Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τεχνική απορία : Τις γυναίκες παιδόφιλους πως τις "ευνουχίζουν" ?

Άλλη τεχνική απορία: Οι γυναίκες παιδόφιλοι πως 'βιάζουν';

Γιατι δεν ευνουχιζουν και τους εμπορους ναρκωτικων, που προκαλουν μεγαλυτερη ζημια?

Τι σχέση έχουν οι έμποροι ναρκωτικών;

• Απαντ. 229
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειναι εξισου εγκληματιες με τους παιδεραστες και σε μεγαλυτερη κλιμακα.

Δεν εχω ακουσει ποτε για γυναικα να βιαζει παιδι, εσυ?

Δημοσ.

Μήπως πρέπει να διαχωρίσουμε την παιδεραστία με τον βιασμό;

Δεν ξέρω νομικά αν γίνεται, αλλά φαντάζομαι, αλλιώς θα αντιμετωπίζεται η αποπλάνηση ανηλίκου και αλλιώς ο βιασμός.

Ο Κορκολής ήταν παιδεραστής, όχι βιαστής.

Ο Δουρής ήταν βιαστής (άλλο αν υπάρχουν αμφιβολίες κλπ).

Επίσης, αν υποστεί τέτοια δοκιμασία ένα κοριτσάκι, καταστράφηκε.

Πολλές ιερόδουλες είχαν υποστεί βιασμό σε μικρή ηλικία (Jenna Jameson)

Ενώ το αγοράκι, αν αποπλανηθεί από γυναίκα, δεν νομίζω να τραυματιστεί ψυχικά.

Μικρό με είχε αποπλανήσει μια φουρνάρισα, και απλά κατάντησα bassstarlet :-D

Δημοσ.

Άσχετο, αλλά ο Κορκολής δεν ήταν παιδεραστής. Η σχέση του ήταν νομιμότατη. Απλά τον έκανε ρόμπα ο Τριανταφυλλόπουλος.

Δημοσ.

Άσχετο, αλλά ο Κορκολής δεν ήταν παιδεραστής. Η σχέση του ήταν νομιμότατη. Απλά τον έκανε ρόμπα ο Τριανταφυλλόπουλος.

Τυπικά αν ο άλλος είναι μικρότερος από 18 χρονών δεν θεωρείται ανήλικος και αρα παιδεραστεία;

• Moderators
Δημοσ.

Τυπικά αν ο άλλος είναι μικρότερος από 18 χρονών δεν θεωρείται ανήλικος και αρα παιδεραστεία;

Όχι, καμία σχέση. Δεν μας ενδιαφέρει η ηλικία από την οποία και πέρα κάποιος θεωρείται ανήλικος, αλλά το age of consent, που διαφέρει από χώρα σε χώρα. Από το age of consent κι έπειτα καθένας είναι -σύμφωνα με τον νόμο- ώριμος να κρίνει τι τον ευχαριστεί σεξουαλικά και να το ακολουθήσει. Στην Ελλάδα αυτή η ηλικία είναι τα 15 χρόνια. Στην Ρωσσία είναι τα 16. Νομίζω, πάντως, ότι στην Ελλάδα, μπορεί και κάποιος κάτω από τα 15 να έχει σεξουαλικές σχέσεις, εάν και εφόσον υπάρχει γονεϊκή συναίνεση.

Anyhow, όταν λέμε παιδόφιλος δεν εννοούμε αυτόν που γουστάρει 15χρονα τσόλια, αλλά more like αυτόν που γουστάρει 12χρονα ή 9χρονα κλπ.

Δημοσ.

εχω στον υπολογιστή μια εικόνα ενός Πακιστανού ? Ιρανού ? κάτι τέτοιο , που είναι νεκρός σε ένα χωράφι , δεν φοράει παντελόνι και έχει κομμένα τα @@ του και του τα έχουν βάλει στο στόμα .

:mellow:

Δημοσ.

:mellow:

Ε, σ'αυτές τις χώρες ο νόμος λέει ότι αν κλέψεις σου κόβουν το χέρι, αρά.....

Any way, ίσως παίρνουμε πολύ στα ελαφριά το ζήτημα. Ο παιδόφιλος και ο παιδεραστής ακόμα χειρότερα "ασχολείται" τις περισσότερες φορές με παιδιά ηλικίας Δημοτικού από 5-6 χρόνων. Αυτή είναι η ανωμαλία του. Οι μεγαλύτερες ηλικίες τις περισσότερες φορές δεν τον συγκινούν. Ούτε είμαι υπέρ της σεξουαλικής σχέσης ενός νεαρού στόμου 15 χρόνων. Δεν υπάρχει η απαραίτητη ωριμότητα . Δεν θα ισχυριστώ ότι ένας βιασμός ενήλικου είναι ελαφριά υπόθεση, αλλά εν προκειμένω το έγκλημα είναι ΑΠΟΛΥΤΟ. Κανένα έλεος για μένα. Σ'αυτή την περίπτωση είμαι υπέρ του μη αναστρέψιμου ευνουχισμού και όχι χημικού αλλά χειρουργικού.

Δημοσ.

Ο Κορκολής όχι μόνο είχε νομιμότατη σχέση (γνώριζαν οι γονείς) αλλά παντρεύτηκε κιόλας τη 16χρονη (και όχι 14χρονη οπως διέδιδε ψευδός ο ταρζαν).

Μάλιστα έμειναν παντρεμένοι περίπου 10 χρόνια (τη γνωρίζει μια γνωστή μου τη κοπέλα).

Απλά ο Ταρζάν τότε ήταν στα καλά του, ο Κορκολύκος δε του τα σκασε και αυτός φρόντισε να τον κάνει ρόμπα.

Τυγχάνει και η κοινωνία μας τότε να μην είχε να ασχοληθεί με κάτι άλλο οποτε...

Δυστηχως βέβαια για τον Ταρζαν ο κορκολύκος εξακολουθεί να κάνει λαμπρή καριέρα...

Παρεπιπτόντος παιδοφιλία είναι να θέλει κάποιος να το κάνει με παιδάκια, όχι με εφήβους και μάλιστα του αντιθετου φίλου...

Και κάτι ακόμα. Ο ευνουχισμός, είτε χημικός, είτε χειρουργικός, δε μειώνει την επιθυμία του παιδοφιλου για σεξουαλική πράξη αλλά τον αφήνει ανίκανο.

Αντίθετα πολύ καλή λύση, είναι η μείωση αδρεναλίνης και φυσικά το πείραγμα νευρονων στον εγκέφαλο που αναστέλουν ή και καταστρέφουν τα σεξουλικά ένστικτα...Φυσικά οι μεθόδοι αυτοί ειναι και ακριβοί...

Δημοσ.

Ο Κορκολης της ειχε δωσει και ναρκωτικα.Αυτο να μην το ξεχναμε.

Το αν ηταν 16 αντι για 14 δεν λεει κατι,παραμενει μια ανωριμη ανηλικη.

Οι γονεις γνωριζαν αφου εβλεπαν την σχεση της ανηλικης κορης τους με τον ενηλικα πλουσιο και διασημο τραγουδιστη,καθαρα επιχειρηματικα.

Και 10 χρονια γαμου με αυτον,λογικα θα εχει αποδωσει και με το παραπανω η επενδυση τους με την κορη τους.

Φυσικα ο Κορκολης δεν ειναι ο μονος αφου στο βρωμικο κυκλωμα της showbiz γινονται τρισχειροτερα πραματα,απλως ειχε την ατυχια να πιαστει στα πρασα απο ενα μεγαλο-καρχαρια δημοσιογραφο.

Δημοσ.
και φυσικά το πείραγμα νευρονων στον εγκέφαλο που αναστέλουν ή και καταστρέφουν τα σεξουλικά ένστικτα...

Λοβοτομή δηλαδή;

Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...