Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

α δηλαδή με το μέρος ασχολήστε (παράφυσην απ ότι κατάλαβα) και όχι με την ηλικία..

μάιστα :mellow:

για να είμαι σοβαρότητα στα λόγια μου να πω οτι δεν θα άφηνα την κόρη μου ακόμα και αν ηταν 18 χρονών να ζευγαρόνει με τόσο μεγαλύτερο απο δαφτην γιατι είναι ανιτικο.

βέβαια έτσι σκέφτομαι εγώ , ο καθενας μπορεί να επιβάλει της δικες του λόξες στα παιδιά του

• Απαντ. 229
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

..Ίσως από την άλλη να πρέπει ο χημικός ευνουχισμός να επιβάλλεται και σε άλλες περιπτώσεις..

Δημοσ.

α δηλαδή με το μέρος ασχολήστε (παράφυσην απ ότι κατάλαβα) και όχι με την ηλικία..

μάιστα :mellow:

για να είμαι σοβαρότητα στα λόγια μου να πω οτι δεν θα άφηνα την κόρη μου ακόμα και αν ηταν 18 χρονών να ζευγαρόνει με τόσο μεγαλύτερο απο δαφτην γιατι είναι ανιτικο.

βέβαια έτσι σκέφτομαι εγώ , ο καθενας μπορεί να επιβάλει της δικες του λόξες στα παιδιά του

για παιδι μιλαμε οχι σκυλι

Δημοσ.

για παιδι μιλαμε οχι σκυλι

οταν μιλάμε για δυο "κάτι" οτιδήποτε και αν είναι αυτό το κάτι τα ονομάζουμε ζευγάρι.

*ενα ζευγάρι αυγά

*ενα ζευγάρι αρ...

*ενα ζευγάρι παντρεύτηκε στην εκκλησία του χωριού κλπ

η λεξη ζευγαρώνει σημαίνει "έρχονται πολυ κοντά , τόσο που προχωρούν σε πράξεις ανίερος στην συγκεκριμένη περίπτωση γιατι ειναι μεγαλύτερος της κατά πολλά χρόνια άρα την βλέπει και την ορέγεται με τραγικό τρόπο(σαν τον κακό λύκο με την κοκκινοσκουφίτσα ενα πράμα)".

οπότε η λέξη ζευγαρώνει ειναι σωστή και απλά ήθελες να πεις οτι κανω λάθος γιατι με εμπαθέυεσε.

πάντως αυτό που είπα το εννοώ ;)

Δημοσ.

Το ότι ήταν 16 κι όχι 14 είναι η διαφορά μεταξύ νόμιμου και παράνομου. Οπότε κάτι θα λέει.

Επίσης, στο δικαστήριο αθωώθηκε.

Δεν αθωώθηκε ποτέ ο Κορκολής για την παιδεραστία, γιατί απλούστατα ποτέ δεν δικάστηκε για αυτήν («αυτές» καλύτερα, γιατί ήταν πολλές περιπτώσεις και κάτω από 14 ετών)

Αθωώθηκε για την χρήση ναρκωτικών, αφού οι μάρτυρες κατηγορίας την τελευταία στιγμή απέσυραν την μήνυση.

[oftopic]

Το θέμα ειναι πως αυτό που ήθελε ο Ταρζαν δε το κατάφερε γιατι μπορει στην Ελλάδα να ρεζιλεύτηκε στα μάτια αυτων που ακούγαν τον Ταρζάν στην Ευρώπη όμως έκανε τεράστια καριέρα.[/oftopic]

Τι καριέρα έκανε στην Ευρώπη;

• Moderators
Δημοσ.

Δεν αθωώθηκε ποτέ ο Κορκολής για την παιδεραστία, γιατί απλούστατα ποτέ δεν δικάστηκε για αυτήν («αυτές» καλύτερα, γιατί ήταν πολλές περιπτώσεις και κάτω από 14 ετών)

Αθωώθηκε για την χρήση ναρκωτικών, αφού οι μάρτυρες κατηγορίας την τελευταία στιγμή απέσυραν την μήνυση.

Η περίπτωση για την οποία κατηγορήθηκε ήταν μία (εκτός των κατηγοριών για διακίνηση ναρκωτικών). Η κοπέλα ήταν πάνω από το consent age, είχε περάσει δηλαδή τα 15 χρόνια και επομένως αποσύρθηκε η κατηγορία.

Δεν θυμάμαι να είχε κατηγορηθεί για άλλη περιπτωση.

Δημοσ.

Εδώ και μερικές σελίδες μου φαίνεται ότι το θέμα είναι off topic. Είχα την εντύπωση ότι συζητάμε για ανώμαλους ανθρώπους που είτε ερεθίζονται σεξουαλικά με το να βλέπουν γυμνά παιδάκια σχολικής ηλικίας , είτε και να τα βιάζουν. Τι σχέση έχει ο Κορκολής και η Σαουδική Αραβία δεν κατάλαβα. Και στο φινάλε στ' αρχίδια μου το τι κάνουν στην Σαουδική Αραβία και το τι θεωρούν ηθικό. Αν τρώγανε σκατά έπρεπε να τους μιμηθούμε;

Δημοσ.

Σε αυτό το θρεντ έμαθα πως στη Σαουδική Αραβία μπορείς να παντρευτείς μια 10χρονη, ότι ο Κορκολής έκανε τεράστια καριέρα στην Ευρώπη και πως στη Ρωσία πετάνε υδροχλωρικό οξύ στις μαλαπέρδες των παιδόφιλων. Γουελ νταν ινσόμνια!

Δημοσ.

Και ότι "αν είναι 15 γ@μ@ ελεύθερα! και ας είναι 1τη λυκείου!"

Κυρίως όμως το target group των παιδόφιλων δεν είναι κοριτσάκια/αγοράκια 13+ αλλά παιδάκια από Μηνών Βρέφη έως 8-9 ετών στην πλειονότητά τους.

Έχετε μπερδέψει τον generic "βιασμό" με την παιδοφιλία

Δημοσ.

(παράφυσην απ ότι κατάλαβα)

είναι ανιτικο.

σε πράξεις ανίερος

και την ορέγεται με τραγικό τρόπο

γιατι με εμπαθέυεσε.

lolwut?

Δημοσ.

μία σημείωση, είναι στερεότυπο που δεν ισχύει μαζικά αυτό με τους μουσουλμάνους και τις νεαρές κορασίδες.

και διαφωνώ με τον ευνουχισμό. Διαφωνω με κάθε ειδους βία και στη συγκεκριμένη περίπτωση ασκείται για να καλύψουμε την αποτυχία μας ως κοινωνία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις μουσουλμανικές περιοχές που ισχύει ο νόμος της Σαρίας γίνονται τα αναφερθέντα όπου δεν υπάρχει όριο ηλικίας για να είναι υποψηφία για γάμο, αλλά απλά όταν αποφασίσει ο πατέρας/κηδεμόνας της (μόνο άντρας μπορεί να είναι κηδεμόνας), αλλά σε αυτές τις περιοχές αν σε βιάσουν σε σκοτώνουν και μετά γιατί για κάποιο περίεργο λόγο "φταίει η βιασμένη που σπίλωσε την τιμή την οικογένειας -μη χέσω μέσα-"

Μπορούμε λοιπόν να συζητάμε για "Δυτικές" Κοινωνίες;

Επεξ/σία από zeniath
Δημοσ.

κάτι παραπάνω από τα 3 χρόνια που είναι οι δικές μου εμπειρίες θα έχεις ζήσει, κρίνοντας από τη σιγουριά σου. Πιστεύετε ότι θέλετε.

Δυτικές όπως σε αυτήν που ο αυστριακός βίαζε 30 χρόνια την κόρη του ή αυτή που μεγάλωσε και μεγαλούργησε ο Δουρής;

Μοιράσου την άποψη σου για τη Μαλαισία, την Ινδονησία, αυτές οι 2 είναι περίπου 600-700 εκατομμύρια μουσουλμάνοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...