Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, arisg90 είπε

Ψαχνω ενα κατσαριδοκτονο ρωσικης προελευσης που γραφει ΓΕΕΛ.Το χει δει καποιος σε μαγαζι η' λαικη της περιοχης του στην Αττικη?

Βορικό οξύ (π.χ. https://www.pharmacycosmos.com/el/farmakeio/antimetopish-ka8hmerwn-provlimatwn/diafora/acid-boric-kertus-1-kg  /  https://www.premiumpharmacy.gr/gr/el/products/chemco-acid-boric-voriko-oksy-1kg ή σε μικρότερες συσκευασίες στα φαρμακεία ) ανακατεμένο με κρόκους αυγών και κατσαρίδες οριστικά τέλος...

• Like 1
  • Απαντ. 30,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 26/9/2018 στις 10:49 ΜΜ, dionysg είπε

Καλησπερα

Ψαχνω για ενα εγχρωμο πολυμηχανα α4 με φτηνα μελανια(αυθεντικα η απο εβαυ) για περιστασιακη χρηση μεχρι 60-70€. Ειχα παρει πιο παλια ενα brother απο αμαζον αλλα δυστηχως πλεον πανε πανω απο 100 αποτι ειχα κοιταξει.

Παιδες καμια προταση?

Δημοσ.
17 ώρες πριν, villasg είπε

ΝΑ σε ρωτησω τα εχεις τα συγκεκριμενα; Αξιζουν; Δεν εχω τρελες απαιτησεις, καποια iluv wired θα αντικαταστησουν που ειχα παρει 13€

Δημοσ.
10 ώρες πριν, arisg90 είπε

Ψαχνω ενα κατσαριδοκτονο ρωσικης προελευσης που γραφει ΓΕΕΛ.Το χει δει καποιος σε μαγαζι η' λαικη της περιοχης του στην Αττικη?

δεν το ξέρω το ρωσικο που λες αλλά το Maxforce White IC κάνει θαύματα

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Capt.staros είπε

ΝΑ σε ρωτησω τα εχεις τα συγκεκριμενα; Αξιζουν;

Εχω τα πιο παλια AUSDOM M07 και ειναι μια χαρα 

Δημοσ.

Καλησπέρα, ψάχνω για ασύρματο σταθερό τηλέφωνο για τη γιαγιά μου το οποίο να έχει μεγάλα γράμματα, έχετε να προτείνετε τίποτα; 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, zacharis1955 είπε

Πανάκριβο...

Ναι αλλά εγώ δεν ξαναείδα κατσαρίδες στο σπίτι μου και ένα σωληνάριο 10γρ το έχω 4 χρόνια τώρα 

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, theoilia είπε

Ναι αλλά εγώ δεν ξαναείδα κατσαρίδες στο σπίτι μου και ένα σωληνάριο 10γρ το έχω 4 χρόνια τώρα 

το ιδιο εχω και εγω, καθε χρονο βαζω σε σιφονια νεροχυτη κλπ και κατσαριδες με το κυαλι... δεν καταλαβαινω που ειναι

το πανακριβο οταν το εχεις χρονια και η δουλεια γινεται αψογα.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Oval είπε

Καλησπέρα, ψάχνω για ασύρματο σταθερό τηλέφωνο για τη γιαγιά μου το οποίο να έχει μεγάλα γράμματα, έχετε να προτείνετε τίποτα;  

Panasonic KXTG6571GRM

Δημοσ.

Ψαχνω ανταπρορα απο ipad σε hdmi. Μπορω να περιμενω κι απο Κινα, απλα κατι που να ειναι δοκιμασμενο και ευκολο για καποιον ηλικιωμενο να εγκαταστησει

Δημοσ.

Θα ήθελα να αγοράσω μια κουρευτικη μηχανή που να παιρνει το μαλλί σχεδον οσο το ξυράφι και να ειναι max 30 ευρω αντε λιγο παραπάνω και να δουλέυει και στην πρίζα

Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...