Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

παντως το πιο ευκολο, αν μπορω να το πω ετσι, τρομοκρατικο χτυπημα στην ελλαδα ειναι απλα να πανε ενα απλο αμαξι φορτωμενο με εκρηκτικα και να το βαλουν μεσα σε ενα απο τα "κρητικα" πλοια και να το ρυθμισουν να σκασει μετα απο 1-2 ωρες.... ειδικα καναν ιουλιο-αυγουστο μηνα.... θα χτυπησε παρα πολυ και στον τουρισμο της χωρας. επειδη εχω ταξιδεψει με κρητικο πλοιο και εχω παρκαρει στο βαθος γκαραζ το εχω σκεφτει ουκ ολιγες φορες οτι ειναι ευκολο να γινει. λετε να ειμαι τρομοκρατης υποσυνειδητα;;;

Ή με παγιδευμενη καντίνα έξω απο το Καραϊσκάκη! (όνειρο ζω μη με ξυπνατε...)

B)

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρέπει να ομολογήσω πάντως ότι αυτό το face control στο μετρό ήταν από τις μεγαλοφυΐεστερες ιδέες που έχω ακούσει. Ever.

Την επόμενη μέρα στο σταθμό του Αιγάλεω είχαν βάλει ένα σεκιουριτά να κόβει φάτσες seriously , προφανώς θα είναι ειδικός στο body language ...

• Super Moderators
Δημοσ.

Την επόμενη μέρα στο σταθμό του Αιγάλεω είχαν βάλει ένα σεκιουριτά να κόβει φάτσες seriously , προφανώς θα είναι ειδικός στο body language ...

Μην το λες! Άμα ο τρομοκράτης ειναι βλάκας, μπορει ακόμη και η φάτσα του να ...φωνάζει!

Δημοσ.
Μην το λες! Άμα ο τρομοκράτης ειναι βλάκας, μπορει ακόμη και η φάτσα του να ...φωνάζει!

τι να φωνάζει δηλαδη? εχεις κοψει φατσες σε ηλεκτρικο-μετρο?

Καποιοι ειναι εξαθλιωμένοι τελειωμένοι jankia οτι θες βλεπεις, πως ξεχωριζεις οτι ενας απο αυτους ειναι τρομοκρατης?

Δημοσ.

Δημοσ.

Τι εννοεις δεν επεσε πολυ κλαμα;

Τι συζητήθηκε περισσότερο στα media?

Επίσης, και στο Insomnia:

Τρεις νεκροί από molotov σε τράπεζα στην οδό Σταδίου. 906 post.

Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού. 2809 post.

Εντάξει, αυτά είναι για να βουλώσουν τα στόματα των αφελών.

Δημοσ.

κανας πρωην μηχανοδηγος του ΟΣΕ θα ηταν και αυτος. :mrgreen:

Δημοσ.

Γενικα η αστυνομευση στην Αθηνα ειναι ελλειπεστατη.

Περαν του μετρο πρεπει να αναθεωρηθουν σε πολλα ακομα ζητηματα οι μεθοδοι αστυνομευσης και καταστολης της εγκληματικοτητας. Οι υπαρχουσες αποδεικυονται ανεπαρκεστατες στην πραξη σε καθημερινη βαση.

Το οτι βρεθηκε μπομπα στο μετρο, εκτος απο φυσικο επακολουθο των παραπανω, ειναι ισως και απο τους τελευταιους τροχους της αμαξης "Εγκληματικοτητα στην Αθηνα". Μου κανει εντυπωση οτι δημιουργηθηκε τοσος θορυβος γυρω απο αυτο, οταν ενας απλος πολιτης κινδυνευει σημαντικοτερα και συχνοτερα απο αλλες μορφες βιας.

σκύψε λίγο να σου βάλω τον κοριό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...