Lucifer Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Εγώ πάλι τις ιεραρχώ βάσει αναγκαιότητας στην επιβίωση. Προφανώς το Internet ξερωγώ είναι το θαύμα του 20ου αιώνα (ακόμα μεγαλύτερο και από το υδρόψυκτο αυτοκίνητο ή το αεριωθούμενο κατ' εμέ) αλλά προσπαθώ να φανταστώ τι από αυτό θα με κρατούσε ζωντανό πρώτα και κατόπιν πόσο θα άλλαζε τη ζωή μου. Ωραία η γραφή αλλά όχι απαραίτητη, ωραίο το internet αλλά ούτε καν προαπαιτούμενο επιβίωσης. Καλά ο καθρέφτης είναι άλλη ιστορία.
RottenLungs Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Και εγω την φωτιά σκεφτόμουνα αλλα μετά ξαναείδα οτι ο τίτλος έλεγε εφεύρεση. Ε καλα δεν μπορεί να πεί κανέναν κάτι άλλο πέραν της γραφής γιατι λέει η σημαντικότερη. Αν έλεγε οι σημαντικότερες και συ έδινε την δυνατότητα να ψηφίσεις 3 διαφορετικές θα είχε πιο πολυ ενδιαφέρον.
antonl Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μ αν δεν υπήρχε η γραφή συνεπώς, ο υπολογιστής και το Internet, δε θα μπορούσαμε να κάνουμε αυτήν την κουβέντα :Ρ Γενικά το πήγα λίγο παραπέρα, πχ ότι βοήθησε στην εξάπλωση ιδεών και αντιλήψεων που μας πήγαν «μπροστά».
slygeo87 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Ε άμα μιλάμε για επιβίωση φαντάζομαι η λεπίδα. Οι εφευρέσεις αργότερα στην κοινωνία που οργανώσαμε έχουν σημασία μιας και δεν είμαστε ζώα. χαχαχαχαχαχαχαχ. Ναι.
Pantelwolf Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 κανα λινκ με την ψηφοφορια παιζει η να αρκεστω να ψάχνω στον κυκεώνα των αρθρων του ιν.γρ ?
antonl Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 κανα λινκ με την ψηφοφορια παιζει η να αρκεστω να ψάχνω στον κυκεώνα των αρθρων του ιν.γρ ? http://news.in.gr/polls-archive/poll-vote/?plid=623
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Εγώ πάλι δε θεωρώ την επιβίωση αυτοσκοπό του ανθρώπινου είδους. Άσε που ήδη, πολλοί γίναμε. Επιπλέον, ούτως ή άλλως θα πεθάνουμε κάποτε, οπότε απλά καθυστερούμε το αναπόφευκτο.
tsifotis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Εγώ πάλι τις ιεραρχώ βάσει αναγκαιότητας στην επιβίωση. Καταλαναινω τι εννοεις αλλα αν το σκεφτεις αυτο που λες δεν εχει μεγαλη βαση. Τι θα πει αναγκαιτητα επιβιωσης; στους πιθηκους τι λειπει χωρις εφευρεσεις; επισης ετσι η χημεια (αρα φαρμακολογια ειναι σημαντικοτερη του τροχου ως συσχετοζμενο με ΕΠΙΒΙΩΣΗ - που χωρις αυτον βεβαια δεν θα ειχαμε φτασει τον πολιτισμο εκει που ειναι. Νομιζω οτι αυτα τα πραγματα δεν συγκρινονται μετριουνται κτλ. Πολυ υποθετικες ερωτησεις με υποκειμενικη βαση. Δεν βγαινει ακρη
Pantelwolf Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Εγώ πάλι δε θεωρώ την επιβίωση αυτοσκοπό του ανθρώπινου είδους. Άσε που ήδη, πολλοί γίναμε. Επιπλέον, ούτως ή άλλως θα πεθάνουμε κάποτε, οπότε απλά καθυστερούμε το αναπόφευκτο. Δε διαφωνω οτι γιναμε πολλοι, αλλα όλες οι επιστήμες διαφωνούν μαζί σου για την επιβίωση.
status Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Εγώ πάλι δε θεωρώ την επιβίωση αυτοσκοπό του ανθρώπινου είδους. Άσε που ήδη, πολλοί γίναμε. Επιπλέον, ούτως ή άλλως θα πεθάνουμε κάποτε, οπότε απλά καθυστερούμε το αναπόφευκτο. You became one of us..;p
Lucifer Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Καταλαναινω τι εννοεις αλλα αν το σκεφτεις αυτο που λες δεν εχει μεγαλη βαση. Τι θα πει αναγκαιτητα επιβιωσης; στους πιθηκους τι λειπει χωρις εφευρεσεις; επισης ετσι η χημεια (αρα φαρμακολογια ειναι σημαντικοτερη του τροχου ως συσχετοζμενο με ΕΠΙΒΙΩΣΗ - που χωρις αυτον βεβαια δεν θα ειχαμε φτασει τον πολιτισμο εκει που ειναι. Νομιζω οτι αυτα τα πραγματα δεν συγκρινονται μετριουνται κτλ. Πολυ υποθετικες ερωτησεις με υποκειμενικη βαση. Δεν βγαινει ακρη Το θέτω έτσι, σε αμολάω γυμνό στη ζούγκλα. Διάλεξε αν θα πάρεις μαζί το μαχαίρι ή το στυλό.
Praetorianos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Ναι αλλά η γραφή δε θα υπήρχε χωρίς τη λεπίδα πχ. Εκτός αν πετούσες στην αντιλόπη δοκίμια μέχρι να πεθάνει. Γι΄ αυτό πιστεύω ότι τέτοιες συζητήσεις ή γίνονται σε αυστηρά καθορισμένα πλαίσια όπως λέει ο tsifotis ή γίνονται μετά από κατανάλωση συγκεκριμένων ουσιών για να κάνεις χαβαλέ. πχ γράφεις ότι καλό το ίντερνετ αλλά χωρίς ..κτλ Σήμερα όμως θα πάνε όλες οι επιστήμες 100 χρόνια πίσω αν τους πάρεις PC και internet. Αντιθέτως κάνουμε και χωρίς πυξίδα/λεπίδα, ασχέτως που χωρίς αυτά ακόμα θα πηγαίναμε γύρω γύρω στη Μεσόγειο/ θα ήμασταν πολλές θέσεις κάτω στην τροφική αλυσίδα.
tsifotis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Το θέτω έτσι, σε αμολάω γυμνό στη ζούγκλα. Διάλεξε αν θα πάρεις μαζί το μαχαίρι ή το στυλό. Απαντηση σε ρητορικη ερωτηση περιττευει. Εγω αλλο ελεγα αλλα μιας που το ανεφερες, ας παει σε ουγκ διλημμα. ...τι διαλεγεις πρωτου σε αμολησω γυμνο στην ζουγκλα: πιστολι, κουτι πρωτων βοηθειων, συλλογη απο σπορους, ρουχισμο... Προσωπικα δεν ξερω, εξαρταται την περιπτωση, τοσο απλα. Πιστευω οτι οποια απαντηση δινεται απνευστι συνοδευεται και απο μια υπερφιαλη αυτοπεποιηση
Sellers Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Θα γινω κοινότυπος παιδιά, αλλά σαν το αιρ κοντίσιον δεν έχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα