Lucifer Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Και δεν ειπα οτι θα τον καθαρισω.ειπα οτι θα τον εστελνα στην κολαση.υπαρχουν χειροτερα πραματα απο τον θανατο.
yannis27gr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Ναι, το ίδιο θα έλεγα κι αν ήμουν ένας από τους 2-3 που τιμωρήθηκαν άδικα. Όχι, δεν είμαι στα χαρτιά Lucifer. Αντίθετα είναι η δουλειά μου να συναναστρέφομαι παιδιά καθημερινά. Το να τραυματίσεις μια τέτοια ψυχή είναι ανυπολόγιστη ζημιά, ισότιμη με φόνο. Μόνο τυπικά διαφέρουν. Αν εσύ θες να δείχνεις κατανόηση σ' αυτόν που βίασε το 6χρονο, να σε χαίρεσαι.
Ntinaras Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Ναι, το ίδιο θα έλεγα κι αν ήμουν ένας από τους 2-3 που τιμωρήθηκαν άδικα. Όχι, δεν είμαι στα χαρτιά Lucifer. Αντίθετα είναι η δουλειά μου να συναναστρέφομαι παιδιά καθημερινά. Το να τραυματίσεις μια τέτοια ψυχή είναι ανυπολόγιστη ζημιά, ισότιμη με φόνο. Μόνο τυπικά διαφέρουν. Αν εσύ θες να δείχνεις κατανόηση σ' αυτόν που βίασε το 6χρονο, να σε χαίρεσαι. δηλαδη τι διαφορα εχει να τον βαλεις καποιον ισοβια? αφου δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναπειραξει παιδι. και αν ειναι αθωωος βγαινει...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 δηλαδη τι διαφορα εχει να τον βαλεις καποιον ~16 χρόνια; fixed.
yannis27gr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Με πρόλαβες. Κανείς δεν κάθεται ισόβια Ντινάρα. Χώρια που μετά από λίγα χρόνια μπορεί να πάρει άδεια και για λίγες μέρες κυκλοφορεί ελεύθερος. Τι τον εμποδίζει να ξανακάνει το ίδιο; Μήπως το συνέτησε η φυλακή;
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Η συγκεκριμενη που πηδαγε ο Κορκολης,ηταν "ωριμη"; Αυτο θελω να μου απαντησεις. Δεν το γνωρίζω με σιγουριά. Πιθανολόγω πως όχι, δεν ήταν αρκετά ώριμη σεξουαλικά γιατί μιλάμε για ένα κορίτσι 15-16 ετών το 1999. Αν με ρώταγες για τα σημερινά 16χρονα κοριτσάκια που ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό κάνει παρτούζες με συνομήλικους, τότε θα έλεγα πως μπορεί και να είναι αρκετά ώριμα σεξουαλικά να συνάψουν σχέση με 40άρη. Η σεξουαλική ωριμότητα εχει σχέση με το τι έχει κάνει ή τι δεν έχει κάνει κάποιος στο σεξουαλικό τομέα κι όχι με την ηλικία (γνώμη μου). Ο Κορκολης ποια εννοια χρησιμοποιουσε οταν ρωταγε την ανηλικη, αν ειναι το "π..ακι" του; Απαντησε μου. Εσύ πιστεύεις ότι εννοούσε «μωρή βρωμιάρα που πληρώνεσαι για να σε πηδάω»; Την ώρα που της τον σφύριζε την αποκάλεσε «πουτανάκι» και αυτό σε έθιξε; Αν σου πω τι κάνω ή τι λέω την ώρα του σεξ θα νομίζεις ότι χρειάζομαι εξορκισμό. Ξέρεις, η σεξουαλική πράξη είναι βασισμένη σε ένστικτα. Όσα γίνονται στο κρεβάτι δεν ισχύουν στην πραγματικότητα. Ναι, το ίδιο θα έλεγα κι αν ήμουν ένας από τους 2-3 που τιμωρήθηκαν άδικα. Όχι, δεν είμαι στα χαρτιά Lucifer. Αντίθετα είναι η δουλειά μου να συναναστρέφομαι παιδιά καθημερινά. Το να τραυματίσεις μια τέτοια ψυχή είναι ανυπολόγιστη ζημιά, ισότιμη με φόνο. Μόνο τυπικά διαφέρουν. Αν εσύ θες να δείχνεις κατανόηση σ' αυτόν που βίασε το 6χρονο, να σε χαίρεσαι. Φίλε, είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Πιστεύεις ότι δεν πειράζει να εκτελεστούν και πεντέξι αθώοι προκειμένου να πάνε εκατό ένοχοι φυλακή. Έχεις παρεξηγήσει κάποια πράγματα και μάλλον κάνεις λάθος επάγγελμα-λειτούργημα.
yannis27gr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μου είχαν λείψει οι ανούσιες ιντερνετομαχίες... Πότε είπα ότι δεν πειράζει; Πρόσεχε τι διαβάζεις. Είπα ότι αποδέχομαι το γεγονός ότι κάποιοι τιμωρούνται άδικα. Σαφώς και πειράζει! Αυτό που είπα είναι ότι επιθυμώ τη θανατική ποινή για τους παιδεραστές, όχι τη δήθεν χημική τιμωρία. Κι επιπλέον, γιατί είμαι εκτός τόπου και χρόνου; Μήπως ποστάρω σε λάθος τόπικ;
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Πότε είπα ότι δεν πειράζει; Πρόσεχε τι διαβάζεις. Είπα ότι αποδέχομαι το γεγονός ότι κάποιοι τιμωρούνται άδικα. Σαφώς και πειράζει! Είπες: Κι ως πατέρας 2 κοριτσιών, έχω πλέον ξεκάθαρη άποψη: Οι παιδόφιλοι πρέπει να θανατώνονται. ΟΚ, μπορεί και 2-3 να είναι θύματα δικαστικής πλάνης και αδίκως να τιμωρηθούν αλλά οι υπόλοιποι 97 είναι θύτες και άχρηστοι/επικίνδυνοι για την κοινωνία. Η άσκηση βίας, και δει σεξουαλικής, είναι τρομαχτικό έγκλημα. Αυτό είναι σα να λες «Οκ, θα πεθάνουν και κάποιοι αθώοι, αλλά δε βαριέσαι, οι πιο πολλοί θα είναι ένοχοι». Δε νομίζω να έχουν πρόβλημα τα ελληνικά μου.
yannis27gr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Η κατανόηση έχει, όχι τα ελληνικά σου. Μην ξεχνάς ότι στο γραπτό λόγο χάνονται όλα τα υπολοιπα στοιχεία μιας συζήτησης όπως ύφος, στυλ, έκφραση προσώπου, κτλ. Βιάζεσαι να καταλήξεις σε συμπέρασμα μαντεύοντας τι μπορεί να εννοούσα και συνεχίζεις να το κάνεις ενώ έγραψα ότι δεν ισχύει. Keep walking
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Η κατανόηση έχει, όχι τα ελληνικά σου. Μην ξεχνάς ότι στο γραπτό λόγο χάνονται όλα τα υπολοιπα στοιχεία μιας συζήτησης όπως ύφος, στυλ, έκφραση προσώπου, κτλ. Βιάζεσαι να καταλήξεις σε συμπέρασμα μαντεύοντας τι μπορεί να εννοούσα και συνεχίζεις να το κάνεις ενώ έγραψα ότι δεν ισχύει. Keep walking Το «keep walking» στο τέλος με έκανε χώμα. Νίκησες.
yannis27gr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Γιεα! Πριν λίγο νίκησε και ο Άρης, μιλάμε για φοβερή βραδιά, εντελώς νικηφόρα. Αν δεν ήταν συναχωμένη κι η γυναίκα μου, θα είχαμε θρίαμβο
Chrisxxx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Γιεα! Πριν λίγο νίκησε και ο Άρης, μιλάμε για φοβερή βραδιά, εντελώς νικηφόρα. Αν δεν ήταν συναχωμένη κι η γυναίκα μου, θα είχαμε θρίαμβο Αν δεν έχει πονοδοντο μια χαρα σε βρίσκω
xreokopia Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 ^ Βλέπε παραπάνω. Βαριέμαι να googlarω αλλά αν δεν βαριέσαι εσύ θα βρεις έστω και λίγα (και πρεπει να λάβεις υπόψη σου ότι πιθανότατα το ποσοστό αυτή της περίπτωση που αναφέρεται είναι μικρότερο αφού όπως θα έχεις καταλάβει και εσύ θεωρείται μαγκιά για ένα 14χρονο αγόρι "να του την πέσει" κάποια) ΥΓ : δε θυμάμαι την ηλικία του πιτσιρικά με το πρώσφατο περιστατικό με τη Δασκάλα στη Κρήτη που ανέφεραν στισ ειδήσεις. Αν ήταν αντίστροφα θα είχε μέινει στο μυαλό όλων μας. Μιλουσα για βιασμο σαν αυτον που κανουν ο αντρες... οχι απλα να κανει ερωτα με γυναικα. Το αγορι δεν εχει να χασει καποιον παρθενικο υμενα ουτε και κινδυνευει να εκτεθει οπως τα κοριτσια.
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Το αγορι δεν εχει να χασει καποιον παρθενικο υμενα ουτε και κινδυνευει να εκτεθει οπως τα κοριτσια. Μην το λες.. Τώρα για το να εκτεθεί, εννοείς κοινωνικά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα