jokerakias Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα! Είμαι μεταξύ αυτών των δύο οθονών 1,http://www.skroutz.gr/s/383513/LG-IPS235V.html & 2.http://www.skroutz.gr/s/381216/Dell-UltraSharp-U2312HM.html Γνωρίζω οτι φοράνε ακριβώς το ίδιο panel(ips) και η πρώτη έχει 2χρόνια εγγύηση και η δεύτερη 3χρόνια αλλά πράγματι αξίζει η διαφορά των 43e??? η αγορά θα γίνει απο το msystems θα ήθελα πολύ την γνώμη σας...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Θα πλήρωνες 43 ευρώ για να κάνεις επέκταση εγγύησης κατά ένα χρόνο στην πρώτη? Έτσι τίθεται για μένα το ερώτημα. Αν ναι, πάρε την dell. Aν όχι, πάρε την lg. Σου αρέσει κάποια περισσότερο από την άλλη? Πάρε εκείνη.
jokerakias Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Θα πλήρωνες 43 ευρώ για να κάνεις επέκταση εγγύησης κατά ένα χρόνο στην πρώτη? Έτσι τίθεται για μένα το ερώτημα. Αν ναι, πάρε την dell. Aν όχι, πάρε την lg. Σου αρέσει κάποια περισσότερο από την άλλη? Πάρε εκείνη. βασικά για μένα οθόνη είναι η μία οθόνη και η άλλη και μάλιστα απο τις πολύ καλές.Στο ερωτημά σου τώρα,όχι δεν θα τα έδινα... αυτό που θέλω είναι να με ενημερώσει κάποιος αν υπάρχει κάποια άλλη διαφορά που δεν προανέφερα και τι θα έκανες εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Η μόνη διαφορά είναι ότι η lg έχει και hdmi ενώ η dell δεν έχει (όχι ότι έχει καμία σημασία). Εγώ αν το μπάτζετ μου έφτανε και την dell θα έπαιρνα αυτήν γιατί μου αρέσει περισσότερο, αλλά γούστα είναι αυτά. Με βάση την προηγούμενή σου απάντηση θα σου πρότεινα να πάρεις την lg.
jokerakias Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Η μόνη διαφορά είναι ότι η lg έχει και hdmi ενώ η dell δεν έχει (όχι ότι έχει καμία σημασία). Εγώ αν το μπάτζετ μου έφτανε και την dell θα έπαιρνα αυτήν γιατί μου αρέσει περισσότερο, αλλά γούστα είναι αυτά. Με βάση την προηγούμενή σου απάντηση θα σου πρότεινα να πάρεις την lg. παλαιότερα υπήρχαν κάποια προβλήματα με τις lg έχεις ακούσει τώρα τπτ??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 σε ποια προβήματα αναφέρεσαι?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Όχι, δεν έχω ακούσει κάτι. Αντικειμενικά πάντως η διαφορά στα λεφτά είναι παραπάνω από σεβαστή για ίδιες οθόνες.
jokerakias Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Χαίρετε!Sorry που δεν απάντησα νωρίτερα.. λοιπόν πήγα απο το μαγαζί και την πήρα...χρωματικά είναι ίδια με την dell ,την οποία έχει και ο κολλητός ,όλο το απόγευμα ήμουν εκεί και ασχολούμασταν....στα κατά με ψιλοξενέρωσε ο βραχίονας της lg μπροστά στην dell δε ποιάνει μία...χωρίς υπερβολές.... στα υπέρ μάλλον γλίτωσα 43e!!!
jokerakias Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 yeap αυτος με dvi και εγώ με hdmi....
BalthazarX Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Διαβάζοντας τα review τους στο prad όσον αφορά τα χρώμα τις είχαν ισάξιες.Ήθελα όμως να ακούσω και εντυπώσεις από κάποιον που τις είχε δει από κοντά και τις 2.. Στο θέμα της απόκρισης δείχνει να είναι πίσω η LG αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αυτή η διαφορά γίνεται όντως αντιληπτή.. Από κει και πέρα όπως είπες και εσύ η μεγάλη διαφορά είναι στην βάση στήριξης..
jokerakias Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Διαβάζοντας τα review τους στο prad όσον αφορά τα χρώμα τις είχαν ισάξιες.Ήθελα όμως να ακούσω και εντυπώσεις από κάποιον που τις είχε δει από κοντά και τις 2.. Στο θέμα της απόκρισης δείχνει να είναι πίσω η LG αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αυτή η διαφορά γίνεται όντως αντιληπτή.. Από κει και πέρα όπως είπες και εσύ η μεγάλη διαφορά είναι στην βάση στήριξης.. κοίτα στο θέμα των ονομαστικών αποκρίσεων είναι σχεδόν ίδιες (5 με 8ms) τώρα στην εμπειρία, παίξαμε το pro όλα έδειχναν μια χαρά αλλα αυτο δεν είναι κάποιο game το οποίο μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα(εδώ έπαιζε σε μια syncmaster με 25ms)... θα επανέλθω δριμύτερος αν δώ κάτι σε κάποιο παιχνίδι...
Solar_Fields Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δεν προλαβα να απανατησω εγκαιρως στο νημα, διοτι αγοραστηκε οθονη αποτι βλεπω. Στο ερωτημα αν αξιζει η dell τα 43 ευρω παραπανω: -Πολυ ανωτερος βραχιονας οπως ηδη αναφερθηκε - 1 χρονος παραπανω εγγυηση οπως ηδη αναφερθηκε αλλα 3 και κυριοτερον - Ανωτερο εως πολυ ανωτερο σερβις. Ο καθεις κρινει με τα κριτηρια και τις αναγκες του και αποφασιζει για τα 43 ευρω.
babisneo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Μόλις είδα το post και είπα να ρωτήσω κάτι…. Έχω την IPS225… Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος με το service της LG μιας και θα αλλάξω οθόνη και μάλιστα με καινούργια όπως μου λένε και όχι ανακατασκευασμένη για 3η φoρά… ΝΑΙ ΝΑΙ.. καλά διαβάζεται … για 3η φορά… πια ήταν τα προβλήματα? Backlight bleeding η μια χειρότερη από την άλλη… Σήμερα με ειδοποίησαν ότι τελικά θα μου δώσουν την IPS235… Ρωτώ … είσαι ικανοποιημένος από την IPS235 ? Έχεις τσεκάρει τον οπίσθιο φωτισμό σου… Αν ναι θα ήθελα να μου το πεις … Όχι πως θα ησυχάσω αλλά για να δω αν έκανα χαζομάρα που δεν είχα αγοράσει DELL.. Σ`ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
solamnic Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Η 2412 με το 16:10 και ανάλυση 1920*1200 θα είναι καλύτερη? δεν μιλάω για το πανελ μια και ειναι το ίδιο.. Λεω αν το 1920*1200 αξίζει την οιονομική διαφορά Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα