stm00192 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Ναι βρε φιλε, αλλα το να λες οτι απ ολα τα 2.0 σε αυτα τα λεφτα, τα Τ40 ειναι τα χειροτερα, δειχνει οτι εισαι αντικειμενικος?... ή απλα θες να μου πας κοντρα(χωρις λογο)? Και τι μανια ειναι αυτη που εχεις να αποδειξεις οτι και καλα πηρα τα χειροτερα ηχεια? Αυτο ειναι το θεμα μας? Εγω ποτε δεν ειπα οτι "εκανα την καλυτερη αγορα του κοσμου". Ειπα μονο οτι εκανα ερευνα αγορας και κατεληξα σε αυτα. Γιατι αυτο σε ενοχλει τοσο πολυ? Τι επρεπε να κανω δηλαδη, να παρω πρωτα την εγκριση σου? Πραγματικα όταν λεμε ότι δεν καταλαβαινεις γρι απο αυτό που σου λέμε είναι γεγονός... Βρες μου ένα ποστ που εγώ είπα ότι τα Τ40 είναι τα χειρότερα ηχεία... το μόνο που ειπα είναι ότι στα λεφτα τους υπάρχουν πολύ καλύτερα και οχι ότι ΟΛΑ ειναι πολυ καλύτερα!! Γυρισες και ειπες πριν ότι διαβασες κακες κριτικές για τα monitor που πρότεινε ο δεινόσαυρος και δεν έχω λόγο να διαφωνήσω μαζί σου ... αλλα στα review που διάβασες προφανώς τα συγκρίναν με άλλα μονιτορ ηχεια.. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι οποιοδήποτε σοβαρο review θα συγκρινε μονιτρο ηχεια με οποιαδηποτε 2.0 ηχεία για υπολογιστή... μιας και θα ήταν σαν να συγκρίνει πορτοκάλια με μπανανες ... καμια σχέση δλδ... Ναι μεν τα συγκεκριμένα μονιτορ είναι χειροτερα απο αλλά μονιτορ ΑΛΛΑ σίγουρα καλυτερα απο οποιαδηποτε 2.0 ηχεία υπολογιστή. Μπορει τα Τ40 να είνα μέσα στα τοπ 2.0 ηχεία ΑΛΛΑ σε αυτή την τιμη υπάρχουν αλλα ηχεία άλλης κατηγορίας που θα σου πρόσφεραν αυτο το κάτι παραπανω... Αν τα Τ40 είχαν κάτω απο 100Ε τότε ναι θα είχες κανει μια αψογη αγόρα απο την στιγμή που έσκασες όμως 140 - 150 Ε για να τα παρεις ναι κατά την γνώμη ήταν μια χαζή αγορά!!
profi Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 εδώ διάβασε για να καταλάβεις γιατί να μην πάρεις κάρτα ήχου καλή,αν η μητρική σου είναι παλιά μείνε με την pci που έχεις!διάβασέ το ολόκληρο όμως το άρθρο κ δες τι χρησιμοποίησαν για να "αξιοποιήσουν" τα ηχεία! "The use of the ASUS Xonar D2 coupled analogically brings no significant benefits with regard to sound quality, certain details became more present, but to an insufficient extent so as to justify the investment if you own this system." http://soundnews.ro/2011/05/29/logitech-z906-review-english-version/ οι κριτικές του newegg κ άλλων τέτοιων site ακόμα κ τεχνολογικών πολλές φορές είναι κριτικές προιόντων για pc....κ όχι κριτικές αποκλειστικά για την ποιότητα ήχου όπως την αντιλαμβάνεται ένας φίλος του καλού ήχου (βλέπε navu)! αν έχεις όρεξη να μάθεις κάποια πράγματα κανε μια βόλτα από το diy audio να δεις τι σημαίνει ήχος! κ επίσης "Στο post#37 λεει στον Δεινοσαυρο "Στα +- 140 ευρώ υπάρχουν μόνιτορ ηχεία όπως τα δικά σου (τα 523) που είναι σαφώς καλύτερα απο τα creative που πληρώνεις design και την τρέλα της creative." Τωρα, αν εννουσε το λινκ στο post#21, δε φταιω εγω!" τα μόνιτορ είναι άλλη κατηγορία ηχείων....δεν τα μπερδεύει κανεις που ξέρει 5 πραγματα για ήχο,με τα 523!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Στο post#37 λεει στον Δεινοσαυρο "Στα +- 140 ευρώ υπάρχουν μόνιτορ ηχεία όπως τα δικά σου (τα 523) που είναι σαφώς καλύτερα απο τα creative που πληρώνεις design και την τρέλα της creative." Α) Αγνοείς ότι τα z-523 δεν είναι ηχεία μόνιτορ και μετά μα λες ότι έκανες και έρευνα αγοράς. Β) Αγνοείς ότι τα z-523 δεν κανουν 140 αλλά 65 ευρώ. Και επιμένεις ότι έκανες έρευνα αγοράς. Και όσον αφορά το offtopic επειδη είπες ότι επεισή ζητάς κάρτα πρέπει να προτείνουμε κιόλας για να είμαστε on. Σε ξαναρώτησα: Αν ανοίξει κάποιος ένα θέμα και του στυλ "Δίνω 300 ευρώ για κάρτα γραφικών, ποιά να πάρω?" και έχει Pentium 4 με 300watt τροφοδοτικό για να είμαστε on topic πρέπει να του προτείνουμε την 6970?
xreokopia Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Πραγματικα όταν λεμε ότι δεν καταλαβαινεις γρι απο αυτό που σου λέμε είναι γεγονός... Βρες μου ένα ποστ που εγώ είπα ότι τα Τ40 είναι τα χειρότερα ηχεία... το μόνο που ειπα είναι ότι στα λεφτα τους υπάρχουν πολύ καλύτερα και οχι ότι ΟΛΑ ειναι πολυ καλύτερα!! Ελα βρε φιλε, μην ακυρωνεις τον εαυτο σου. Σε ρωτησα ποια ειναι καλυτερα 2.0 ηχεια απο τα Τ40 και μου απαντησες ευθαρσως οτι ολα που υπαρχουν σε αυτα τα λεφτα ειναι καλυτερα... Αρα οτι τα Τ40 ειναι τα χειροτερα(post#43) Γυρισες και ειπες πριν ότι διαβασες κακες κριτικές για τα monitor που πρότεινε ο δεινόσαυρος και δεν έχω λόγο να διαφωνήσω μαζί σου ... αλλα στα review που διάβασες προφανώς τα συγκρίναν με άλλα μονιτορ ηχεια.. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι οποιοδήποτε σοβαρο review θα συγκρινε μονιτρο ηχεια με οποιαδηποτε 2.0 ηχεία για υπολογιστή... μιας και θα ήταν σαν να συγκρίνει πορτοκάλια με μπανανες ... καμια σχέση δλδ... Oχι φιλε μου, στο newegg δε κανουν συγκριση με αλλα, συγκεκριμενα μοντελα. Περιγραφουν απλα τα συν και τα πλην. Αν τα Τ40 είχαν κάτω απο 100Ε τότε ναι θα είχες κανει μια αψογη αγόρα απο την στιγμή που έσκασες όμως 140 - 150 Ε για να τα παρεις ναι κατά την γνώμη ήταν μια χαζή αγορά!! Μα εσυ φιλε μου απλα πετας μια αποψη στον αερα χωρις να εξετασεις τα δεδομενα, ενω εγω το εψαξα 1 μηνα, οπως ειπα. Οριστε, σε ρωταω για αλλη μια φορα ΠΟΙΑ ειναι καλυτερα. Περιμενω συγκεκριμενα μοντελα... Και οταν σου δειξω σχολια χρηστων στο newegg για συγκεκριμενα ελαττωματα, εσυ θα μου πεις οτι γνωριζεις καλυτερα? Και μη γραφεις ψεμματα, 130 εσκασα.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Ελα βρε φιλε, μην ακυρωνεις τον εαυτο σου. Σε ρωτησα ΠΟΙΑ ειναι καλυτερα 2.0 ηχεια απο τα Τ140 και μου απαντησες ευθαρσως οτι ολα που υπαρχουν σε αυτα τα λεφτα ειναι καλυτερα... Αρα οτι τα Τ40 ειναι τα χειροτερα(post#43) Σταμάτα το πια! Δεν καταλαβαίνεις ότι εκτίθεσαι αφού το ποστ υπάρχει? ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΙΤΟR σου είπε. Αν δεν ξέρεις ποιά είναι και ποιά όχι τι το ζορίζεις?
