Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μενω καπου που ειναι συχνω οι φοιτητες να παιρνουν οτοστοπ για να κατεβουν μεσα στην πολη μιας και το πανεπιστημιο ειναι εξω απο αυτην..αυτο εκανα και εγω σημερα..οταν βγηκα λοιπον απο το αυτοκινητο και προχωρησα καποια βηματα..ηθελα να δω την ωρα..ψαχνομαι και συνηδητοποιω οτι δεν εχω το κινητο πανω μου(πριν μπω στο αυτοκηνιτο το ειχα)..απο τοτε παιρνω συνεχεια τηλεφωνα και δεν το σηκωνει κανενας.. :(..και τωρα δεν ξερω τι να κανω..οταν τελειωσει η μπαταρια δεν θα υπαρχει πια ελπιδα να το βρω..αν ο τυπας εχει σκοπο να μου το επιστρεψει βεβαια..και εχω παρα πολλα τηλεφωνα μεσα οσοι με περνουν θα με περνουν εκει και γενικα χαλια..εσεις εχετε χασει ποτε κινητο..σας το επεστρεψε καποιος?? με λιγα λογια θελω να με καθυσηχασετε.. :)

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ξέχασα σ' ένα πάρκο στις 10 το βράδυ. Πήγα μετά από 20 λεπτά και το είχαν κλειδώσει! Ευτυχώς το βρήκα το πρωΐ στο σημείο που το άφησα.

/εντιτ: Κατα τ' άλλα, τα σπάω δεν τα χάνω.

Δημοσ.

Πάρε κανένα τηλεφωνάκι όσο είναι "ζωντανό", μπορεί να το δει/ακούσει και αν δεν είναι κανένα uber κινητό, να δείξει φιλότιμο.

Απλά μην παίρνεις συνέχεια, γιατί μπορεί ο τύπος να μην είναι στο αυτοκίνητο και άδικα του γονατίζεις την μπαταρία. Πάρε σε "καλές" ώρες αιχμής που εκτιμάς ότι θα είναι στο αυτοκίνητο.

Επίσης, κράτα μικρό καλάθι :)

Δημοσ.

Επίσης, κράτα μικρό καλάθι :)

Το αυτό. Όποιος είχε βρει το αγαπημένο μου 7260 ούτε σε κλήσεις ούτε στο μήνυμα που είχα στείλει απαντούσε. Ε μετά από κανένα 4ωρο που έπαιξε, το έκλεισε κιόλας. Που να του καεί το τωρινό κινητό κι ελπίζω να 'ναι κανένα των 500Ε να το φυσάει και να μην κρυώνει LOL

Δημοσ.

μενω καπου που ειναι συχνω οι φοιτητες να παιρνουν οτοστοπ για να κατεβουν μεσα στην πολη μιας και το πανεπιστημιο ειναι εξω απο αυτην..αυτο εκανα και εγω σημερα..οταν βγηκα λοιπον απο το αυτοκινητο και προχωρησα καποια βηματα..ηθελα να δω την ωρα..ψαχνομαι και συνηδητοποιω οτι δεν εχω το κινητο πανω μου(πριν μπω στο αυτοκηνιτο το ειχα)..απο τοτε παιρνω συνεχεια τηλεφωνα και δεν το σηκωνει κανενας.. :(..και τωρα δεν ξερω τι να κανω..οταν τελειωσει η μπαταρια δεν θα υπαρχει πια ελπιδα να το βρω..αν ο τυπας εχει σκοπο να μου το επιστρεψει βεβαια..και εχω παρα πολλα τηλεφωνα μεσα οσοι με περνουν θα με περνουν εκει και γενικα χαλια..εσεις εχετε χασει ποτε κινητο..σας το επεστρεψε καποιος?? με λιγα λογια θελω να με καθυσηχασετε.. :)

για αρχη πας στο παροχο σου για να παρεις τον ιδιο αριθμο.

οσο για την συσκευη ευχομαι να μην ηταν ακριβη, αλλα δεν νομιζω να στην επιστρεψη.

Δημοσ.

Είχα ξεχάσει παλιά το κινητό μου σε ταξί στην Αγγλία που με είχε αφήσει στο αεροδρόμιο. Το πήρα πρέφα αφού είχα κάνει check in. Πήρα πανικόβλητος από pay phone και ο φίλος γύρισε πίσω στο αεροδρόμιο να μου το δώσει, ενώ δεν δέχτηκε χρήματα όσο κιαν επέμενα. Και ήταν από τα καλά κινητά εκείνη την εποχή. Nokia 3210 μόλις είχε βγει.

Στην δική σου περίπτωση, αν ήταν smartphone, άλλαξε όλους τους διαδικτυακούς σου κωδικούς asap. Μετά, πάρε ένα άσπρο μαντίλι, ανέβα στην ταράτσα και κούνα το προς όλες τις κατευθύνσεις. Δε μπορεί, σε μια από αυτές θα βρίσκεται το κινητό σου.

Δημοσ.

Συγνώμη για το οφ-τοπικ αλλά:

μενω καπου που ειναι συχνω οι φοιτητες να παιρνουν οτοστοπ για να κατεβουν μεσα στην πολη μιας και το πανεπιστημιο ειναι εξω απο αυτην..

Που συμβαίνει αυτό?

Δημοσ.

Υπαρχουν ανθρωποι που κανουν ωτοστοπ και αλλοι που τους παιρνουν ? Ρε μπραβο.. :P

Μα πραγματικά. Σε μας το οτοστοπ ειναι ενας απο τους αποτελεσματικότερους τρόπους αυτοκτονίας.

Δημοσ.

Αν πέρασαν ώρες και ακόμη καλεί, μάλλον δεν το έχει βρει κάποιος. Πάρε στον πάροχο να σου πουν σε ποια κεραία δίνει στίγμα (δεν ξέρω αν το κάνουν).

Δημοσ.

Μα πραγματικά. Σε μας το οτοστοπ ειναι ενας απο τους αποτελεσματικότερους τρόπους αυτοκτονίας.

Kαλοκαιρι , βραδυ, σκοταδια ,εχω σταματησει να παρω ατομο απο επαρχιακο δρομο λιγο εξω απο τη Θεσσαλονικη. Η πλακα ειναι οτι ο τυπος ειχε μεσα στο σταματημενο αυτοκινητο του ενα σκυλο 60-70 κιλων ξερωγω. Μου πηγε το σκατο στη καλτσα μολις το ειδα.

Δημοσ.

Συγνώμη για το οφ-τοπικ αλλά:

Που συμβαίνει αυτό?

χανια..το πολυτεχνειο ειναι εξω απο την πολη κανα 8αρι χιλιομετρα..εχει λεωφορια..αλλα γλιτωνεις και το 1.10 ευρω αλλα πας και πιο γρηγορα μιας και θες κανα τεταρτο να περιμενεις και κανα μισαωρο να κανει την γυρα..επισης συνηθως φορτωνονται 3 ατομα μαζι..αλλα εγω εχει τυχη φορες να παρω οτοστοπ και 11 το βραδυ μονος μου..τοσα χρονια συμβαινει αυτο ποτε δεν εχει ακουστει το παραμικρο..

ακομα δεν απαντησε στις κλησεις παντως..μαλλον δεν το εχει παρει χαμπαρι ακομα..θα το παρκαρε πουθενα..αυριο τωρα..

δεν "ηταν" ιδιαιτερα ακριβο κινητο παντως..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...