nikos16717 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Ποια από τις δύο πιστεύετε ότι αξίζει περισσότερο?? Θέλω να συνδέσω πάνω ηχεία 5.1 των 60 ευρώ (προς το παρόν) και κάτι ακουστικά Superlux 668. Ο λόγος που θέλω να πάρω μία κάρτα ήχου , είναι ότι έχει μείνει ένα βύσμα μέσα σε μια από τις εξόδους ήχου της μητρικής και δεν μπορώ να τα συνδέσω . Επίσης νομίζεται ότι αξίζει περισσότερο να πάρω ένα ενισχυτή των 60 ευρώ??(Δεν είναι θέμα το ότι πιστεύω ότι θα δω καμία διαφορά ποιότητας)
Δεινόσαυρος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα. Πάρε τη φτηνότερη που θα βρεις. Δεν θα κάνει καμία διαφορά.
Tompgr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Άλλο πράγμα ο ενισχυτής άλλο η κάρτα ήχου, εσυ κάρτα ήχου χρειάζεσαι Για την xonar έχω διαβάσει καλά λόγια, το σκέφτομαι και γω να την πάρω αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσω να την αξιοποιήσω. (το βύσμα δεν μπορεί με κάποιον τρόπο να βγεί?)
nikos16717 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Άλλο πράγμα ο ενισχυτής άλλο η κάρτα ήχου, εσυ κάρτα ήχου χρειάζεσαι Για την xonar έχω διαβάσει καλά λόγια, το σκέφτομαι και γω να την πάρω αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσω να την αξιοποιήσω. (το βύσμα δεν μπορεί με κάποιον τρόπο να βγεί?) Έχω προσπαθήσει να το βγάλω το βύσμα αλλάτίποτα. Πριν αγοράσω κάτι θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια βέβαια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα