Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα θα ηθελα αν μπορειται να μου πειτε μερικες καρτες γραφικων σε λαπτοπ που να μπορω να τρεξω παιχνιδια του σημερα και ασ μην ειναι στα high τα γραφικα. οταν λεω δυνατες δεν εννοω απαραιτητα τις πιο ισχυρες... ας πουμε θελω να μου αναφερεται 2 της nvdia (mid class και high class) και 2 της radeon.. ευχαριστω...

Δημοσ.

Ποιο ειναι το λαπτοπ σου δεν ειπες

θελω να αγορασω λαπτοπ αλλα δεν ξερω αν η καρτα που θα φοραει ειναι αξιολογη γι αυτο ρωταω ωστε να εχω ενα μπουσουλα να ξερω τρεις τέσσερις καλες καρτες και να ψαχτω σε μοντελα με αυτες τις καρτες

Δημοσ.

Ποσα χρηματα διαθετεις;

Μεχρι 750 ευρω υπαρχουν οι:

- nvidia Gt525m, Gt540m

- Ati 6770,6755G2 Dual GPU

Και αν ανεβεις λιγο πανω απο τα 750ευρω, παιρνεις και με την Gt555m που ειναι ισοδυναμη με τις Ati που ανεφερα παραπανω.

Δημοσ.

Ποσα χρηματα διαθετεις;

- nvidia Gt525m, Gt540m

Και αν ανεβεις λιγο πανω απο τα 750ευρω, παιρνεις και με την Gt555m που ειναι ισοδυναμη με τις Ati που ανεφερα παραπανω.

Τοσο εχουν ???????? :shock: :shock: :shock: Δεν το ηξερα

Δημοσ.

παιδια καλησπερα θα ηθελα αν μπορειται να μου πειτε μερικες καρτες γραφικων σε λαπτοπ που να μπορω να τρεξω παιχνιδια του σημερα και ασ μην ειναι στα high τα γραφικα. οταν λεω δυνατες δεν εννοω απαραιτητα τις πιο ισχυρες... ας πουμε θελω να μου αναφερεται 2 της nvdia (mid class και high class) και 2 της radeon.. ευχαριστω...

Χωρίς να θέλω να σε ξενερώσω, αν θέλεις να παίζεις σοβαρά παιχνίδια ικανοποιητικά μην πάρεις λαπτοπ. Αν τα παιχνίδια θα είναι η κύρια χρήση δλδ.

Δημοσ.

Ποσα χρηματα διαθετεις;

- nvidia Gt525m, Gt540m

η gt 555m δλδ ειναι ανωτερη των 525 και 540 αλλα εξισου δυνατη με της δυο καρτες της radeon σωστα??

αν επελεγες αναμεσα στις 5 αυτες καρτες πια θα προτειμουσες???

Χωρίς να θέλω να σε ξενερώσω, αν θέλεις να παίζεις σοβαρά παιχνίδια ικανοποιητικά μην πάρεις λαπτοπ. Αν τα παιχνίδια θα είναι η κύρια χρήση δλδ.

οχι δεν θα ειναι η κυρια ενασχόληση μου αυτη αλλα θελω να τρεηι και κανενα παιχνιδακι και ασ μην ειναι στα μεγιστα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...