Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά το παρήγγειλα πολύ πιο φθηνά από το amazon uk. Με την τρέχουσα ισοτιμία ευρώ - λίρας συμφέρει πάρα πολύ.

Best seller στο amazon με χιλιάδες θετικά σχόλια!

27.99 £ = 31.5 €

• Απαντ. 30,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πήρα χτες από eBay αυτό:

http://www.ebay.co.uk/itm/172305749924?euid=79a6de0bb9a7430498e70a805cd4f21a&bu=43338376924&cp=1&sojTags=bu=bu

s-l1600.jpg

, αλλά προφανώς χρειάζεται και κάποιου είδους τροφοδοσία, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βιντεάκι που κάνει παρουσίαση ενός αντίστοιχου προϊόντος

Πώς μπορώ να το ψάξω αυτό;

Δημοσ.

Πήρα χτες από eBay αυτό:

http://www.ebay.co.uk/itm/172305749924?euid=79a6de0bb9a7430498e70a805cd4f21a&bu=43338376924&cp=1&sojTags=bu=bu

s-l1600.jpg

, αλλά προφανώς χρειάζεται και κάποιου είδους τροφοδοσία, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βιντεάκι που κάνει παρουσίαση ενός αντίστοιχου προϊόντος

Πώς μπορώ να το ψάξω αυτό;

νομίζω δεν είναι ακριβώς το ίδιο ? το ένα μετατρέπει απο IDE σε SATA και αυτο που πείρες εσύ σου επιτρέπει να συνδέσεις σε usb θύρα ενα σκληρό SATA ή IDE .

Δημοσ.

νομίζω δεν είναι ακριβώς το ίδιο ? το ένα μετατρέπει απο IDE σε SATA και αυτο που πείρες εσύ σου επιτρέπει να συνδέσεις σε usb θύρα ενα σκληρό SATA ή IDE .

Στο 2ο μέρος του βίντεο δείχνει ένα ίδιο, μαζί με την τροφοδοσία...

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά ! 

ψάχνω τηλεόραση led έως 26-28 ίντσες με χαμηλή κατανάλωση ( watt ) για να λειτουργεί με φωτοβολταικό σύστημα.

Παρακαλώ περιμένω προτάσεις σας 

Δημοσ.

Στο 2ο μέρος του βίντεο δείχνει ένα ίδιο, μαζί με την τροφοδοσία...

έχεις δίκιο ,με μία γρήγορη αναζήτηση δεν βρίακ χώρια τροφοδοσία μόνο σαν πακέτο Link.png Site: usbto ide με τροφοδοσία  θέλει λέει  External AC power (not included) input 90v-264v

Δημοσ.

Γεια χαρά.Ψαχνω σκανερ για ψηφιοποίηση φωτογραφιών.Κατι σαν epson v370.Καμμια πρόταση?Από ελλαδα ή εξωτερικο.Κοντα στο 100ρικο.Να στε καλά!

Δημοσ.

Γεια χαρά.Ψαχνω σκανερ για ψηφιοποίηση φωτογραφιών.Κατι σαν epson v370.Καμμια πρόταση?Από ελλαδα ή εξωτερικο.Κοντα στο 100ρικο.Να στε καλά!

http://stechi.skroutzstore.gr/p.Sarotis-Canon-CanoScan-Lide-120-Black.1071970.html

Δημοσ.

Ένα απλό ράδιο αυτοκινήτου με bluetooth και όσο καλό γίνετε δέκτη.

Κάτι sony κλπ μου έδειξαν στα 100€ απο κατάστημα με τοποθέτηση.

Κάτι φτηνότερο?

Δημοσ.

Καρεκλα γραφειου με πλατη που να μπορει να παιρνει κλιση.

Ειμαι ψηλος 1.90 και 85 κιλα. Κατι στιβαρο να αντεξει λιγο.

Μπατζετ 100 εως 150 εαν ειναι κατι πολυ καλο

Δημοσ.

Ένα απλό ράδιο αυτοκινήτου με bluetooth και όσο καλό γίνετε δέκτη.

Κάτι sony κλπ μου έδειξαν στα 100€ απο κατάστημα με τοποθέτηση.

Κάτι φτηνότερο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...