xreokopia Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μαλλον εσυ δε καταλαβαινεις τι λεμε. Α) Αγνοείς ότι τα z-523 δεν είναι ηχεία μόνιτορ και μετά μα λες ότι έκανες και έρευνα αγοράς. Β) Αγνοείς ότι τα z-523 δεν κανουν 140 αλλά 65 ευρώ. Και επιμένεις ότι έκανες έρευνα αγοράς. Και όσον αφορά το offtopic επειδη είπες ότι επεισή ζητάς κάρτα πρέπει να προτείνουμε κιόλας για να είμαστε on. Σε ξαναρώτησα: Αν ανοίξει κάποιος ένα θέμα και του στυλ "Δίνω 300 ευρώ για κάρτα γραφικών, ποιά να πάρω?" και έχει Pentium 4 με 300watt τροφοδοτικό για να είμαστε on topic πρέπει να του προτείνουμε την 6970? Ειπωθηκε ηδη οτι δε γινεται συγκριση 2.0 με 2.1, τι το αναμασας ξανα λοιπον? Αυτο που εγραψες περι καρτας γραφικων ειναι ακυρο και δεν υπαρχει συσχετισμος.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μαλλον εσυ δε καταλαβαινεις τι λεμε. Ειπωθηκε ηδη οτι δε γινεται συγκριση 2.0 με 2.1, τι το αναμασας ξανα λοιπον? Το ανακυκλώνω γιατί νόμιζα ότι έχεις την τσίπα να πεις "οκ μπερδεύτηκα, σόρυ". Αντ αυτού πετάς πάλι άσχετα. Κρίμα που ασχολήθηκα.
xreokopia Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Σονυ και καλα να πω οτι μπερδευτηκα επειδη το θες εσυ ρε φιλε?! Εσυ εχεις καθολου τη τσιπα να σταματησεις αυτο το τροπαρι?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Πλέον όλοι έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους. Όταν με το καλό ξανανοίξεις θέμα σε βλέπω με καφεδάκι να ταλαιπωρείς το f5. Απάντηση δεν θα ερχεται όμως. Περαστικά σου. Σονυ και καλα να πω οτι μπερδευτηκα επειδη το θες εσυ ρε φιλε?! Εσυ εχεις καθολου τη τσιπα να σταματησεις αυτο το τροπαρι? Σονυ είναι η εταιρεία. Πέρα από το ύφος σου κοίταξε και τα ελληνικά σου.
stm00192 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Ελα βρε φιλε, μην ακυρωνεις τον εαυτο σου. Σε ρωτησα ποια ειναι καλυτερα 2.0 ηχεια απο τα Τ40 και μου απαντησες ευθαρσως οτι ολα που υπαρχουν σε αυτα τα λεφτα ειναι καλυτερα... Αρα οτι τα Τ40 ειναι τα χειροτερα(post#43) Οποιαδήποτε monitor ηχεία του ίδιου price range!! Μεγαλύτερο δεν μπορώ να το κανω μπας και το διαβάσεις.... εκτος και αν τόση ώρα που μιλάμε δεν καταλαβαίνεις καν την διαφορα μεταξύ Monitor και απλών ηχείων και μιλαμε σε ντουβάρι τόση ώρα. Οσο για το newegg πραγματικα ουδεν σχόλιο... μπραβο βρε τρελή ερευνα αγοράς εκανες αντε και εις ανώτερα!! μπα όταν περνάς εσύ την ώρα σου με τέτοια είναι καλά?εμείς γιατί όχι? +1 :lol:
BalthazarX Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Να βγω λίγο off-topic με μία απορία που μου γεννήθηκε διαβάζοντας το τόπικ? M-audio AV-40 vs Edifier S530 .... ; Μην πέσετε να με 'φάτε' επειδή ενδεχομένως η σύγκριση να είναι άστοχη..Δεν είμαι σχετικός..για αυτό άλλωστε ρωτάω...
poulinos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 οκ τα ειπατε ξεσπασατε τα υπολοιπα σε Prive
Προτεινόμενες αναρτήσεις