Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μας κάνει εντύπωση ο ντόρος ενώ ο απλός πολίτης κινδυνεύει σημαντικότερα από άλλες μορφές βίας (Μα φυσικά, περισσότερο θα ασχοληθεί το BBC με μια κλοπή iPhone στο στριμωξίδι στην αποβάθρα, παρά με εκατόμβη θυμάτων από τρομακρατική ενέργεια που θα την ακολουθήσει προκήρυξη, ξέρετε που)

FYI, ο μηχανισμος που βρεθηκε, με την εκρηξη του υπολογιζεται οτι θα σκοτωνε αυτους που θα καθονταν στο συγκεκριμενο καθισμα. Δεν ηταν δηλαδη βομβα/τρομοκρατικη ενεργεια τυπου Λονδινου.

Κυκλοφορωντας στην Αθηνα αντιμετωπιζεις εξισου επικινδυνες μορφες βιας με τη διαφορα οτι τις αντιμετωπιζεις σχεδον σε καθημερινη βαση. Τις οποιες περναμε στο ντουκου ως ΜΜΕ και ασχολουμαστε με την μπομπα του μετρο που δεν εσκασε.

Επισης το ποστ μου το οποιο εν μερει παραποιεις για να οδηγηθεις σε αυτο που εγραψες, αφορα στην αναγκη αναθεωρησης και δημιουργιας ενος επαρκεστερου ΓΕΝΙΚΑ τροπου καταστολης της εγκληματικοτητας, εστιαζοντας σε ολες τις μορφες της. Αναμεσα σε αυτες και την μπομπα του μετρο/τρομοκρατια. Δεν ειπα οτι ειναι ασημαντο, ειπα οτι υπαρχει ΤΟΣΗ εγκληματικοτητα στην οποια ποτε δεν δοθηκε η πρεπουσα σημασια και ξαφνικα ολοι ασχολουνται με την μπομπα του Μετρο. Δεν λεω οτι δεν κανουν καλα που ασχολουνται με την μπομπα, λεω οτι κανουν λαθος που δεν ασχολουνται με τις υπολοιπες μορφες βιας/τρομοκρατιας που επικρατουν εδω και χρονια στην Αθηνα.

Εν κατακλειδι, με βαση τα παραπανω, θεωρω πως δεν προκειται περι προβοκατσιας. Διοτι το παρακρατος κλπ κλπ αν ηθελε να επιβαλει νεα μετρα ασφαλειας κλπ εχει τοσα και τοσα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ περιστατικα, δεν χρειαζεται να σκηνοθετησει την τοποθετηση μπομπας για να καταλαβουμε ΟΛΟΙ μας οτι κατι δεν παει καλα με την εγκληματικοτητα και την αντιμετωπιση της...

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί? λίγοι την έχουν πατήσει από συνδεσμολογία ? (βλ. 17Ν)

Νομίζω ότι όλοι μπορούμε να δεχθούμε ότι το Λονδίνο έχει περισσότερες κάμερες. Θύμησε μου, τους πιάσαν οι κάμερες αυτούς που βάλαν εκεί τις βόμβες.

Κοιτα η βομβα ειναι μια ιδιοκατασκευη, και όπως σε ολες ετσι και εκει, ισχυει οτι ο "μαστορας" ξερει τα παντα. Δεν την σκέφτηκε μεσα σε 5 λεπτα, ειχε χρονο για να την υλοποιήσει.

Αλλο να κανει ενα λογικο λαθος εξαρχής και αλλο ενα παιδαριώδες την τελευταία στιγμη. Αυτο απλα δεν γινετε.

Εκτος εαν την δωσαν σε καποιον 3ο ασχετο Μπαμπη σουγια και ο τυπας δεν ενιωθε πολλα πολλα.

Εγω τις καμερες τις θεωρω αποτρεπτικο παραγοντα για μια τετοια "Low επιθεση". Δεν αξιζει το αποτελεσμα με το ρισκο.

Στο τοκιο λονδινο και σε αλλες μεγαλες επιθεσεις, τα ζωα αυτα ηθελαν νεκρους και καταστροφή, ειχαν προσχεδιασει για μηνες και στρατηγικά βρηκαν πως θα αποφύγουν καμερες security και οτι αλλο.

Στο αρρωστο μυαλο τους ειχαν για αυτους ενα μεγαλο σκοπο-στοχο και δεν θα σταματουσαν σε κατι!

Εδω τι εχουμε? :S

Δεν ξερω αλλα πολλά δεν κολλάνε.

Δημοσ.

Να είναι κατασκευασμένο γεγονός από μπάτσους κ παρακράτος δεν πέρασε από κανενός το μυαλό;

Δεν αντέχω άλλες ιστορίες συνωμοσίας!

Δημοσ.

Δεν αντέχω άλλες ιστορίες συνωμοσίας!

Φυσικά, γιατί ως γνωστών δεν υπάρχει παρακράτος και τα μπατσογούρουνα υπάρχουν μόνο και μόνο για να προστατεύουν τον πολίτη.......Oh wait!!!!!!!

Δημοσ.

Εγώ ξέρω ότι παραλίγο να είχαμε κηδεία στην οικογένεια γιατί ο οδηγός που βρήκε τον μηχανισμό είναι ο γκόμενος της αδερφής μου. Τώρα αν είναι παρακράτος, μπάτσοι ή τρομομαλάκες εμένα με αφήνει αδιάφορο...

Κανένας και εννοώ ΚΑΝΕΝΑΣ αν έχει σώας τα φρένα δεν θα έβαζε μηχανισμό για να σκοτώσει αθώο κόσμο που δεν έχει σχέση με τίποτα...

Πιο πολύ εγώ πιστεύω ότι μπορεί να ήταν απλά βλαμμένα που θέλουν να το παίξουν επαναστάτες. Αν ήταν σωστός ο μηχανισμός και έσκαγε όμως θα ήμουν πεπεισμένος ότι ήταν "ξένος δάχτυλος" για να προκαλέσει αναταραχή στην κοινωνία που ήδη είναι στα πρόθυρα αρκετό καιρό τώρα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Φυσικά, γιατί ως γνωστών δεν υπάρχει παρακράτος και τα μπατσογούρουνα υπάρχουν μόνο και μόνο για να προστατεύουν τον πολίτη.......Oh wait!!!!!!!

Καμια προκατάληψη επίσης όπως βλεπω. .....oh wait!!!!!

B)

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν την είδες την άποψη μου ακομη. Οποτε εισαι και εσύ ένας απο τους κατεργαρεους!

Γενικοτερα παντως φροντιζω να μένω καπου στη μεση...

Δημοσ.

Μιάς και το να αντιτίθεσαι στα λεγόμενα κάποιου δεν καθιστά άποψη;

Τέλος πάντων μην παίζουμε με τις λέξεις you know what i mean.

Kαι γω μια ζωή ήμουν κάπου στη μέση. (ίσως και στο άλλο άκρο) Αλλα πλέον πρέπει να είμαι τουλάχιστον τυφλός για να πιστεύω κάτι τέτοιο.

Επίσης protip: Είναι αποκριές ο οποιοσδήποτε μπορεί να μπεί/βγεί στο μετρό με ένα bazooka στο χέρι χωρίς να ανησυχήσει κανείς.

Δημοσ.

...

Είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο στο Μετρό, και μπορεί η μπόμπα να απέτυχε ή να μην είχε τόσα κιλά εκρηκτικά ύλης ώστε να στείλει 10 συρμούς στην επιφάνεια, αλλά και μόνο ότι κάποια καθίκια είχαν την πρόθεση να αμολήσουν τέτοιο κατασκεύασμα, είναι ανατριχιαστικό.

Όλοι ξέρουμε περιπτώσεις επιθέσεων σε γνωστούς και φίλους, σε σταθμούς των Μετρό από πρεζόνια κλπ ή γενικά στο κέντρο της πόλης.

Τι θέλεις όμως, να έχουν κάθε μέρα πρώτη είδηση τέτοια περιστατικά;

Και έτσι να γινόταν, τελικά θα ηχούσε στα αυτιά μας ως κάτι συνηθισμένο και εμείς οι ίδιοι θα το προσπερνάγαμε.

Το ότι υπάρχει ανάγκη για περισσότερη αστυνόμευση...δεν ξέρω, πρέπει να πάρουμε άδεια από τους γνωστούς υπερδημοκράτες που συχνάζουν έξω από τα δικαστήρια όταν δικάζονται τα «καλά παιδιά».

• Super Moderators
Δημοσ.

Kαι γω μια ζωή ήμουν κάπου στη μέση. (ίσως και στο άλλο άκρο) Αλλα πλέον πρέπει να είμαι τουλάχιστον τυφλός για να πιστεύω κάτι τέτοιο.

Εκεί ακριβώς διαφωνούμε (αλλά συμφωνούμε στο "κατεργαρέων" μιας και πρακτικά είναι η ίδια κατηγορία και στα 2 άκρα). Αλλά anyway!

Στο θέμα μας τώρα, θεωρώ πως ένα μυαλό που σκέφτεται να προκαλέσει θάνατο ανυποψίαστων επιβατών είναι απλά αρρωστημένο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αντάρτες, αντάρτικα πόλεων και άλλες "κουλτουριάρικες" μπούρδες.

Αν και πλεον μετά την αποκάλυψη των μελων της 17Ν και τις προσωπικότητες μερικών από αυτούς, θεωρώ πως ακόμη και ένας αποτυχημένος βλάκας μπορεί να οργανώσει μια τρομοκρατική οργάνωση (είναι η θεωρία της επικινδυνότητας των ηλιθίων).

B)

Δημοσ.

Ρε παιδιά μήπως είμαι παράξενος?? Η αποψη μου για το εν λόγω θέμα είναι οτι τέτοια άτομα ( αν ποτέ τα πιάσεις ) δεν πρέπει να τα βάλεις φυλακή, διότι οταν ξαναβγούν θα το ξανα επειχηρήσουν, απλα αυτή την φορά πιο επιτυχημένα. Πιστεύω οτι σε τέτοια άτομα πρέπει να ισχύει η θανατική ποινή. Εχω άδικο ρε σείς?

Δηλαδή για πιο λόγο να χαρίσεις την ζωη σε αυτόν τον άνθρωπο που πήγε να την στερήσει απο άλλους???

Δημοσ.

Παιδιά, αυτό με την έμφαση στους "αθώους πολίτες" σας δίνει λίγο, γράφτε κατευθείαν "θα μπορούσα να είμαι εγώ γι' αυτό με τσούζει" δεν είναι κατακριτέο, κι εσείς αθώοι είστε.

Δημοσ.

Ελα μωρε ο Bass ηταν για αυτο δεν του αρεσει η ιδεα του face control γιατι με την μπομπα που εχει για φατσα θα τον επισημανουν στο πατ κιουτ. :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...