Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 ώρες πριν, _Στεργιος_ είπε

Το καλοκαίρι που έκλεισα για Σκιάθο η τιμή για πουλμαν-πλοιο-διαμονη ήταν περίπου 25% φθηνότερα από το να έκλεινα μόνος μου κτελ πλοίο και από booking. + ότι από το ταξιδιωτικό μέχρι να φτάσω στο δωμάτιο είχα πλήρη καθοδήγηση (μέχρι και στο νησί μας περίμενε άνθρωπος να μας πάει στο δωμάτιο, όπου μας έδωσε εκπτωτικά κουπόνια κλπ) 

Ίσως με airbnb έβγαινε φθηνότερα αλλά ήμασταν μόνο 3 άτομα και δεν συμφέρε. 

Τέλος πάντων, ίσως έτυχε η ίσως δεν το είχα ψάξει εγώ καλά. Ευχαριστώ!

Φιλε σιγουρα ετυχε.

Επισης αναφερεις ακτοπλοικα στα οποια υπαρχει ανελαστικοτητα τιμων.

Στα αεροπορικα εξωτερικου κυριως (ευρωπη) ισχυει το αναποδο. Αρκει να προγραμματισεις απο πολυ νωρις και να εχεις ελαστικοτητα στις ημερομηνιες.

Αν δεν ισχυουν αυτα, τπτε ναι πηγαινε σε τουριστικο.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα και καλή Χρονιά.

Ψάχνω μια τηλεόραση από 43'' έως 49'' σε προσιτή τιμή και έχω εστιάσει σε δυο μοντέλα (LG 49UJ634V και SAMSUNG UE43MU6122). Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει ως προς τα χαρακτηριστικά γιατί είμαι ψιλοάσχετος (έως πολύ θα έλεγα);

Βέβαια, οποιαδήποτε πρόταση θα ήταν ευπρόσδεκτη.

Δημοσ.

Καλησπέρα, εγώ ψάχνω να φτιάξω τράπουλες με εκτύπωση στο πίσω μέρος των φύλλων, για να κάνουμε την πλακίτσα μας :)

Είχα φτιάξει πριν αρκετά χρόνια από το Spam. Report me, όταν είχε ένα promotion που ερχόταν τσάμπα, με 1$. Αυτό δεν παίζει πια, οπότε από το συγκεκριμένο site βγαίνει περίπου 20$ οι 2 τράπουλες. Έχετε κάποια εναλλακτική υπόψιν σας?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, ThodorisFel είπε

Καλησπερα στην παρεα. Ψαχνω για καρτα γραφικων Gigabyte gtx 1060 3gb windforce oc

Εδω ειναι αδελφακι με το eshop αλλα την εχει πολυ φτηνοτερα

Επεξ/σία από villasg
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, πια  οδοντοβουρτσα oral b προτεινετε καταρχην και δευτερον εαν εχετε υποψη σας καποια προσφορα;

thanx

Επεξ/σία από kargo130
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάχνω για φραπεδιά  επιτραπέζια καλης ποιοτητας έως 40 ευρο,...

Επεξ/σία από barimagas
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, kargo130 είπε

Καλησπερα, πια  οδοντοβουρτσα oral b προτεινετε καταρχην και δευτερον εαν εχετε υποψη σας καποια προσφορα;

thanx

Δες εδώ. Για προσφορές δε ξέρω. Κοίτα και πότε θα βγάλει προσφορά το Amazon. Ίσως σε συμφέρει παρά τα ταχυδρομικά.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, s2117 είπε

Καλησπέρα, εγώ ψάχνω να φτιάξω τράπουλες με εκτύπωση στο πίσω μέρος των φύλλων, για να κάνουμε την πλακίτσα μας :)

Είχα φτιάξει πριν αρκετά χρόνια από το Spam. Report me, όταν είχε ένα promotion που ερχόταν τσάμπα, με 1$. Αυτό δεν παίζει πια, οπότε από το συγκεκριμένο site βγαίνει περίπου 20$ οι 2 τράπουλες. Έχετε κάποια εναλλακτική υπόψιν σας?

Καλησπέρα. Ποιό είναι το site στο οποίο αναφέρεσαι ? Ενδιαφέρομαι κι εγώ. Βρήκα διάφορα σε "απίστευτες" τιμές και το λογικότερο μοιάζει αυτό:

http://3klik.gr/Products/PlayingCards_PP.aspx

Έχεις κάτι άλλο ?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, azografos είπε

Καλησπέρα. Ποιό είναι το site στο οποίο αναφέρεσαι ? Ενδιαφέρομαι κι εγώ. Βρήκα διάφορα σε "απίστευτες" τιμές και το λογικότερο μοιάζει αυτό:

http://3klik.gr/Products/PlayingCards_PP.aspx

Έχεις κάτι άλλο ?

arts cow είναι αυτό που λέω εγώ. Δεν ξέρω γιατί μου τροποιήθηκε έτσι το μήνυμα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, s2117 είπε

arts cow είναι αυτό που λέω εγώ. Δεν ξέρω γιατί μου τροποιήθηκε έτσι το μήνυμα...

Σ' ευχαριστώ. Θα επικοινωνήσω με το 3klik που μάλλον είναι το φθηνότερο, θα δω και αυτό και θα προχωρήσω.

Επεξ/σία από azografos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...