Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να αποκτήσω ένα δικό μου μικρό ιστιοφόρο. :rolleyes:

Δυστυχώς έχω να πατήσω σε σκάφος από το καλοκαίρι του 2009 για διαφορους λόγους και παράλληλα παράτησα την προσπάθεια να αποκτήσω άδεια/diploma κυβερνήτη ανοικτή θαλάσσης.

Ελπίζω να μην μου γίνει εμμονη διότι μπορεί να πάω σε τρελάδικο. :cry:

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να αποκτήσω ένα δικό μου μικρό ιστιοφόρο. :rolleyes:

Δυστυχώς έχω να πατήσω σε σκάφος από το καλοκαίρι του 2009 για διαφορους λόγους και παράλληλα παράτησα την προσπάθεια να αποκτήσω άδεια/diploma κυβερνήτη ανοικτή θαλάσσης.

Ελπίζω να μην μου γίνει εμμονη διότι μπορεί να πάω σε τρελάδικο. :cry:

Εμένα τώρα τελευταία μου έχει γίνει εμμονή να κάνω κάτι που είμαι παρα πολυ ψηλά στον αέρα. Κανα parapente, ή αετό, ή ελεύθερη πτώση απο αεροπλάνο κτλ. Αλλα όλα είναι πανάκριβα.

Δημοσ.

ναι .. και εγω θέλω να πάω για ελεύθερη πτώση :mrgreen:

επίσης θέλω να αγοράσω ενα ζευγάρι πέδιλα freeride , μαζεύω κάποια λεφτά και εν τέλει τα τρώω γαμώτο :shock:

Δημοσ.

Δεν καταλαβα, το απωθημενο σου ειναι να την πιασεις να κανει τριο ή να συμμετασχεις σε trash εκπομπη;

όχι , είναι αυτο που μου ήρθε στο μυαλό όταν διάβασα την τελευταία πρόταση που έγραψε στο κείμενό του ο θεματοθέτης

Δημοσ.

όχι , είναι αυτο που μου ήρθε στο μυαλό όταν διάβασα την τελευταία πρόταση που έγραψε στο κείμενό του ο θεματοθέτης

Καθισα να το ακουσω (οχι μεχρι τελους). Ημαρτον. Νομιζα οτι εχεις απωθημενο το τριο.

καλε ρε θηριο, εχεις προσεξει στιχους σε κομματι του Δια;

Καψιμο!

(και στο λεει καποιος που εχει κατσει ημιμεθυσμενος ως κοινό στις καρεκλες αυτης της εκπομπης)

Δημοσ.

Απωθημενο; Να μου χτυπησει την πορτα μαρτυρας του Ιεχωβα ή σαιεντολογος - ιδανικά ενώ πινω μπυρες με φιλους στο σπιτι.

Ποτε δεν εχει ερθει κανεις σπιτι απο πλασιεδες, θρησκευτικες οργανωσεις κτλ, νομιζω μονο αποροι που δεν λεει να τρολαρεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...