nyne Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Ρε παλικαρια μιας κ λετε για βοτανα κτλ κ επειδη εχω ενα θεμα που με εχει σκισει εδω κ 1 χρονο λεω να σας το πω μπας κ βρω καμια λυση με κανα βοτανο η οτιδηποτε.Λοιπον εχω ενα βαρος(σχεδον μονιμο) κατω αριστερα(αισθηση σαν πρηξιμο) εκει που ειναι το εντερο.Πολλες φορες με χτυπαει κ αντιστοιχα πισω(στο νεφρο) η στο πλαι αναλογα αν γυρισω κ ειμαι ξαπλωμενος.Το κορυφαιο ειναι οτι κατα διαστηματα το ιδιο βαρος αισθανομαι κ στον αριστερο ορχυ(μην γελατε)και αυτο το πραγμα μπορει να κρατησει κ 2 μηνες,δηλαδη σαν να ειναι πρησμενο κτλ.Εχω παει σε γιατρους εχω κανει κολονοσκοπηση,ουρα αιματα αξονικη ανω κ κατω κοιλιας,οσχεου κ δεν συμαζευεται.Κανεις δεν εχει βρει τιποτα δεν μου εχει δωσει καποια λυση.εχετε καμια ιδεα η να αυτοκτονησω να ησυχασω ...
nyne Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 ναι στην αξονικη βρηκαν μια μικρη πετρα αλλα στο αλλο νεφρο κ υποτιθεται οτι δεν επηρεαζει...
xreokopia Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=EQFv-_Yc0AA Προσεξτε απ το 4:45 κι επειτα
doctorkostis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Ρε παλικαρια μιας κ λετε για βοτανα κτλ κ επειδη εχω ενα θεμα που με εχει σκισει εδω κ 1 χρονο λεω να σας το πω μπας κ βρω καμια λυση με κανα βοτανο η οτιδηποτε.Λοιπον εχω ενα βαρος(σχεδον μονιμο) κατω αριστερα(αισθηση σαν πρηξιμο) εκει που ειναι το εντερο.Πολλες φορες με χτυπαει κ αντιστοιχα πισω(στο νεφρο) η στο πλαι αναλογα αν γυρισω κ ειμαι ξαπλωμενος.Το κορυφαιο ειναι οτι κατα διαστηματα το ιδιο βαρος αισθανομαι κ στον αριστερο ορχυ(μην γελατε)και αυτο το πραγμα μπορει να κρατησει κ 2 μηνες,δηλαδη σαν να ειναι πρησμενο κτλ.Εχω παει σε γιατρους εχω κανει κολονοσκοπηση,ουρα αιματα αξονικη ανω κ κατω κοιλιας,οσχεου κ δεν συμαζευεται.Κανεις δεν εχει βρει τιποτα δεν μου εχει δωσει καποια λυση.εχετε καμια ιδεα η να αυτοκτονησω να ησυχασω ... MRI ΟΜΣΣ, ορθοπαιδικος και οτι σου πει. Βοτανια μετα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Ρε παλικαρια μιας κ λετε για βοτανα κτλ κ επειδη εχω ενα θεμα που με εχει σκισει εδω κ 1 χρονο λεω να σας το πω μπας κ βρω καμια λυση με κανα βοτανο η οτιδηποτε.Λοιπον εχω ενα βαρος(σχεδον μονιμο) κατω αριστερα(αισθηση σαν πρηξιμο) εκει που ειναι το εντερο.Πολλες φορες με χτυπαει κ αντιστοιχα πισω(στο νεφρο) η στο πλαι αναλογα αν γυρισω κ ειμαι ξαπλωμενος.Το κορυφαιο ειναι οτι κατα διαστηματα το ιδιο βαρος αισθανομαι κ στον αριστερο ορχυ(μην γελατε)και αυτο το πραγμα μπορει να κρατησει κ 2 μηνες,δηλαδη σαν να ειναι πρησμενο κτλ.Εχω παει σε γιατρους εχω κανει κολονοσκοπηση,ουρα αιματα αξονικη ανω κ κατω κοιλιας,οσχεου κ δεν συμαζευεται.Κανεις δεν εχει βρει τιποτα δεν μου εχει δωσει καποια λυση.εχετε καμια ιδεα η να αυτοκτονησω να ησυχασω ... Μάλλον δεν έχεις πάει στους σωστούς γιατρούς, οπότε καλό είναι να συνεχίσεις να το ψάχνεις. Επίσης δεν είμαι ειδικός... αλλά τον προστάτη τον τσέκαρες? (άσχετα με την ηλικία σου, αναφέρομαι σε τυχόν προστατίτιδα κλπ η οποία μπορεί να είναι και χρόνια με τα συμπτώματα που περιγράφεις).
nyne Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 ναι τον τσεκαρα και με υπερηχο κ χειροκινητα,δυστυχως...Θα παω παλι αυριο σε ουρολογο κ βλεπουμε.Ευχαριστω για το ενδιαφερον κ τις απαντησεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα