stergiosf Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 καλημερα σας εχω μια αδεια οπαπ και το μαγαζι εκει που βρισκεται δεν εχει δουλεια και θελω να το μεταφερω... μηπως θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει και να μου πει τι να προσεξω ετσι ωστε στο καινουργιο μαγαζι να αυξησω την δουλεια μου και την πελατεια μου???
PARASwrite Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 να ειναι κοντα σε στασεις (μετρο αστικο κοκ) αν μπορεις να το κανεις κοντα σε πλατεια ακομα καλυτερα συγουρα να εχεις οθονες μεσα και αλλη που να βλεπει εξω απο το καταστημα για τα αποτελεσματα, τραπεζια και τετεια φυσικα. δωριφορικα κοκ. στις πρωτες μερες καλεσε τους φιλους σου θα δουν και αλλοι οτι υπαρχει κινηση και θα σε εχουν υποψην. επισης φροντησε να μην εχει πολλα οπαπ η περιοχη. να ειναι κοντα σε τραπεζες ή ΑΤΜ
athlios Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Φιλος [φοιτητης μεν αλλα ακουμπαει ~1000 σε οπαπ τον μηνα] εχει κανει το προποτζιδικο κατω απτην πολυκατοικια του δευτερο σπιτι. Ειναι αρκετα μεγαλο , με οθονες ΠΑΝΤΟΥ και 2-3 υπολογιστες για τους πελατες. Επισης οταν καθεσαι σε κερνανε καφε-σοκολατα ή κανα τσαι . Το πιο τραγικο ειναι πως ΜΕΣΑ στις τουαλετες εχει οθονες για ΚΙΝΟ. :cool:
stergiosf Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 σε ευχαριστω εχω βρει ενα που ειναι κοντα σε πλατεια, βεβαια οχι πολυ κεντρικη αλλα εχει κοντα και στασεις λεωφοριων καιι φυσικα και ενα καφενειο που μαζευει τους παππουδες εκει τις περιοχης... για οθονες και τηλεορασεις εννοειτε οπως φυσικα και για nova και otetv.. επισης εχει δικο του μεγαλο πεζοδρομιο που θα με βολεψει να βγαλω εξω τραπεζια και το χειμωνα να το κλεισω με ναιλον για τους καπνιζοντες.. το ποιο κοντινο με μια προχειρη ματια ειναι στα 450 μετρα που εχω δει πρακτορειο... αυριο θα παω να δω το μαγαζι και τα γυρω στενα ολα... Φιλος [φοιτητης μεν αλλα ακουμπαει ~1000 σε οπαπ τον μηνα] εχει κανει το προποτζιδικο κατω απτην πολυκατοικια του δευτερο σπιτι. Ειναι αρκετα μεγαλο , με οθονες ΠΑΝΤΟΥ και 2-3 υπολογιστες για τους πελατες. Επισης οταν καθεσαι σε κερνανε καφε-σοκολατα ή κανα τσαι . Το πιο τραγικο ειναι πως ΜΕΣΑ στις τουαλετες εχει οθονες για ΚΙΝΟ. :cool: ναι με το κερασμα καφε το ειχα σκεφτει και εγω, αλλα τις οθονες στην τουαλετα τις θεωρω λιγο τραγικες
spurakos Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 να ειναι κοντα σε σχολειο...καθε μερα πανω απο 100 παιδια πηγαινοερχονται 2 φορες στο προποτζιδικο που ειναι διπλα
green gordon Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 να ειναι κοντα σε σχολειο...καθε μερα πανω απο 100 παιδια πηγαινοερχονται 2 φορες στο προποτζιδικο που ειναι διπλα Οι πελατες στα προ-πο πρεπει να ειναι πανω απο 18. Φιλε η αδεια πως ηρθε στα χερια σου ?Απο περιεργια ρωταω.
Jason13 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Αυτο με το σχολειο, θα συμφωνησω και γω. Διπλα απο σχολειο υπαρχει ενα οπαπτζιδικο, και καθημερινα στα διαλειμματα περναντε μαθητες για να παρουν το φυλλαδιο με τους αγωνες στο στοιχημα. Και καμια φορα χτυπαω κι εγω κανα τζοκερ!
kanesaxo Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Οι πελατες στα προ-πο πρεπει να ειναι πανω απο 18. Φιλε η αδεια πως ηρθε στα χερια σου ?Απο περιεργια ρωταω. Αυτο το "επάγγελμα" δεν άνοιξε;
stergiosf Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Οι πελατες στα προ-πο πρεπει να ειναι πανω απο 18. Φιλε η αδεια πως ηρθε στα χερια σου ?Απο περιεργια ρωταω. φιλε ειναι του πεθερου μου η αδεια.. προς το παρον δεν εχει ανοιξει ακομα το επαγγελμα.. Αυτο με το σχολειο, θα συμφωνησω και γω. Διπλα απο σχολειο υπαρχει ενα οπαπτζιδικο, και καθημερινα στα διαλειμματα περναντε μαθητες για να παρουν το φυλλαδιο με τους αγωνες στο στοιχημα. Και καμια φορα χτυπαω κι εγω κανα τζοκερ! κακος σας αφηνει και παιζετε γιατι κατω των 18 απαγορευετε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα