Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, zacharis1955 είπε

Είναι αρκετά ακριβό για μικρό παιδί και επειδή δεν ξέρω πόσο θα αντέξει το συγκεκριμένο υπάρχει κάτι που τουλάχιστον να είναι και ανθεκτικό; Οι μόνες λειτουργίες που με ενδιαφέρουν είναι το gps tracker και να μπορώ να πάρω τηλέφωνο σε περίπτωση ανάγκης. Αλλά κατά κύριο λόγο το gps tracker. Επίσης, όσο πιο μαζεμένο είναι σε μέγεθος τόσο το καλύτερο.

Ευχαριστώ και συγγνώμη αν δεν ήταν αναλυτική η αρχική ερώτηση.

Επεξ/σία από drade
  • Απαντ. 30,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, drade είπε

Είναι αρκετά ακριβό για μικρό παιδί και επειδή δεν ξέρω πόσο θα αντέξει το συγκεκριμένο υπάρχει κάτι που τουλάχιστον να είναι και ανθεκτικό; Οι μόνες λειτουργίες που με ενδιαφέρουν είναι το gps tracker και να μπορώ να πάρω τηλέφωνο σε περίπτωση ανάγκης. Αλλά κατά κύριο λόγο το gps tracker. Επίσης, όσο πιο μαζεμένο είναι σε μέγεθος τόσο το καλύτερο.

Ευχαριστώ και συγγνώμη αν δεν ήταν αναλυτική η αρχική ερώτηση.

https://www.banggood.com/Y95-4G-Child-Smart-Watch-Phone-GPS-Waterproof-Kids-Smart-Watch-WiFi-Anti-lost-SIM-Locator-Tracker-HD-Video-Call-p-1626313.html

Δημοσ.

Καλησπέρα, ψάχνω για βραστήρα με επιλογή θερμοκρασίας μιας και ο προηγούμενος Philips παρέδωσε πνεύμα μετά από 11+ χρόνια. 

HD4686/90spacer.png

Ψάχνω κάτι παρόμοιο βελτιωμένο στα σημεία σε σχέση με αυτόν.

Δε Θέλω Smart με ιντερνετικές συνδέσεις και λοιπά.

Θα ήθελα να έχει:

1ον μονοκόμματο ατσάλινο κάδο 

2ον κουμπί επιλογής θερμοκρασίας 40°-60°-80°-100°

3ον σίγουρα 1.5lt και πάνω.

Θα παρακαλούσα για πρόταση από κάποιον που ήδη ΚΑΤΕΧΕΙ αυτό το βραστήρα που προτείνει.

Ευχαριστω !

Δημοσ.

Καλησπέρα, ψάχνω για ξαπλώστρα παραλίας αλουμινίου για να μην σκουριάζει καθώς θα μένει μόνιμα 4-5 μήνες δίπλα στη θάλασσα. Ιδανικά να είναι και οι βίδες ανοξείδωτες. Να είναι στιβαρή κατασκευή για να αντέχει την κακή χρήση καθώς και βάρος 120+ κιλά.

Δημοσ.

Ψάχνω αξιόπιστο ψυγείο για το διαμέρισμα μου καθότι αυτό που είχα μάρκας whirlpool βγήκε στην πενταετία εκτος

Το μπάτζετ μου είναι μέχρι 450-500 ...παρακαλώ μόνο αξιόπιστες λύσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ψάχνω για μια καλή, στιβαρή, σφουγγαρίστρα.

Μερικές σπάνε κατά το στράγγισμα, αν ασκήσεις λίγη δύναμη παραπάνω.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, PedroG είπε

Ψάχνω αξιόπιστο ψυγείο για το διαμέρισμα μου καθότι αυτό που είχα μάρκας whirlpool βγήκε στην πενταετία εκτος

Το μπάτζετ μου είναι μέχρι 450-500 ...παρακαλώ μόνο αξιόπιστες λύσεις

https://www.tsampas.gr/product.asp?catid=19109

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...