Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την παλεύεις παιδάκι μου; Τι είναι αυτά τα πράγματα που γράφεις και με ποια λογική σηκώνεις το λάβαρο της επανάστασης;;;

κάτι παραπάνω από τα 3 χρόνια που είναι οι δικές μου εμπειρίες θα έχεις ζήσει, κρίνοντας από τη σιγουριά σου. Πιστεύετε ότι θέλετε.

-οκ mr. Muslim PhD, έχουμε και εμείς τις εμπειρίες μας αλλά αυτό είναι άσχετο γιατί πάω στοίχημα ότι ούτε εσύ όπως ούτε εγώ δεν έχεις ζήσει παρέα με Ταλιμπάν ή με εθνοφυλετικές ομάδες μουσουλμάνων που εφαρμόζουν το νόμο της Σαρίας. Σαν να λέει κάποιος δλδ ότι επειδή πήγε στο Ριο ντε Τζανέιρο, ξέρει και πως είναι η ζωή στις Φαβέλες...

Δυτικές όπως σε αυτήν που ο αυστριακός βίαζε 30 χρόνια την κόρη του ή αυτή που μεγάλωσε και μεγαλούργησε ο Δουρής;

-Αναφέρεσαι σε μεμονωμένα γεγονότα παιδεραστών (για τα οποία αναφέρεται το OP) αλλά τα συγκρίνεις με κάτι εντελώς και παντελώς ΑΣΧΕΤΟ. Το ότι συζητιέται αυτό -γιατί σε φόρουμ ποτέ δεν μένουν όλοι πάνω στο θέμα- δεν έχει σχέση με τις ασυναρτησίες που λες.

Μοιράσου την άποψη σου για τη Μαλαισία, την Ινδονησία, αυτές οι 2 είναι περίπου 600-700 εκατομμύρια μουσουλμάνοι.

-Μαλαισία, Πληθυσμός: 28,334,135

Ινδονησία, Πληθυσμός: 237,424,363

Έπεσες έξω μόνο 400 εκ, πφφφ ψιλοπράγματα.

Επειδή είσαι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου, σε κάποια ημι-αυτόνομα κρατίδια τις Ινδονησίας εφαρμόζεται ο νόμος της Σαρίας.

Στην Μαλαισία, υπάρχουν ειδικά Μουσουλμανικά δικαστήρια που επιλύουν της διαφορές μεταξύ Μουσουλμάνων (όταν και οι 2 πλευρές είναι Μουσουλμάνοι μόνο) σύμφωνα με -ώ ποιος να το φανταζόταν- τον νόμο της Σαρίας.

Την επόμενη φορά παρακαλώ που θα γράψεις το οτιδήποτε, πριν πατήσεις το κουμπάκι που λέει "Απάντηση" ξαναδιάβασε τι γράφεις, ξαναδιάβασε σε ποιο/-α ποστ απαντάς και σιγουρέψου ότι δεν ξέφυγες καθώς έγραφες την απάντησή σου.

Ά! Και κανα βιβλίο ή έστω wiki που και που δεν έκανε κακό σε κανέναν.

Υ.Γ. Τώρα που το ξανασκέφτομαι μάλλον δεν έχεις ιδέα τι είναι η Σαρία, μόνο αυτό μπορώ να σκεφτώ σαν ελαφρυντικό για την επίθεσή σου.

Fun fact of the day: Στην Θράκη σε θέματα οικογενειακού & κληρονομικού δικαίου ισχύει και εφαρμόζεται ο Νόμος της Σαρίας (λίγο τροποποιημένος γιατί κατώτερη ηλικία παντρειάς είναι τα 12, χωρίς όμως να ρωτάει κανείς το κοριτσάκι), όπου τις αποφάσεις Γάμων/Διαζυγίων κλπ τις βγάζουν οι Μουφτήδες.

• Απαντ. 229
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι έκανα λάθος τα νούμερα. Και επαναλαμβάνομαι, με τέτοιου είδους αφορισμούς υποτιμούνται πολιτισμοί, καλές οι ταμπέλες, αλλά "δεν ισχύει μαζικά αυτό με τους μουσουλμάνους και τις νεαρές κορασίδες". Πιστεύετε σε οτιδήποτε θέλετε, αλλά κάποια που αναφέρθηκαν παραπάνω για τους μουσουλμάνους είναι εκφοβιστικά στερεότυπα. Μουσουλμάνοι θα είναι και οι Ρομά της Ευρώπης και αυτοί μικροπαντρεύονται.

Θες να συζητήσουμε για τη Σαρία; Μοιράσου τη γνώση σου μαζί με εμάς τους άσχετους. Με μπερδεύουν οι διαφορές των Σουιτών με τους Σιίτες καθώς και η γεωγραφική τους κατανομή, διότι αυτοί οι μαυριδεροί, Αιγυπτιοι, Μαροκινοί, είναι ατίθασα παιδιά και δεν είμαι σίγουρος τι εφαρμόζουν... Ελέησε μας με τις γνώσεις σου.

Τις προσβολές σου ξες που να τις βάλεις, γλυκέ μου. Και χαμηλά το κεφάλι, δεν είσαι και τίποτα ιδιαίτερο που να αξίζεις προσωπική επίθεση, από την άλλη με τιμά το γεγονός της δικής σου επίθεσης.

Δημοσ.

Ναι έκανα λάθος τα νούμερα. Και επαναλαμβάνομαι, με τέτοιου είδους αφορισμούς υποτιμούνται πολιτισμοί, καλές οι ταμπέλες, αλλά "δεν ισχύει μαζικά αυτό με τους μουσουλμάνους και τις νεαρές κορασίδες". Πιστεύετε σε οτιδήποτε θέλετε, αλλά κάποια που αναφέρθηκαν παραπάνω για τους μουσουλμάνους είναι εκφοβιστικά στερεότυπα. Μουσουλμάνοι θα είναι και οι Ρομά της Ευρώπης και αυτοί μικροπαντρεύονται.

Θες να συζητήσουμε για τη Σαρία; Μοιράσου τη γνώση σου μαζί με εμάς τους άσχετους. Με μπερδεύουν οι διαφορές των Σουιτών με τους Σιίτες καθώς και η γεωγραφική τους κατανομή, διότι αυτοί οι μαυριδεροί, Αιγυπτιοι, Μαροκινοί, είναι ατίθασα παιδιά και δεν είμαι σίγουρος τι εφαρμόζουν... Ελέησε μας με τις γνώσεις σου.

Τις προσβολές σου ξες που να τις βάλεις, γλυκέ μου. Και χαμηλά το κεφάλι, δεν είσαι και τίποτα ιδιαίτερο που να αξίζεις προσωπική επίθεση, από την άλλη με τιμά το γεγονός της δικής σου επίθεσης.

Δεν μίλησα ποτέ για τον συνολικό αριθμό των Μουσουλμάνων στον κόσμο αλλά για 3τη φορά θα το γράψω με μεγάλα γράμματα μπας και το διαβάσεις...

ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΣΑΡΙΑ

Για το θέμα Σουνίτες Σιίτες δεν έχει νόημα να επεκταθώ γιατί απλά είναι παντελώς και εντελώς ΑΣΧΕΤΟ που ο σκοπός που το έγραψες είναι για να πεις κάτι μπας και αποδίξεις γνώσεις πάνω στο θέμα. Αντίστοιχο με το να πω εγώ ότι η Κυκλοσπορίαση είναι μια μόλυνση που προκαλείται από τα πρωτόζωα Cyclospora cayetanensis, που είναι απλά useless waste of server BW.

Υ.Γ. Τσου ρε Λάκη που για να μας "επιτεθείς" πρέπει να έχουμε @@ από χρυσάφι γιατί αλλιώς δεν είμαστε άξιοι του ούτε να μας φτύσεις.

Έλεος, απλά έλεος.

Δημοσ.

και διαφωνώ με τον ευνουχισμό. Διαφωνω με κάθε ειδους βία και στη συγκεκριμένη περίπτωση ασκείται για να καλύψουμε την αποτυχία μας ως κοινωνία.

Η ιδέα ενός κόσμου άνευ βίας, είναι ουτοπική. Συμφωνώ και εγώ μαζί σου, δεν μου αρέσει η βία αλλά η χρήση της δεν σημαίνει την αποτυχία μας. Δείχνει απλά την πραγματικότητα - ότι δεν ζούμε σε μια ιδανική κοινωνία και κατ επέκταση σε έναν ιδανικό κόσμο. Υπάρχει όμως πρόοδος. Βραδεία πρόοδος μεν, πρόοδος none the less.

Υπάρχουν όμως και αυτοί που είναι απροσάρμοστοι σε γονιδιακό επίπεδο. Άνθρωποι που δεν παίρνουν από παιδεία, λογική και επιχειρήματα, που θέλουν και μπορούν να κάνουν κακό και κάπως πρέπει να αντιμετωπιστούν. Λαμβάνοντας υπόψιν πως "βία" είναι οτιδήποτε επιβάλλεται σε κάποιον χωρίς την συναίνεσή του, τότε η βία, σε μερικές περιπτώσεις, είναι ένα αναγκαίο κακό.

Δημοσ.

Στο ίδιο ποστ. Στο ίδιο.

Δημοκρατία δεν ήθελα;

To ξερω οτι θα το μετανοιωσω... αλλα τι ακριβως θες να πεις; δεν σε καταλαβαινω.

KilliK το κακό είναι ότι η κοινωνία νομίζει ότι μπορεί να χώνει τη μουσούδα της, στις (κατά τα άλλα νόμιμες) προσωπικές υποθέσεις όλων, και να κρίνει - κατακρίνει τους πάντες. Ενώ αν πάρεις ατομικά ένα ένα τα μέλη αυτής της κοινωνίας, θα δεις ότι πολλοί είναι το ίδιο και χειρότερα "ανήθικοι". Η κοινωνία σαν μάζα, πάντα χαρακτηριζόταν από καθωσπρεπισμό και σεμνοτυφία. Όσο για τα ναρκωτικά, αν έχεις περισσότερα στοιχεία από το δικαστήριο που τον αθώωσε, παρέθεσέ τα. Δεν λέω ότι δεν της έδωσε. Λέω ότι δεν ξέρω.

συμφωνω.αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι ενας ενηλικας εκανε σεξ με μια ανηλικη.και αυτο το γεγονος εχει ο καθενας το δικαιωμα να το κρινει με τα δικα του μετρα και σταθμα.

οσο αφορα το θεμα με τα ναρκωτικα,σε ενα κωλοκρατος οπου celebrity πιανεται να κουβαλαει 2 κιλα ναρκωτικα και την αλλη μερα αθωωνεται,μια ακομη αθωωση αναλογου περιστατικου μονο με ευπιστια δεν μπορει να αντιμετωπισθει.

Τι πάει να πει "ηθικό"; Πώς το ορίζεις;

Είναι το σεξ και τα ναρκωτικά "ανήθικα";

Πολύ θρήσκος μου παρουσιάζεσαι και δε σου φαινόταν, Killik!

θα σου δωσω ενα παραδειγμα του τι ειναι ηθικο:

ενας πατερας δεν πρεπει να μεταχειριζεται την ανηλικη κορη του ως σαρκικο προιον για να κορεσθουν οι οικονομικες αναγκες της οικογενειας.

αντιθετως πρεπει να της προσφερει προστασια,στηριξη,επιβιωση,μορφωση,παιδεια,καθοδηγηση και αγαπη.

ετσι ωστε οταν το ανηλικο κοριτσακι γινει ενηλικη Γυναικα,με τον δικο της ανεξαρτητο χαρακτηρα,τον δικο τροπο ζωης,σκεψης και την προσωπικη της κοσμοθεωρια,να εχει πληρη επιγνωση εννοιων οπως

"αξιοπρεπεια της προσωπικοτητας μου" και "σεβασμος της οντοτητας μου" οταν θα γουσταρει να γινει το "πουτανακι" καποιου.

ο πατερας δεν εχει το δικαιωμα να της ορισει την ζωη οταν μεγαλωσει αλλα θα ξερει οτι τουλαχιστον προσπαθησε να κανει το σωστο,να μεγαλωσει μια κορη ικανη να οριζει απο μονη της,την δικια της ζωη σε ολες της τις πτυχες.

αυτο ειναι το ηθικο.

Είναι το σεξ και τα ναρκωτικά "ανήθικα";

δεν με απασχολει αυτο το θεμα.ρωτα καποιον αλλον να σου πει.

Πολύ θρήσκος μου παρουσιάζεσαι και δε σου φαινόταν, Killik!

μπερδευτηκες.Δεν ειμαι Σαουδαραβας που ταυτιζει την θρησκεια με το ηθικο.δεν με απασχολουν καν οι θρησκειες.

Δημοσ.

ενας πατερας δεν πρεπει να μεταχειριζεται την ανηλικη κορη του ως σαρκικο προιον για να κορεσθουν οι οικονομικες αναγκες της οικογενειας.

αντιθετως πρεπει να της προσφερει προστασια,στηριξη,επιβιωση,μορφωση,παιδεια,καθοδηγηση και αγαπη.

ετσι ωστε οταν το ανηλικο κοριτσακι γινει ενηλικη Γυναικα,με τον δικο της ανεξαρτητο χαρακτηρα,τον δικο τροπο ζωης,σκεψης και την προσωπικη της κοσμοθεωρια,να εχει πληρη επιγνωση εννοιων οπως

"αξιοπρεπεια της προσωπικοτητας μου" και "σεβασμος της οντοτητας μου" οταν θα γουσταρει να γινει το "πουτανακι" καποιου.

ο πατερας δεν εχει το δικαιωμα να της ορισει την ζωη οταν μεγαλωσει αλλα θα ξερει οτι τουλαχιστον προσπαθησε να κανει το σωστο,να μεγαλωσει μια κορη ικανη να οριζει απο μονη της,την δικια της ζωη σε ολες της τις πτυχες.

αυτο ειναι το ηθικο.

Ακριβώς αυτό. Σέβομαι, κατανοώ τις ανάγκες και τα συναισθήματα των άλλων μιας και μιλάμε σε διαπροσωπικό επίπεδο. Όλα ξεκινάνε από την οικογένεια, έτσι είμαστε, τι να κάνουμε. Όταν μεγαλώνεις εσύ σωστά σήμερα και τα παιδιά σου αύριο, αποφεύγονται οι απαράδεκτες συμπεριφορές στο μέλλον και των δυο στρατοπέδων. Λάθη θα γίνουν εννοείται αλλά οκ τώρα όταν λέτε για γάμους και βαφτίσια στα 12...

• Moderators
Δημοσ.

αυτο ειναι το ηθικο.

Πολύ ωραία τα λες και συμφωνώ μαζί σου, αλλά όλα αυτά είναι άποψη. Δεν έγινε ποτέ κανένα παγκόσμιο συνέδριο που να όρισε τι είναι ηθικό και τι ανήθικο. Οπότε θα έπρεπε να λες «ηθικό, κατά την άποψή μου είναι αυτό κι εκείνο» κι όχι να θεωρείς ότι αυτό που πιστεύεις πως είναι ηθικό είναι και γενική αλήθεια, γιατί ΔΕΝ είναι. Γιατί το «ηθικό» διαφέρει από λαό σε λαό, από πόλη σε πόλη, από οικογένεια σε οικογένεια, ακόμα κι από άτομο σε άτομο.

Αυτά που λες για «σεβασμούς» και «αξιοπρέπειες» είναι τρε μπανάλ για να τα σχολιάσω. Σα να ακούω τη γιαγιά μου κάνεις. Που θεωρεί μη αξιοπρέπες να βγαίνω έξω σε σκισμένο τζιν. Επίσης, προσπάθησε να καταλάβεις ότι δεν υφίσταται η έννοια της «πουτάνας» έτσι όπως την παρουσιάζεις. Πριν από 50 χρόνια ήταν αυτή που φόραγε παντελόνια, τώρα είναι αυτή που πηδιέται ασύστολα, σε 50 χρόνια θα είναι αυτή που πηγαίνει μόνο με κύκνους. Είναι πολύ ρευστή έννοια.

Και πες λοιπόν, ότι η 15χρονη κόρη σου τα φτιάχνει με έναν 40χρονο. Τι θα κάνεις; Θα την κλειδώσεις στο σπίτι επ' αόριστον, ως «τίμια» και «αξιοπρεπή» λύση; Θα της φορέσεις ζώνη αγνότητας; Θα την σπάσεις στο ξύλο; Θα τον σπάσεις στο ξύλο; Θα αυτοπυρποληθείς μπροστά από το δημαρχείο; Είμαι περίεργος να μάθω πως αντιμετωπίζει η "ηθική" το ζήτημα.

Δημοσ.

Και πες λοιπόν, ότι η 15χρονη κόρη σου τα φτιάχνει με έναν 40χρονο. Τι θα κάνεις; Θα την κλειδώσεις στο σπίτι επ' αόριστον, ως «τίμια» και «αξιοπρεπή» λύση; Θα της φορέσεις ζώνη αγνότητας; Θα την σπάσεις στο ξύλο; Θα τον σπάσεις στο ξύλο; Θα αυτοπυρποληθείς μπροστά από το δημαρχείο; Είμαι περίεργος να μάθω πως αντιμετωπίζει η "ηθική" το ζήτημα.

Ψηφίζω το "θα τον σπάσεις στο ξύλο".

Δημοσ.

Πολύ ωραία τα λες και συμφωνώ μαζί σου, αλλά όλα αυτά είναι άποψη. Δεν έγινε ποτέ κανένα παγκόσμιο συνέδριο που να όρισε τι είναι ηθικό και τι ανήθικο. Οπότε θα έπρεπε να λες «ηθικό, κατά την άποψή μου είναι αυτό κι εκείνο» κι όχι να θεωρείς ότι αυτό που πιστεύεις πως είναι ηθικό είναι και γενική αλήθεια, γιατί ΔΕΝ είναι. Γιατί το «ηθικό» διαφέρει από λαό σε λαό, από πόλη σε πόλη, από οικογένεια σε οικογένεια, ακόμα κι από άτομο σε άτομο.

Διαφωνω.αλλα δεν ειναι το θεμα μας αυτο τωρα,τι ειναι ηθικο και τι οχι.

Το θεμα ειναι οτι ενας ενηλικας εκανε σεξ με ενα ανηλικο.Και η ερωτηση μου πανω σε αυτο το θεμα ειναι το εξης:

Το ανηλικο κοριτσακι κατα ποσο εχει αναπτυξει την δικια του ηθικη;

Ειναι πλεον ηθικα ωριμο ωστε να αποφασιζει απο μονη της αν θελει να γινει το "πουτανακι" καποιου ενηλικα;

Αν ναι αυτο σημαινει οτι μπορει να παιρνει και αλλες αποφασεις ηθικης φυσεως στην ηλικια των 16? πχ να αποφασισει να κανει τεχνητη στειρωση ωστε να κανει σεξ χωρις τον φοβο της εγκυμοσυνης με οποιον αλλο ενηλικα θελει.

μπορει;

Αυτά που λες για «σεβασμούς» και «αξιοπρέπειες» είναι τρε μπανάλ για να τα σχολιάσω. Σα να ακούω τη γιαγιά μου κάνεις. Που θεωρεί μη αξιοπρέπες να βγαίνω έξω σε σκισμένο τζιν. Επίσης, προσπάθησε να καταλάβεις ότι δεν υφίσταται η έννοια της «πουτάνας» έτσι όπως την παρουσιάζεις. Πριν από 50 χρόνια ήταν αυτή που φόραγε παντελόνια, τώρα είναι αυτή που πηδιέται ασύστολα, σε 50 χρόνια θα είναι αυτή που πηγαίνει μόνο με κύκνους. Είναι πολύ ρευστή έννοια.

αποψη σου.

θα της μιλησω.

τον 40χρονο θα τον στειλω στην κολαση.

Δημοσ.

Το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ Ντινάρα από τον τίτλο κιόλας του τόπικ.

Κι ως πατέρας 2 κοριτσιών, έχω πλέον ξεκάθαρη άποψη: Οι παιδόφιλοι πρέπει να θανατώνονται. ΟΚ, μπορεί και 2-3 να είναι θύματα δικαστικής πλάνης και αδίκως να τιμωρηθούν αλλά οι υπόλοιποι 97 είναι θύτες και άχρηστοι/επικίνδυνοι για την κοινωνία. Η άσκηση βίας, και δει σεξουαλικής, είναι τρομαχτικό έγκλημα.

Είμαι ψυχολόγος και κατανοώ πλήρως τα ψυχολογικά προβλήματα του ατόμου που ορέσκεται μικρά παιδιά. Ας τα αντιμετωπίσει/λύσει ΠΡΙΝ προβεί στο έγκλημα. Αν ωστόσο το κάνει, πρέπει να πάψει να βρίσκεται στη λίστα απογραφής του πληθυσμού.

Για μένα, η παιδεραστία είναι ισότιμη με φόνο.

• Moderators
Δημοσ.

Διαφωνω.αλλα δεν ειναι το θεμα μας αυτο τωρα,τι ειναι ηθικο και τι οχι.

Το θεμα ειναι οτι ενας ενηλικας εκανε σεξ με ενα ανηλικο.Και η ερωτηση μου πανω σε αυτο το θεμα ειναι το εξης:

Το ανηλικο κοριτσακι κατα ποσο εχει αναπτυξει την δικια του ηθικη;

Ειναι πλεον ηθικα ωριμο ωστε να αποφασιζει απο μονη της αν θελει να γινει το "πουτανακι" καποιου ενηλικα;

Αν ναι αυτο σημαινει οτι μπορει να παιρνει και αλλες αποφασεις ηθικης φυσεως στην ηλικια των 16? πχ να αποφασισει να κανει τεχνητη στειρωση ωστε να κανει σεξ χωρις τον φοβο της εγκυμοσυνης με οποιον αλλο ενηλικα θελει.

μπορει;

Κατ' αρχάς απομυθοποίησε λίγο στο μυαλό σου την έννοια της "ενηλικίωσης". Υπάρχουν 16χρονα που είναι ωριμότερα από 22χρονα. Δεν υπάρχει κάποιος μαθηματικός ή ψυχιατρικός αλγόριθμος που να σου λέει ότι από το τάδε όριο κι έπειτα όλοι οι άνθρωποι είναι ικανοί να λάβουν αποφάσεις σεξουαλικές, πολιτικές και οικονομικές. Εκτός κι αν νομίζεις ότι τη στιγμή που γίνεσαι 18 έρχεται μια νεραϊδούλα και castάρει ένα ξόρκι πάνω σου, το οποίο αυτομάτως σε χρήζει «ώριμο». Συν τοις άλλοις, το όριο ενηλικίωσης διαφέρει από τόπο σε τόπο. Τι θες να μου πεις, ότι οι Ευρωπαίοι ωριμάζουμε στα 18, ενώ οι Αμερικάνοι στα 21; Είναι λογικό; Άσε που από αυτά που βλέπω γύρω μου, το όριο ενηλικίωσης θα έπρεπε να είναι στα 30.

αποψη σου.

Ποιό πράγμα είναι άποψή μου; Δε διαφέρει η έννοια της «πουτάνας» (και η έννοια της ηθικής επομένως) ανάλογα με την εποχή;

θα της μιλησω.

τον 40χρονο θα τον στειλω στην κολαση.

Άρα λοιπόν, στον κώδικα ηθικής σου είναι σωστό να καθαρίσεις κάποιον επειδή πήδηξε την έφηβη κόρη σου, η οποία πηδήχτηκε οικειοθελώς. Περιέργη ηθική.

Δημοσ.

Το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ Ντινάρα από τον τίτλο κιόλας του τόπικ.

Κι ως πατέρας 2 κοριτσιών, έχω πλέον ξεκάθαρη άποψη: Οι παιδόφιλοι πρέπει να θανατώνονται. ΟΚ, μπορεί και 2-3 να είναι θύματα δικαστικής πλάνης και αδίκως να τιμωρηθούν αλλά οι υπόλοιποι 97 είναι θύτες και άχρηστοι/επικίνδυνοι για την κοινωνία. Η άσκηση βίας, και δει σεξουαλικής, είναι τρομαχτικό έγκλημα.

Είμαι ψυχολόγος και κατανοώ πλήρως τα ψυχολογικά προβλήματα του ατόμου που ορέσκεται μικρά παιδιά. Ας τα αντιμετωπίσει/λύσει ΠΡΙΝ προβεί στο έγκλημα. Αν ωστόσο το κάνει, πρέπει να πάψει να βρίσκεται στη λίστα απογραφής του πληθυσμού.

Για μένα, η παιδεραστία είναι ισότιμη με φόνο.

θα ηθελα να δω αν θα λεγες τα ιδια αν εσυ ησουνα ενας απο τους 2-3.

Δημοσ.

Κι ως πατέρας 2 κοριτσιών, έχω πλέον ξεκάθαρη άποψη: Οι παιδόφιλοι πρέπει να θανατώνονται.

Είμαι ψυχολόγος

Στα χαρτιά.

Δημοσ.
Κατ' αρχάς απομυθοποίησε λίγο στο μυαλό σου την έννοια της "ενηλικίωσης". Υπάρχουν 16χρονα που είναι ωριμότερα από 22χρονα. Δεν υπάρχει κάποιος μαθηματικός ή ψυχιατρικός αλγόριθμος που να σου λέει ότι από το τάδε όριο κι έπειτα όλοι οι άνθρωποι είναι ικανοί να λάβουν αποφάσεις σεξουαλικές, πολιτικές και οικονομικές. Εκτός κι αν νομίζεις ότι τη στιγμή που γίνεσαι 18 έρχεται μια νεραϊδούλα και castάρει ένα ξόρκι πάνω σου, το οποίο αυτομάτως σε χρήζει «ώριμο». Συν τοις άλλοις, το όριο ενηλικίωσης διαφέρει από τόπο σε τόπο. Τι θες να μου πεις, ότι οι Ευρωπαίοι ωριμάζουμε στα 18, ενώ οι Αμερικάνοι στα 21; Είναι λογικό; Άσε που από αυτά που βλέπω γύρω μου, το όριο ενηλικίωσης θα έπρεπε να είναι στα 30.

Η συγκεκριμενη που πηδαγε ο Κορκολης,ηταν "ωριμη"; Αυτο θελω να μου απαντησεις.

Ποιό πράγμα είναι άποψή μου; Δε διαφέρει η έννοια της «πουτάνας» (και η έννοια της ηθικής επομένως) ανάλογα με την εποχή;

Ο Κορκολης ποια εννοια χρησιμοποιουσε οταν ρωταγε την ανηλικη, αν ειναι το "π..ακι" του; Απαντησε μου.

Άρα λοιπόν, στον κώδικα ηθικής σου είναι σωστό να καθαρίσεις κάποιον επειδή πήδηξε την έφηβη κόρη σου, η οποία πηδήχτηκε οικειοθελώς. Περιέργη ηθική.

16 χρονων κοριτσακι δεν την θεωρω ωριμη για να παιρνει μια αποφαση να προσφερει οικειοθελώς το σωμα της ως κτημα,γιατι περι αυτου προκειται στο τελος της ημερας και τιποτα αλλο,σε καθε τυχαρπαστο ενηλικα καραγκιοζη που βρηκε την ευκαιρεια να την εκμεταλλευτεί.

Ποσο μαλλον σε τυπαδες που χρησιμοποιουν το celebrity status τους για να παγιδευουν πιο ευκολα τις ανηλικες κοπελες για τις σεξουαλικες τους αναγκες.Η μηπως ο Κορκολης ειναι ο μονος που το κανει στην showbiz? Kαι μιλαμε τωρα για ετεροφυλο σεξ.

Που να πιασουμε και τα ανηλικα αγορια που εχουν σχεση με ενηλικες.

Και δεν ειπα οτι θα τον καθαρισω.ειπα οτι θα τον εστελνα στην κολαση.υπαρχουν χειροτερα πραματα απο τον θανατο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...