Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Εντάξει ρε παιδια δε λέει κάτι περίεργο δηλ αν εσείς κάνατε κόρες και 14 χρονών σας έφερναν τον 40η για γκόμενο θα είσασταν κουλ;

Θα ξενέρωνα άμα μου έφερνε γκόμενο με τα διπλά της χρόνια. Ομοίως θα ξενέρωνα άμα γινόταν καλόγρια ή μπατσίνα (καλά σε αυτές τις περιπτώσεις, θα την αποκλήρωνα κιόλας).

On the other hand, άμα γινόταν λεσβιόνι θα ήθελα να γνωρίζω τις φίλες της, μπας και πετύχαινα κανά λαβράκι.

Ηθικό δίδαγμα: Η ηθική εξαρτάται από την οπτική γωνία, τα προσωπικά βιώματα και τις ατομικές επιλογές του καθενός μας. Άρα δεν είναι αντικειμενικό κριτήριο και συνεπώς δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέτρο σύγκρισης για το οτιδήποτε αφού αυτομάτως καθίσταται τουλάχιστον αδιάφορη.

• Απαντ. 229
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μήπως πρέπει να διαχωρίσουμε την παιδεραστία με τον βιασμό;

Δεν ξέρω νομικά αν γίνεται, αλλά φαντάζομαι, αλλιώς θα αντιμετωπίζεται η αποπλάνηση ανηλίκου και αλλιώς ο βιασμός.

Ο Κορκολής ήταν παιδεραστής, όχι βιαστής.

Ο Δουρής ήταν βιαστής (άλλο αν υπάρχουν αμφιβολίες κλπ).

Επίσης, αν υποστεί τέτοια δοκιμασία ένα κοριτσάκι, καταστράφηκε.

Πολλές ιερόδουλες είχαν υποστεί βιασμό σε μικρή ηλικία (Jenna Jameson)

Ενώ το αγοράκι, αν αποπλανηθεί από γυναίκα, δεν νομίζω να τραυματιστεί ψυχικά.

Μικρό με είχε αποπλανήσει μια φουρνάρισα, και απλά κατάντησα bassstarlet :-D

Όταν το κάνει ένας άντρας σε ένα κορίτσι είναι κτηνωδία, όταν το κάνει μια μεγάλη σε ένα αγόρι είναι φροντιστήριο.;ρ

Δημοσ.

μα σύμφωνα με την γενική γνώμη δεν φτιάχνονται και οι νόμοι;

όπως ανέφερε και ο Lucifer στις περισότερες μουσουλμανικές χώρες είναι νόμιμο να δίνουν κοριτσάκια ακόμα και 10 ετών για συζήγους σε άντρες.. εγώ τώρα θα έπρεπε να πω "οκ εκεί είναι νόμιμο δεν με πειράζει λοιπόν" ;

Δημοσ.

όπως ανέφερε και ο Lucifer στις περισότερες μουσουλμανικές χώρες είναι νόμιμο να δίνουν κοριτσάκια ακόμα και 10 ετών για συζήγους σε άντρες.. εγώ τώρα θα έπρεπε να πω "οκ εκεί είναι νόμιμο δεν με πειράζει λοιπόν" ;

Άλλο το δικό μας εθιμοτυπικό και άλλο το δικό τους, σε αυτή τη περίπτωση θα έπρεπε να διαμαρτυρηθείς και για τις γυμνόστηθες στην Αφρική..;ρ

• Moderators
Δημοσ.

Οι νόμοι φτιάχνονται σύμφωνα με τα συμφέροντα των δυνατών, τη μόδα της εποχής και την προστασία των αδυνάτων (με αυτή τη σειρά προτεραιότητας). Διαφορετικά, η γενική γνώμη είναι ότι οι ταινίες πρέπει να κατεβάζονται τζάμπα. Δε μου φαίνεται όμως και πολύ νόμιμο όμως.

Εν τοιαύτη περιπτώσει, ξαναλέω η ηθική είναι αδιάφορη. Είτε μου αρέσει, είτε όχι, άμα η κόρη μου έχει κλείσει τα 15 μπορεί να πηδιέται ελεύθερα, γιατί έτσι είναι ο νόμος και δεν θα μπορώ να κάνω κάτι. Άμα δεν το θεωρώ ηθικό, το μόνο που θα μπορώ να κάνω θα είναι να ανοίξω το κεφάλι του ιππέα της. Αυτό σίγουρα δεν θα είναι νόμιμο από μέρους μου ακόμα κι αν είναι "ηθικό" σύμφωνα με κάποιους.

Αυτή είναι και η βασική διαφορά μεταξύ νόμιμου και ηθικού. Αν καταπατήσεις το πρώτο πας στην ψειρού και σε βιάζουν μαύροι αράπηδες, όπως στις ταινίες. Αν καταπατήσεις το δεύτερο, το πολύ πολύ να μαζέψεις ροχάλες από τίποτα θεούσες.

Δημοσ.

Εγώ νομίζω ένα κοριτσοαγοράκι δεν είναι έτοιμο να κάνει κάτι σοβαρό πριν γίνει ενήλικας. Μπορεί οι μουσουλμάνοι να το κάνουν λόγω εθίμου αλλά στην ουσία τα "κακοποιούν". Απαλλάσσονται λόγω βλακείας και τα σχετικά.

Δημοσ.

μαιστα... δηλ για σένα δεν είναι βιασμός αυτό...απλά άλλα έθιμα.

Και οι τσιγγάνοι το κάνουν, κάτσε, τι είναι ακριβώς βιασμός;

Αφού τα κορίτσια εκεί τα έχουν μάθει έτσι από παιδική ηλικία, να περιμένει τον γέρο με το άσπρο άλογο..

Δημοσ.

α. ρε γμτ αν είχα πάρει κι εγώ στα 12 τον γέρο τον φραγκάτο θα τον είχα ξεπαστρέψει μέχρι τώρα και θα μου είχαν μείνει και τα money.... οχι που κάθομαι και ξυπνάω απο τις 6 για να πάω δουλειά... :rolleyes:

Δημοσ.

Παίζει μεγάλο ρόλο και το τι θεωρεί η κοινωνία ως αποδεκτό. Πολλές φορές, ένα θύμα δημιουργείται από την ίδια την κοινωνία και όχι από κάποιο γεγονός. Στην Αφρική και στη Σαουδική Αραβία, που είναι κοινά αποδεκτό ή και εθιμικό να παντρεύονται ή να έχουν σεξουαλικές σχέσεις ώριμοι άντρες με 12 χρονών κορίτσια, μπορεί να μην επηρεάζονται τόσο αρνητικά οι κοπέλες διότι το αντιλαμβάνονται σαν κάτι φυσιολογικό. Στις δυτικές χώρες, μπορεί η κοινωνία να δημιουργήσει ψυχολογικά προβλήματα στο κορίτσι, κολλώντας της την ταμπέλα "θύμα βιασμού", "θύμα παιδεραστή". Εξετάζω απλά τις περιπτώσεις ε.. μην μου την πέσει κανείς.

Σε μια αστυνομική σειρά κάποτε είχα δει μια ντετέκτιβ που ρωτούσε μια κοπέλα για την πρώτη σεξουαλική της σχέση και ενώ η κοπέλα της έλεγε ότι η πράξη έγινε με κοινή συναίνεση και ότι δεν είχε πρόβλημα, η άλλη της έλεγε "όχι.. έπεσες θύμα βιασμού!" Την έπεισε στο τέλος ότι την είχαν βιάσει και άρχισε τα ο νο και ο μαι γκαντ. Ναι, σειρά στην τηλεόραση μεν.. αλλά..

Δημοσ.
της εδωσε ναρκωτικα.αυτο μονο αρκει.

[oftopic]Δεν υπάρχει καμία απόδειξη περί ναρκωτικών προς τη κοπέλα τότε.

Γνωρίζουμε όπως αποδείχθηκε και μετέπειτα στο δικαστήριο που έγινε πως η κοπέλα ηταν 16, είχε τη συγκατάθεση των γονιών της, ήταν νόμιμο σα ζευγάρι (αραβωνιασμένοι) και δεν υπήρξε καν νυξη για ναρκωτικά.

Κατηγορήθηκε ως διακινητής κάτι που απορρίφθηκε πανυγιρικά μιας που επίσης δε βρέθηκαν ποτέ αποδείξεις.

Εξου και ο λόγος που ο κορκολύκος υπέβαλε μυνηση στον Ταρζαν και του απέσπασε όπως λέγεται ένα τεράστιο χρηματικό ποσό ως ηθική αποζημίωση.

Το θέμα ειναι πως αυτό που ήθελε ο Ταρζαν δε το κατάφερε γιατι μπορει στην Ελλάδα να ρεζιλεύτηκε στα μάτια αυτων που ακούγαν τον Ταρζάν στην Ευρώπη όμως έκανε τεράστια καριέρα.[/oftopic]

Δημοσ.

Καποιοι οδηγηθηκαν στην φυλακη με την κατηγορια βιασμου/φονου και εκτελεσαν μεγαλες ποινες (μεγαλυτερες των 10 ετων ενω καποιοι αλλοι πεθαναν φωναζοντας πως ειναι αθωοι και ποτε κανενας απλα δεν ασχοληθηκε μετα) και στο τελος αποδειχθηκε πως ηταν οντως αθωοι.

Μονο αυτον τον ενδοιασμο εχω.

Αν καποιος κατηγορηθει για παιδοφιλια στην Ρωσσια και καταδικαστει με χημικο ευνουχισμο και αποδειχθει πως τελικα ηταν οντως αθωος, τι γινετε?

Ουσιαστικα εχω τον ιδιο ενδοιασμο για τον χημικο ευνουχισμο που εχω και για την θανατικη ποινη.

Ναι σε αυτους που οντως ειναι ενοχοι χωρις δευτερη κουβεντα αλλα κραταω μια πισινη για αυτους που μπορει να εχουν πεσει θυματα δικαστικης πλανης ή ηταν απλα σε λαθος μερος, λαθος στιγμη (σπανιο αλλα υπαρχουν και τετοιες περιπτωσεις δυστηχως).

• Moderators
Δημοσ.

Ναι σε αυτους που οντως ειναι ενοχοι χωρις δευτερη κουβεντα αλλα κραταω μια πισινη για αυτους που μπορει να εχουν πεσει θυματα δικαστικης πλανης ή ηταν απλα σε λαθος μερος, λαθος στιγμη (σπανιο αλλα υπαρχουν και τετοιες περιπτωσεις δυστηχως).

Όχι ρε, στο σωστό μέρος ήταν, αλλά σε λάθος στιγμή, 10-12 χρόνια νωρίτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...