Andy Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Ξερετε που μπορω να βρω τραπουλα τιτσου;;εαν την πουλανε συγκεκριμενα καταστηματα!!ειδικα αμα ξερετε καπου νοτια(δαφνη-ηλιουπολη-αργυρουπολη) Sent from my iPhone using Insomnia
ApSiMan Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 tichu σαν tichu θα είναι δύκολο να βρεις. Η Καϊσα την έχει αντικαταστήσει με το Tai Pan που είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Tichu έχει ebay/amazon σε γερές τιμές (πιο ακριβά από το Tai Pan). Έχω την εντύπωση (στόμα σε στόμα μεταφέρθηκε σε εμένα χωρίς να γνωρίζω την αξιοπιστία της πηγής) ότι το tichu έχει απογορευθεί σαν εθιστικό παιχνίδι. ή κάτι τέτοιο. Anyhow, πήγαινε Κάισα, θα βρεις αυτό που ζητάς.
louis_gas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 http://www.playmania.gr/advanced_search_result.php?keywords=tichu&osCsid=d5237d846def6dc56f7efccfc339c3ae&manufacturers_id=
athlios Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Τι διαφορα εχουν οι 2 τραπουλες στο τελευταιο λινκ ? Γιατι στη μια λεει εως 4 παικτες και στην αλλη εως 8??
kage Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) http://www.playmania.gr/advanced_search_result.php?keywords=tichu&osCsid=d5237d846def6dc56f7efccfc339c3ae&manufacturers_id= edit:ειχα μπει στο λινκ και ειχε κανει sign in με τα στοιχεια καποιου γιωργου μπαλ κατι απο τον αλιμο.... δεν ειμαι σε public pc - wifi Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2012 από kage
louis_gas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Τι διαφορα εχουν οι 2 τραπουλες στο τελευταιο λινκ ? Γιατι στη μια λεει εως 4 παικτες και στην αλλη εως 8?? Λογικα η διαφορα ειναι στη συσκευασια. Η δευτερη νομιζω ειναι σε μεταλλικο κουτι.
euclidis Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Οι τράπουλες είναι ακριβώς οι ίδιες κατά τ'άλλα
oldermania Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Υπάρχει και στο I tunes λέει τίποτα; Sent from my iPhone using Insomnia
Andy Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Υπάρχει και στο I tunes λέει τίποτα; Sent from my iPhone using Insomnia για να παιζεις μονο σ και να εξασκησε μια χαρα ειναι!!αλλα υπαρχει κ σαιτ που παιζεις τιτσου!!πατα tichu στ google κ ειναι τ πρωτο αποτελεσμα!(ενα γερμανικο σαιτ) Sent from my iPhone using Insomnia
djlop85 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά αν και λιγάκι παλιό το θέμα έχω δημιουργήσει ένα site που έχουμε αρκετά κάλες και φτηνές τράπουλες για τιτσου (tichu) δεν είναι οι αυθεντικές αλλά είναι όμορφες και εξίσου ποιοτικές www.tichucards.com
Anubis13 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Andy: Στο public στο συνταγμα ειχε πριν κανα 6μηνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα