phatfreaky Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα, ψαχνω να βρω ενα ονομα για μαγαζι που θα πουλαει σισ κεμπαμπ (shish kebab) και θα βρισκεται στο κεντρικο λονδινο. Το μενου θα ειναι πολυ περιορισμενο, θα σερβιρεται σισ κεμπαμπ, φαλαφελ και σαλατες για να βαζεις στο σαντουιτσ. Το ψωμι που θα χρησημοποιειται θα ειναι φρεσκο και θα φτιαχνεται μεσα στο μαγαζι. Το μαγαζι οπως ειπα θα ανοιξει στο κεντρικο λονδινο οποτε το ονομα θα πρεπει να ειναι αγγλικο. Επισης θα ηταν καλο να μην εχει μεσα τη λεξη κεμπαμπ. Οτι ιδεες εχετε ειναι ευπροσδεκτες.
PARASwrite Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 GReen place your place start here central line old school kebab **(οποιο διαλεξεις 250ευρω δικα μου) [v] συμφωνω και αποδεχομαι τους ορους χρησης [v] θελω να ενημερωνομαι με email για τις καινουργιες τιμες και προιοντα [v] ειμαι ανω των 18ετων
phatfreaky Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 που ακριβως θα ειναι? τι ακριβως θελεις να μαθεις? θα ειναι μικρο μαγαζακι χωρις τραπεζια μονο stands, θα λειτουργει κυριως ως take away. Το μαγαζι θα προωθει την υγεινη πλευρα του σις κεμπαμπ και του φαλαφελ. Ο ιδιοκτητης υποστηριζει οτι θα κανει το καλυτερο φαλαφελ στο κεντρικο λονδινο.Επισης πρεπει να τονισω οτι η επιχειρηση θα ειναι αγγλικη (απλα ετυχε να συνεργαστω με τη συγκεκριμενη εταιρια). "Wrap it Up" ελληνικά υπαρχει ηδη
firewalker Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Kebab. Kebab hall. Kebab hole. All kebab.
phatfreaky Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Kebab. Kebab hall. Kebab hole. All kebab. πιστευω οτι θα ηταν καλο να μην χρησημοποιηθει η λεξη kebab λογω των πολλων στερεοτυπων.Ο χαρακτηρας του μαγαζιου δεν θα ειναι τουρκικος ετσι ωστε να προσελκυει περισσοτερο κοσμο. μια ιδεα που μου ηρθε μολις ειναι "ştik around"
PARASwrite Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 break Time GO 123 NO TIME KEBstore FOODinLONDON **(το πακετο 2 χρεωνεται με επιλεον 50 ευρω εξοδα 300 ευρω) [v] συμφωνω και αποδεχομαι τους ορους χρησης [v] θελω να ενημερωνομαι με email για τις καινουργιες τιμες και προιοντα [v] ειμαι ανω των 18ετων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα