Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οκ thanks θα το κοιτάξω αυτό που λές. Αλλα δεν κατάλαβες το σκεπτικό μου εξαρχής. Δεν έχω σκοπό να κάτσω να μαθαίνω κινέζικα 15 χρόνια για να καταφέρω τελικά να μιλήσω σε ένας υπέυθυνο ενός ναυπηγείου. Είναι χαζό και δεν έχω και την διαθεση. Με αγγλικά θέλω να συνενοούμε.

Αλλα όταν μπορεί να κάνω ένα new building και θα είμαι 6-12 μήνες στην Κίνα, καλό θα είναι να έχω μία ιδέα απο βασικά. Θέλω να πάρω τσιγάρα ρε αδελφέ, να μου πείς οδηγίες για την κοντινότερη τουαλέτα γιατι με έπιασε κόψιμ;;;; Αυτό είπα παραπάνω...

απ οσο μου λεει η αδερφη μου

στα building [korea,china,japan]

ολοι αγγλικα μιλανε, βανακι τους πηγαινει και τους φερνει και δεν χρειαζεται να μιλανε αγγλικα μιας και υπαρχει liason

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

στο φροντιστηριο που παω/πηγαινα εγω , εμαθα σημερα οτι τα κινεζικα διδασκονται στην αγγλικη , εννοω οτι πρεπει να εχεις ενα καλο επιπεδο αγγλικων για να παρακολουθησεις το τμημα των κινεζικων

Δημοσ.

παιδια εγω που εχω advanced απο το michigan και ενδιαφερομαι για διορισμο στο δημοσιο ειμαι καλυμμενος γιατι εδωσα και proficiency πριν 4 χρονια αλλα κοπηκα το proficiency θελει ανανεωση?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Mini-φτυάρι για μια ερώτηση!

Έχω Proficiency από το 2008 (βιάστηκα και το πήρα 1η Λυκείου, έκανα τον ήρωα).

Τώρα σκέφτομαι να κάνω ένα application για το πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου.

Θα πρέπει να δώσω ielts κλπ ή αρκεί το proficiency;

Κάπου είχα διαβάσει ότι πρέπει το πτυχίο να είναι πρόσφατο κλπ. Ισχύει αυτό;

Πρόβλημα με τη γλώσσα δεν έχω, ίσα ίσα που έχω πάει και 3 φορές Αγγλία και δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα στην επικοινωνία.

Δημοσ.

Εγω που ειμαι Σκωτια για σπουδες δεν χρειαστηκε να δωσω ουτε ielts ουτε το proficiency μου αλλα εχω τελειωσει αγγλικη φιλολογια.Δεν μου ζητησαν καμια πιστοποιηση ουτε απο Εδιμβουργο ουτε απο Γλασκωβη κ εγινα δεκτη κ στα δυο. Οι Σκωτσεζοι δεχονται κ proficiency αλλα πρεπει να ειναι καπως προσφατο. Γενικα εξαρταται απο τις προυποθεσεις που βαζει το καθε πανεπιστημιο.

Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να στειλεις ενα μειλ στο admissions office της σχολης κ θα σου απαντησουν αμεσως.

Μπορεις να επικοινωνησεις μεχρι κ με τον course convener .

Δημοσ.

Σ΄ευχαριστώ πολύ!

Θέλω να πιστεύω πως το 2008 θεωρείται πρόσφατο. Δεν μου φαίνεται λογικό να θέλει κάθε 2 χρόνια να δίνεις εξετάσεις για να είσαι up-to-date...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...