nicoc89 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 τη γυναίκα, προσπάθησες πότε να τη βγάλεις φωτογραφία;έχετε ρωτήσει μεγαλύτερους για ιστορίες;τι συμβαίνουν στα σπίτια; οχι , ήμουν μικρός όταν την έβλεπα (μέχρι αρχές δημοτικού το πολύ). Τελευταία φορά την είδε πριν μερικα χρόνια μια που νοίκιασε ενα σπίτι απέναντι σε εμάς και δεν κατάλαβε τι παιζόταν και της φώναζε αν ειναι καλά και δεν της απάνταγε και ρώτησε την μάνα μου την άλλη μέρα αν γυρνάει καμια τρελή στην γειτονιά Εμένα θέλω να μου πει 6 νούμερα τπτ άλλο 6 νούμερα τπτ άλλο
leftermann Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μιας και όλοι ξερετε τι ειναι αυτό το πράγμα,εγω το ειχα δει σε ταινιες αλλά έψαξα τώρα για να δω τι είναι.. για να κάνω μια ερώτηση, εστω οτι θελω να φτιαξω μια τέτοια ξύλινη κατασκευή ,οχι ουιτζα αλλά παρόμοιο, δηλαδή μια ξυλινη πλακα με γράμματα και σχεδιο πάνω, αλλά τα γράμματα θέλω να είναι μεταλλικά, παχους ας πούμε 1-2 χιλιοστά, και να είναι σκαμμένο το ξύλο και να μπουν μέσα, και το όλο αποτέλεσμα να έχει smooth μπροστινή όψη. Τί προτείνετε, zoranb style, και τί κόστος θα έχει, ας πούμε για μέγεθος 50X40cm Ειδικά πόσο θα κοστίσει να πάω τα σχέδια σε κάποιον να μου κάνει τα μεταλλικά γράμματα και το σχέδιο (ει δυνατόν στο χρώμα του "χρυσού"), πως θα εξασφαλίσω το smooth του ξύλου και τι θα κάνω στις ενώσεις. Να προσθέσω πως εργαλεία ξύλου υπάρχουν. ΠΩ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ, ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΦΚΙΑΣΕΙΣ ΝΑΟΥΜ;;; Αν κατάλαβα καλά, δες να σκαλίσεις το ξύλο σε πάχος έστω x mm, και πάνω εκεί να βάλεις μεταλικό γράμμα πάχους επίσης x mm, ώστε στο τέλος το ξύλο με το γράμμα να είναι εντελώς φλατ;
arxaggelos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Υπερβολικό. Αν είναι να έρθει ο ακατονόμαστος και να σου πει για την γυναίκα με το νυχτικό, και με γράμματα στο χαρτί μια χαρά έρχεται. Btw, εγώ αν έβλεπα τις νύχτες μια γυναίκα με νυχτικό κάτω από μια ελιά και μου έλεγαν για το κρέμασμα, θα κοιτούσα να την κάνω με ελαφρά από τη γειτονιά, όχι να της πιάσω και κουβεντούλα.
Pantelwolf Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 exactly. Και σχεδια οχι μονο γράμματα. ποτσ θα γεγεν αυτο?
Pantelwolf Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Τουφ ολο το ζορι ειναι σε 3 σημεία α) στο κοψιμο των μεταλλικων φυλλων. Πόσο κόστος και που κάνουν τέτοια δουλειά. β) υπάρχει εργαλείο που να μου σκαλίζει ξύλο σε συγκεκριμένο βάθος και όχι με το μάτι; πως λέγεται; στάνταρ θα το έχω στα εργαλεία του πατέρα. γ) το κονσεπτ "κολλαω μεταλλο στο ξυλο και τα κάνω ισια για να ειναι οσο το δυνατον smooth η επιφανεια".
leftermann Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 το εργαλείο που θες λέγεται φρέζα. Φρέζα ξύλου, κάθετη. Καλή ώρα. Μια ιδέα που μου έρχεται για το μέταλλο, είναι αφού φρεζάρεις, να ρίξεις λιωμένο μολύβι. Όταν κρυώσει, το βάφεις χρυσό. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα μπορεί να βγει όμως, χωρίς να καταστραφεί το καλούπι. Αν πετύχει, θα έχει απόλυτη εφαρμογή.
pournaras Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Τουφ ολο το ζορι ειναι σε 3 σημεία α) στο κοψιμο των μεταλλικων φυλλων. Πόσο κόστος και που κάνουν τέτοια δουλειά. β) υπάρχει εργαλείο που να μου σκαλίζει ξύλο σε συγκεκριμένο βάθος και όχι με το μάτι; πως λέγεται; στάνταρ θα το έχω στα εργαλεία του πατέρα. γ) το κονσεπτ "κολλαω μεταλλο στο ξυλο και τα κάνω ισια για να ειναι οσο το δυνατον smooth η επιφανεια". Για ποσο βαθος φαγωμα στο ξυλο (αρα και παχος γραμματων) μιλαμε;
Pantelwolf Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 το εργαλείο που θες λέγεται φρέζα. Φρέζα ξύλου, κάθετη. Καλή ώρα.Μια ιδέα που μου έρχεται για το μέταλλο, είναι αφού φρεζάρεις, να ρίξεις λιωμένο μολύβι. Όταν κρυώσει, το βάφεις χρυσό. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα μπορεί να βγει όμως, χωρίς να καταστραφεί το καλούπι. Αν πετύχει, θα έχει απόλυτη εφαρμογή. Great, έχω τέτοιο παπαρδέλι. Αλλά σα μεγάλο δεν είναι για να μπορέσω να σχεδιάσω λεπτομέρεια; Και πως δουλεύεται; Κουκιδα κουκίδα το κατεβάζεις ή το μετακινείς πάνω στο ξύλο;Καλή η ιδέα αυτή με το μολύβι. Αν το χύσω πάνω απευθείας παίζει να πάρει φωτιά κανα ξυλο και να λαμπαδιάσουμε; Και δε χρειάζεται να το βγάλεις, το βάφεις απο πάνω απευθείας με σάλιο και υπομονή φαντάζομαι.. Για ποσο βαθος φαγωμα στο ξυλο (αρα και παχος γραμματων) μιλαμε; οσο χρειάζεται. 1 χιλιοστο; 2 ?
leftermann Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 ζωγραφίζεις στο ξύλο το σχέδιο που θες, ρυθμίζεις την φρέζα στο βάθος φρεζαρίσματος που θες, και μετακινείς το μηχάνημα ώστε να φάει όλη την περιοχή που θες να σκαλίσεις. Αν σου φαίνεται γκαζούκι αυτό, ξηλώσου. Πολύ καλό εργαλείο. Δεν νομίζω να καεί το ξύλο. Το μολύβι λιώνει εύκολα. Αν το αφήσεις να ψιλοκρυώσει, πιστεύω θα γίνει. Δοκίμασε όμως πρώτα σε άτι πρόχειρο...
insomniaK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Πριν από 15 χρόνια έτσι θα το έκανες. Τώρα πας σε έναν (η δύο) που έχει φρέζα ξύλου και μετάλλου, που προγραμματίζονται. Του λες τι θες να σου κάνει, το βάζει στο κομπούτερ χαράζει το ξύλο, το ξαναβάνει στο άλλο κομπούτερ σου κόβει και τα γράμματα και τέλειωσες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις