Προς το περιεχόμενο

Παλιές σειρές της ET1 (Φρουτοπία)

Latinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Paidia na rotiso kati... Mia tileoptiki seira pou legotan "istories apo tin kripti" tin thimaste etsi? xerete ton aggliko titlo? To dead zone prepei na einai alli etsi?

• Απαντ. 218
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Paidia na rotiso kati... Mia tileoptiki seira pou legotan "istories apo tin kripti" tin thimaste etsi? xerete ton aggliko titlo? To dead zone prepei na einai alli etsi?

Tales from the Crypt!

Heheheheheeeeeeeeeeeehehehe....

Δημοσ.

Opiws endiaferetai gia ola ta epeisoda ths candy candy se pdf morfh alla kai peripou 40 epeisodia se divx sta galika as mou steilei ena minima...

(mono an exete adsl....aliws 8a kanoume pole meres)

epeishs polountai ola ta epeisodia ths seiras tou robotech se dvd

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

latinos: ti den mporeis na epitrepseis?

Ah, btw, opoios endiaferetai gia kampamarou PM me.

Kyriws apo salonica, an kai ana mazeuteite arketoi apo ath i apo kapou allou 8a steilw se enan kai ekeinos 8a prepei na bre8ei me tous allous.

Exw 7 apo tis 8 kassetes se DivX.

XAGIATEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...........

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλά παιδια, με καταστρεψατε... Θυμήθηκα τα νιάτα μου και δάκρυσα!!!...

Το Διαστημόπλοιο Αργώ το θυμάται κανείς? η μήπως αυτό ήταν στην Οδύσσεια του Διαστήματοσ και τα έχω κάνει μαντάρα??

Και βεβαια η απίστευτη Heidi και τα Smurfs-στρουμφάκια στην Ελληνική που εχουν επαναπροβληθεί.

Το 'Ο κήπος με τα Αγάλματα' το είπαμε ???

Και ας μην ξεχναμε οτι η Ε(Ρ)Τ-2 (και η ΥΕΝΕΔ παλιοτερα) έβαζε πάντα Popeye, Buggs Bunny (Merrie Melodies!!, πρίν από τα Looney Tunes).

Οχι οπως σήμερά....

Οσο για τις σειρές, φοβάμαι οτι ισως κάποιες δεν υπάρχουν πια... πχ απο το "Οι έμποροι των εθνών" (οχι παιδικό αλλα...) οι ταινίες έχουν καταστραφεί γι αυτό και δεν ξαναπροβλήθηκε ποτέ.

Δυστυχώς τη φοβερή gadgetια (Διαστημόπλοιο Φοίνικας της G Force με εκτινασσόμενη μύτη) την είχα καταστρέψει όντας παιδί.....

p.s. :Άσχετο αλλα ο Λοχίας Σώντερς σε ποια σειρά ήτανε?

Δημοσ.

prepei na eisai arketa megalos e?

o loxias sonders htan sth maxh nomizo, mia amerikanikh seira tou 60-70 pou edeixne thn istoria mias omadas stratioton sto b pagosmio

Δημοσ.

Μεγαλος... όπως το πάρει κανείς!!! (είμαι στα early 30s!).

Από τη Μάχη δέ θυμάμαι και πολλά πράγματα, αλλά ο Λοχίας Σώντερς ήταν σλόγκαν εκείνα τα χρόνια για καποιον που έκανε Ταρζανιές !!! (Ποιός είσαι ρε, ο Λοχίας Σώντερς??!!??).

Επίσης απο σειρές: Ο Μαγκάιβερ (Ναι, ΔΕΝ πρωτοπροβλήθηκε στο ALTER!) και το FAME που παιζόταν για κάμποσα χρόνια (me soundtrack το γνωστό τραγούδι, απο εκει κλέψανε ιδεες τα γνωστά Reality),και τα (Thunder-Thunder-Thunder-)Τhundercats - τα κινούμενα σχέδια για μεγάλους (η χαρα μας τοτε:παιζόταν 9 η ώρα το βράδυ!!! Cool!!)

Δημοσ.

legotan tales from the crypt...den einai kai toso palia vevaia...

file mporeis na steileis kai se emena to dialogo apo to teleftaio episodeio tis candy....exo to teleftaio epeisodio sta italika omos...kai den ksero italika.

poli kalo to link sta ispanika...efxaristo

edo vrisketai ollo to comic tis candy metafrasmeno sta gallika se foveri poiotita einai to afthediko kai perilamvanei tin istoria apo tin seira http://www.iscariote.org foveri douleia einai san na vlepeis ti seira sti tileorasi...se orismena simeia einai akoma poio siginitiko (px otan pethainei o archie..)

iparxei kai sta agglika se oxi kai toso kali poiotita opoio to thelei na psakso na vro to link...

Δημοσ.
Το 'Ο κήπος με τα Αγάλματα' το είπαμε ???

Δε νομιζω! Απο τα αγαπημενα μου τοτε, αλλα το θυμαμαι σαν ονειρο! Μονο τον κηπο με τα αγαλματα θυμαμαι και τα παιδια να περιφερονται. Τι αλλο γινοταν?

Δημοσ.
Το Διαστημόπλοιο Αργώ το θυμάται κανείς? η μήπως αυτό ήταν στην Οδύσσεια του Διαστήματοσ και τα έχω κάνει μαντάρα??

Το θυμάμαι, ήταν πολύ επικό και είχα φάει και γερό κόλλημα με το ατελείωτο ταξίδι για τον πλανήτη Isgadar και τον κυβερνήτη Derec Wildstar. Η Οδύσσεια του διαστήματος ήταν αργότερα και μεταγλωτισμένη.

Δυστυχώς τη φοβερή gadgetια (Διαστημόπλοιο Φοίνικας της G Force με εκτινασσόμενη μύτη) την είχα καταστρέψει όντας παιδί.....

Άλλος ένας μανιακός. Εγώ το έχω ακόμη σε ένα ντουλάπι καθώς και τα κουκλάκια, αν και νομίζω ότι ο Tiny (ο πιλότος) δεν είχε βγει ποτέ σε κουκλάκι. Για την ιστορία να θυμίσω τα ονόματα των υπολοίπων της ομάδας Mark, Jason, Princess, Qiop (μπορεί να το σκότωσα σε ορθογραφία) και φυσικά Tiny.

Ήταν στη μάχη που προβάλλοταν γύρω στα μέσα της δεκαετίας του 70 και που έβλεπα συστηματικά (νομίζω κάθε Τρίτη ήταν).

Να θυμίσω λοιπόν κι εγώ τους μικρούς αστροναύτες, τον Scooby Doo, τον Δον Κιχώτη και μετά τον Βασιλιά Αρθούρο και από σειρές τους πέντε φίλους και αργότερα τον θησαυρό της Βαγίας. Ακόμη τις σειρές επιιστημονικής φαντασίας Back Rogers και Galactica.

Δημοσ.
...και αργότερα τον θησαυρό της Βαγίας.

Αλλη πολυ ωραια σειρα. Ειχα παντα αγωνια για το τι θα συμβει στο επομενο!

Ναχει αραγε καταστραφει και αυτη η σειρα; :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...