mixalis thanos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά καλησπέρα! Αν κάποιος έχει γνωστούς Αγγλία και ξέρει αν υπάρχουν δουλείες εκεί, ας πεί τη γνώμη του!
PARASwrite Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 φιλε για Αγγλια δεν ξερω αν αξιζει μιας και τα αποτελεσματα θα φανουν μετα τους ολυμπιακους αγωνες!
RottenLungs Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Λοιπόν πρόσεχε τι θα πώ. Ένας φίλος του αδελφού του κολλητού μου είχε πάει να μείνει Αγγλία στον αδελφό του κολλητού μου. Έκατσε ένα χρόνο, μαλακίες έβρισκε και τελικά γύρησε πίσω. Αλλα δεν παίζει ο συγκεκριμένος να είναι και πολυ της δουλειάς οπότε δεν ξέρω αν αυτή η γνώση έχει κάποια σωστή βάση.
computeras13 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Εξαρτάται λογικά και τον τομέα που ψάχνεις. Από ότι έχω δει στον κλάδο της πληροφορικής τουλάχιστον υπάρχει κάποια κίνητικότητα αλλά και πολύ προσφορά πιστεύω. Δεν χάνεις πάντως τίποτα να ξεκινήσεις να στέλνεις βιογραφικά και αν μπορέσεις να κανονίσεις κάποιες συνεντεύξεις μέσω skype.
TO_PAIDI Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δεν αναρωτιέται για δουλειά, για δουλεία....
scullyist Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 ^ Μη χαλιέσαι, αυτή την εποχή ένα και το αυτό είναι, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων.
mixalis thanos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δεν αναρωτιέται για δουλειά, για δουλεία.... χαχαχα!! τώρα το πρόσεξα! ^ Μη χαλιέσαι, αυτή την εποχή ένα και το αυτό είναι, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων. Είδες.. Η λανθάνουσα γλώσσα λέει πάντα την αλήθεια! Εξαρτάται λογικά και τον τομέα που ψάχνεις. Από ότι έχω δει στον κλάδο της πληροφορικής τουλάχιστον υπάρχει κάποια κίνητικότητα αλλά και πολύ προσφορά πιστεύω. Δεν χάνεις πάντως τίποτα να ξεκινήσεις να στέλνεις βιογραφικά και αν μπορέσεις να κανονίσεις κάποιες συνεντεύξεις μέσω skype. thanks!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα