Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια, ψαχνω καμερα για το κεφαλι για τρεξιμο - ποδηλατο με ταβανι τα 150 ευρω. Δεν γνωριζω πολλα για την επιλογη, οποια συμβουλη προταση δεκτη με οριο αναμονης max 1 μηνα.

• Απαντ. 30,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ψάχνω για αξιοπρέπη ηχεία για υπολογιστή. Δεν με ενδιαφέρουν surround κτλπ αλλά η ένταση και η καθαρότητα του ηχου

Δημοσ.
5 ώρες πριν, aimon1989 είπε

Θα ήθελα ο ήχος να είναι καλύτερος από του ηχείου του κινητού. Γι΄ αυτό ψάχνω είτε για αξιοπρεπές φορητό ηχείο είτε για FM transmitter για να εκμεταλλευτώ τα υπάρχοντα ηχεία του αυτοκινήτου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, stefanara είπε

Ψάχνω για αξιοπρέπη ηχεία για υπολογιστή. Δεν με ενδιαφέρουν surround κτλπ αλλά η ένταση και η καθαρότητα του ηχου

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα σας , ψαχνω για gaming chair και για χειριστηριο για PS3 και συμπτωματικα βρηκα αυτα τα 2 σε προσφορα στοe-shop.

https://www.e-shop.gr/genesis-nfg-0970-nitro-210-gaming-chair-black-red-p-PER.573676

https://www.e-shop.gr/ps3-dualshock-3-wireless-controller-black-bulk-p-PS3.00149

Εχει καποιος αυτη την καρεκλα να μου πει αποψεις? Οσο για το χειριστηριο του PS3 ξερει κανεις εαν ειναι το αυθεντικο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απ ότι βλέπω "τσιμπημένες" οι τιμές Ελλάδα για μπαταρίες 18650.(30Q 3000mAh 15A)

Υπάρχει από κάπου αλλού κάποια προσιτή τιμή; Χρειάζομαι 8τμχ

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από kormos
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kormos είπε

Απ ότι βλέπω "τσιμπημένες" οι τιμές Ελλάδα για μπαταρίες 18650.(30Q 3000mAh 15A)

Ευχαριστώ.

προς το παρον δυσκολα θα τις βρεις φτηνοτερες....

ψαχνω ενα τετοιο μαξιλαρι για αυτη την πολυθρονα

1268037799-a-axivadasofa.jpg&w=800&h=600

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, villasg είπε

Στα γνωστα κινεζομαγαζα , απλα υπαρχει θεμα με τις αποστολες μπαταριων απο κινα

Από Αγγλία βάζουν περίπου 20€+ μεταφορικά που έχω δει...

3 λεπτά πριν, tornado είπε

προς το παρον δυσκολα θα τις βρεις φτηνοτερες....

ψαχνω ενα τετοιο μαξιλαρι για αυτη την πολυθρονα

1268037799-a-axivadasofa.jpg&w=800&h=600

Αυτό βλέπω...

Δημοσ.

κορμε,

εχει ενα μαγαζι αρχη μπενακη - κεντρο (οπως μπαινεις απο Σταδιου στο δεξι σου χερι) λιγο πριν το φαναρι θα το δεις, 

εχει μια ταμπελα απεξω που γραφει μπαταριες 18650 5 κατι ευρω.

Νομιζω οτι ισως ειναι η καλυτερη τιμη.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, ψάχνω όσο πιο φτηνά γίνεται Gold συνδρομή στο xbox. πέρυσι είχα πάρει από cdkeys 12 + 3 months με 42 ευρώ και μου λήγει μεθαύριο..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, BadRobot είπε

Καλημέρα παιδιά, ψάχνω όσο πιο φτηνά γίνεται Gold συνδρομή στο xbox. πέρυσι είχα πάρει από cdkeys 12 + 3 months με 42 ευρώ και μου λήγει μεθαύριο..

Δεν έχω ψάξει μιας και έχω κάνα 6μηνο ακόμα συνδρομή αλλά έπεσε το μάτι μου σε αυτό στο gameshopper.gr . Δεν γνωρίζω όμως αν είναι αξιόπιστο το σαιτ πώλησης.

Μετά κλειδάδικα όπως cdkeys κ.τ.λ . και συγκρίνεις τιμές.

Επεξ/σία από zorans
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, kormos είπε

Ευχαριστώ.

16 ώρες πριν, tornado είπε

κορμε,

εχει ενα μαγαζι αρχη μπενακη - κεντρο (οπως μπαινεις απο Σταδιου στο δεξι σου χερι) λιγο πριν το φαναρι θα το δεις, 

εχει μια ταμπελα απεξω που γραφει μπαταριες 18650 5 κατι ευρω.

Νομιζω οτι ισως ειναι η καλυτερη τιμη.

Αυτές είναι μια χαρά για το ηλεκτρονικό μου τσιγάρο, που παίρνει 2 και καίω στα 125W.

Κι ο tornado αυτό το μαγαζί πρέπει να λέει, έχει καλές τιμές για Ελλάδα.

Επεξ/σία από ekkli
ξέχασα να βάλω λινκ
  • Thanks 2
Δημοσ.
16 ώρες πριν, kormos είπε

Ευχαριστώ.

https://www.discountstore.gr/product-category/mpataries/mpataries-li-ion-18650-26650-37/18650/

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/10/2018 στις 9:27 ΜΜ, Xor είπε

καλησπερα παιδια, ψαχνω καμερα για το κεφαλι για τρεξιμο - ποδηλατο με ταβανι τα 150 ευρω. Δεν γνωριζω πολλα για την επιλογη, οποια συμβουλη προταση δεκτη με οριο αναμονης max 1 μηνα.

Σου προτεινω αυτην. Την εχω και ειναι απιστευτη για τα λεφτα της. Σε best-price/skroutz μπορεις να βρεις καλη τιμη πειπου στα ~110, αλλιως αυτον τον καιρο παιζει στα 85ευρω στο gearbest και banggood. Αν βαλεις και Priority line (+5 euro) θα σου ερθει το πολυ σε 15 μερες.

Να σημειωσω οτι δεν παιρνει εξωτερικο μικροφωνο και δεν εχει accesories μαζι της.

Gearbest : https://www.gearbest.com/action-cameras/pp_712894.html?wid=1433363  

Στο banggood, απο οπου την πηρα, δεν την βρισκω.

Επεξ/σία από skepas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...