Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

άρα ίδια μου μοιάζουν σαν φίλτρα και σαν διαδικασία, οπότε παραγγέλνω το mk2-eg που το βρίσκω σε αρκετά στα 59. 

Σε ευχαριστώ !

Εγώ έχω το MK204MX, τότε που το αγόρασα δεν υπήρχε στην Ελληνική αγορά το απλό MK2-EG (το βιαζόμουν κιόλας και δεν το έψαξα πολύ)...

• Απαντ. 30,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα! Ψάχνω για αξιόπιστο φορτιστή τοίχου, κατα προτίμηση με δυο θύρες ώστε να μπορώ να φορτίζω ταυτόχρονα δυο συσκευές κινητό,ταμπλετ κλπ.

Είχα πάρει παλιότερα αυτόν της blitzwolf  και βγήκε αξιοπρεπής.

Υπάρχει κάποια καλή πρόταση?

Δημοσ.

σήμερα παρήγγειλα δύο από αυτά Rii M08 με 8,82 €

φαίνονται αξιοπρεπέστατα και παίρνουν καλές κριτικές στο amazon

Τσιμπησα ενα τετοιο.

Βρηκα και ενα κουπονι και βγηκε 8,12Ε.

Ετσι και αλλιως δε το βιαζομουν,ενω ειδα εχει σε σχεση με το ΗΡ και εξτρα κουμπια.

Ασε που το ΗΡ επρεπε να παω στην αλλη ακρη της αθηνας να το παρω.

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Αν και πρέπει να ερωτήθηκε παλαιότερα αλλά δεν το βρήκα, καμία πρόταση για τυποποιημένη χειραποσκευή για αεροπλάνα, όχι βαλίτσα, σε νορμάλ τιμή?

Δημοσ.

Παιδια ξερουμε κανενα καλο καλωδιο scart για να συνδεσω τον αποκωδικοποιητη με την τηλεοραση?

Εχω δοκιμασει 2-3 και ολα εχουν θορυβο, πολυ θορυβο δεν παλευεται με τιποτα, μου ερχεται να πεταξω την τηλεοραση.

Δημοσ.

ΠΑιδια ψαχνω για αναπηρο ηλικιωμενο,  universal remote για να ελεγχει μαζι τηλεοραση (μια lcd sony 28') και αποκωδικοπιητη (ΝΟΤ) .

Οσο το δυνατον πιο απλο, με λιγα κια μεγαλα κουμπια και τιμη 10-12 ευρω. Προτιμω απο eshop (λογω εγγυτητας) αλλα καθε αλλη δοκιμασμενη προταση ευπροσδεκτη.

Δημοσ.

Πολύ ωραίο site, μόλις το ανακάλυψα και γω. Είναι εμπιστο;

Δεν ειχα προβλημα σε συναλλαγη που εκανα , έχει και σημειο παραλαβης-μικρή έκθεση διπλα απο τον ηλεκτρικο Καλλιθέας , μπορεις να πας απο κοντά να δεις κάποια προιοντα .

Δημοσ.

Παιδια ξερουμε κανενα καλο καλωδιο scart για να συνδεσω τον αποκωδικοποιητη με την τηλεοραση?

Εχω δοκιμασει 2-3 και ολα εχουν θορυβο, πολυ θορυβο δεν παλευεται με τιποτα, μου ερχεται να πεταξω την τηλεοραση.

http://e-tsalikis.gr/kalodia/425-scart-thorakismeno.html

Δοκίμασε και κάτι άλλο: Βάλε τέρμα το volume στον αποκωδικοποιητή και αυξομείωνε τον ήχο μόνο και πάντα από την τηλεόραση...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...