post μου, με αυτό αρχίζω και επεξηγώ ότι δεν εννοούσε τα Logitech αλλά τα M-Audio που linkαρε ο Δεινόσαυρος στο post #21...
xreokopia Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Στο post#37 λεει στον Δεινοσαυρο "Στα +- 140 ευρώ υπάρχουν μόνιτορ ηχεία όπως τα δικά σου (τα 523) που είναι σαφώς καλύτερα απο τα creative που πληρώνεις design και την τρέλα της creative." Τωρα, αν εννοουσε το λινκ στο post#21, δε φταιω εγω! (Σημ. αυτα κανουν 160 και δεν τα επελεξα γιατι διαβασα κακες κριτικες).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Στο post#37 λεει στον Δεινοσαυρο "Στα +- 140 ευρώ υπάρχουν μόνιτορ ηχεία όπως τα δικά σου (τα 523) που είναι σαφώς καλύτερα απο τα creative που πληρώνεις design και την τρέλα της creative." Τωρα, αν εννουσε το λινκ στο post#21, δε φταιω εγω! κάτι μου λέει ότι δεν διαβάζεις προσεκτικά τα posts μου, γιατί αυτά που λες τα έχω γράψει κι εγώ...
stm00192 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 κάτι μου λέει ότι δεν διαβάζεις προσεκτικά τα posts μου, γιατί αυτά που λες τα έχω γράψει κι εγώ... Κανενα ποστ που δεν τον επιβεβαιώνει δεν διαβάζει σωστά? Lost case from the beginning!!
xreokopia Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Εσυ το post#50 το διαβασες? Μπορει και οχι, γιατι δημοσιευτηκε ταυτοχρονα με ενα δικο σου.
stm00192 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Aρα λες οτι απ ολα τα ηχεια που υπαρχουν σε αυτα τα λεφτα, τα Τ40 ειναι τα χειροτερα... Γιατι τετοια λυσσα με τα Creative? Παρολ αυτα βεβαια θεωρεις τον εαυτο σου αντικειμενικο Ποια λύσσα μωρε με την Creative? Ποσες φόρες ακομη πρεπει να πω ότι εχω τα Τ20 της ίδιας εταιριας + δικο της headset + το γεγονός ότι θεωρώ τα Τ40 αξιόλογα ηχεια αλλα αδικαιόλογητα υπερτιμημένα για την κατηγορία τους? Η μήπως έχεις τυφλωθει εσύ τόσο πολύ απο την λύσσα σου να μας αποδειξεις ότι έκανες την καλυτερη αγορά του κόσμου με αποτέλεσμα αλλά να διαβάζεις αλλα να καταλαβαίνεις!!
xreokopia Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Ναι βρε φιλε, αλλα το να λες οτι απ ολα τα 2.0 σε αυτα τα λεφτα, τα Τ40 ειναι τα χειροτερα, δειχνει οτι εισαι αντικειμενικος?... ή απλα θες να μου πας κοντρα(χωρις λογο)? Και τι μανια ειναι αυτη που εχεις να αποδειξεις οτι και καλα πηρα τα χειροτερα ηχεια? Αυτο ειναι το θεμα μας? Εγω ποτε δεν ειπα οτι "εκανα την καλυτερη αγορα του κοσμου". Ειπα μονο οτι εκανα ερευνα αγορας και κατεληξα σε αυτα. Γιατι αυτο σε ενοχλει τοσο πολυ? Τι επρεπε να κανω δηλαδη, να παρω πρωτα την εγκριση σου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις