Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, αυτό με την έμφαση στους "αθώους πολίτες" σας δίνει λίγο, γράφτε κατευθείαν "θα μπορούσα να είμαι εγώ γι' αυτό με τσούζει" δεν είναι κατακριτέο, κι εσείς αθώοι είστε.

κανεις δεν ειναι αθωος.

judge-dredd.jpg

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ελα μωρε ο Bass ηταν για αυτο δεν του αρεσει η ιδεα του face control γιατι με την μπομπα που εχει για φατσα θα τον επισημανουν στο πατ κιουτ. :devil:

Πρέπει να ομολογήσω πάντως ότι αυτό το face control στο μετρό ήταν από τις μεγαλοφυΐεστερες ιδέες που έχω ακούσει. Ever.

Δημοσ.

Όσοι είναι καλοί άνθρωποι και κατ'επέκταση έχουν καλό κάρμα, θα επιστρέψουν στην επόμενη ζωή τους με καλύτερη τύχη.

Εμείς οι υπόλοιποι πρέπει να προσέχουμε :devil:

Δημοσ.

Παιδιά, αυτό με την έμφαση στους "αθώους πολίτες" σας δίνει λίγο, γράφτε κατευθείαν "θα μπορούσα να είμαι εγώ γι' αυτό με τσούζει" δεν είναι κατακριτέο, κι εσείς αθώοι είστε.

Ναι εννοείται και αυτό..Δηλαδή αυτούς δεν τους νοιάζει οτι υπάρχει κόσμος στο μετρό??

Ποιος ο λόγος να βάλεις βόμβα? πραγματικά δεν σκέφτεσαι τίποτα ?? Κανέναν αθώο που θα περνάει απο εκεί εκεινη την στιγμή?

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΑΝ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ "ΑΝΘΡΩΠΟ" ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΙΣΕΙ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ??

ΓΙΑΤΙ??

Δημοσ.

ειναι επαναστατης γιαυτο.ετσι δεν λεγανε και για τους αλλους που ειχαν καψει ζωντανους 4 ανθρωπους σητν Μαρφιν;

3 δεν ητανε?

τι ειδους επαναστατες ηταν αυτοι?rebel forces με τον Han solo για αρχηγο?

Δημοσ.

4 ήταν γιατί υπήρχε και μία έγκυος.

Αλλά επειδή τους κάψανε «διαδηλωτές» και όχι μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι, δεν έπεσε πολύ κλάμα.

ηταν διαδηλωτες?

εγω νομιζα οτι ηταν νιντζα γι αυτο δε τους ειδε κανεις.

Δημοσ.

παντως το πιο ευκολο, αν μπορω να το πω ετσι, τρομοκρατικο χτυπημα στην ελλαδα ειναι απλα να πανε ενα απλο αμαξι φορτωμενο με εκρηκτικα και να το βαλουν μεσα σε ενα απο τα "κρητικα" πλοια και να το ρυθμισουν να σκασει μετα απο 1-2 ωρες.... ειδικα καναν ιουλιο-αυγουστο μηνα.... θα χτυπησε παρα πολυ και στον τουρισμο της χωρας. επειδη εχω ταξιδεψει με κρητικο πλοιο και εχω παρκαρει στο βαθος γκαραζ το εχω σκεφτει ουκ ολιγες φορες οτι ειναι ευκολο να γινει. λετε να ειμαι τρομοκρατης υποσυνειδητα;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...