koozoop Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα. Αγόρασα ένα USB τηλέφωνο για χρήση με το skype (αυτό: http://www.yealink.com/index.php/Products/detail/id/11). Λοιπόν, ενώ σε τρεις διαφορετικούς υπολογιστές, με το ίδιο λειτουργικό (Windows 7 64bit) και με το τελευταίο Skypemate 5.0.0.7, που το δοκίμασα δουλεύει άψογα, στο δικό μου όταν το συνδέω μου βγάζει το μήνυμα “This USB Device can Perform Faster if Connected to Hi Speed USB 2.0 Port”. Επίσης το skypemate δεν "βλέπει" το τηλέφωνο. Έκανα απεγκατάσταση-επανεγκατάσταση στους οδηγούς, αφαίρεσα άλλους (κάρτα ήχουυ, κάμερα, κτλ), γκούγκλαρα, αλλά τίποτα. Η μητρική μου υποστηρίζει USB 2.0 (enhanced) και γενικά δεν έχω πρόβλημα με άλλες συσκευές. Καμμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει ή τι να κοιτάξω (log files κτλ); Αν βοηθάει, η μητρική είναι μια ABIT AB9. Thanx!
Silverage Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Το δοκίμασες σε κάμια άλλη θύρα;Άσχετο αλλά ποτέ δεν ξέρεις, εμένα μου είχε κάνει πριν καιρό το ίδιο το ποντίκι στο λαπτόπ και μετά απο λίγες μερες έσκασαν και τώρα δεν δουλεύουν.Δεν ξέρω αν είχε σχέση αλλά έχε και αυτό στο μυαλό σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα