capten- Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Να αποκτήσω ένα δικό μου μικρό ιστιοφόρο. Δυστυχώς έχω να πατήσω σε σκάφος από το καλοκαίρι του 2009 για διαφορους λόγους και παράλληλα παράτησα την προσπάθεια να αποκτήσω άδεια/diploma κυβερνήτη ανοικτή θαλάσσης. Ελπίζω να μην μου γίνει εμμονη διότι μπορεί να πάω σε τρελάδικο.
RottenLungs Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Να αποκτήσω ένα δικό μου μικρό ιστιοφόρο. Δυστυχώς έχω να πατήσω σε σκάφος από το καλοκαίρι του 2009 για διαφορους λόγους και παράλληλα παράτησα την προσπάθεια να αποκτήσω άδεια/diploma κυβερνήτη ανοικτή θαλάσσης. Ελπίζω να μην μου γίνει εμμονη διότι μπορεί να πάω σε τρελάδικο. Εμένα τώρα τελευταία μου έχει γίνει εμμονή να κάνω κάτι που είμαι παρα πολυ ψηλά στον αέρα. Κανα parapente, ή αετό, ή ελεύθερη πτώση απο αεροπλάνο κτλ. Αλλα όλα είναι πανάκριβα.
Adon1s Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 ναι .. και εγω θέλω να πάω για ελεύθερη πτώση επίσης θέλω να αγοράσω ενα ζευγάρι πέδιλα freeride , μαζεύω κάποια λεφτά και εν τέλει τα τρώω γαμώτο
tsifotis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=4IFLWv-DNYg Δεν καταλαβα, το απωθημενο σου ειναι να την πιασεις να κανει τριο ή να συμμετασχεις σε trash εκπομπη;
Adon1s Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δεν καταλαβα, το απωθημενο σου ειναι να την πιασεις να κανει τριο ή να συμμετασχεις σε trash εκπομπη; όχι , είναι αυτο που μου ήρθε στο μυαλό όταν διάβασα την τελευταία πρόταση που έγραψε στο κείμενό του ο θεματοθέτης
tsifotis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 όχι , είναι αυτο που μου ήρθε στο μυαλό όταν διάβασα την τελευταία πρόταση που έγραψε στο κείμενό του ο θεματοθέτης Καθισα να το ακουσω (οχι μεχρι τελους). Ημαρτον. Νομιζα οτι εχεις απωθημενο το τριο. καλε ρε θηριο, εχεις προσεξει στιχους σε κομματι του Δια; Καψιμο! (και στο λεει καποιος που εχει κατσει ημιμεθυσμενος ως κοινό στις καρεκλες αυτης της εκπομπης)
tsifotis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Απωθημενο; Να μου χτυπησει την πορτα μαρτυρας του Ιεχωβα ή σαιεντολογος - ιδανικά ενώ πινω μπυρες με φιλους στο σπιτι. Ποτε δεν εχει ερθει κανεις σπιτι απο πλασιεδες, θρησκευτικες οργανωσεις κτλ, νομιζω μονο αποροι που δεν λεει να τρολαρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα