Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Θα ηθελα να μου πειτε ποιο θεωρειται καλυτερο vfm πληκτρολογιο μεχρι αυτα τα λεφτα. Μαλλον σε μηχανικο με βλεπω να παω μιας και εχω ακουσει οτι βολευει πολυ τους gamers!

Mια μικρη αναζητηση που εκανα στο ιντερνετ υποψηφια για μενα βγηκαν αυτα:

1) logitech g510

2) cyborg v5 η v7

3) razer black widow

4) corsair k90

5) logitech g110

Δεν με ενφιαφερει τοσο να εχει απειρα macros αλλα μια οθονουλα οπως του g510 θα με βολευε πολυ ειναι η αληθεια.Σιγουρα να ειναι φωτιζομενο και να εχει ωραια αισθηση των κουμπιων (δεν με ενοχλει ο θορυβος).

Τι προτειναιτε λοιπον συμφωνα με δικια σας εμπειρια αλλα και γνωμες απο αλλους?? Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Οτι θα παρεις μηχανικο ειναι δεδομενο. Εγω πηρα το corsair k90, προσφορα απο amazon στα 109. Εχει ισως την καλυτερη ποιοτητα κατασκευης που μπορεις να βρεις σε πληκτρολογιο και τους ποιοτικοτερους διακοπτες αναμεσα στα μηχανικα. Οτι θες με ρωτας...vfm παντως δεν το λες.

• Super Moderators
Δημοσ.

Σορρυ που επεμβαινω αυθαιρετα στο θεμα αλλα ειμαι στο τσακ να αγορασω κι εγω ενα πληκτρολογιο γιατι το παλιο που ειχα τα εφτυσε. Αρχικα σκεφτομουν για logitech g510 η logitech g19 (μεταχειρισμενο απο ebay) αλλα μετα απο μια ερευνα ειδα οτι γενικα προτεινουν μηχανικα πληκτρολογια. Τοσο μεγαλη διαφορα εχει ρε παιδια; Δεδομενου οτι κυμαινονται πανω κατω στα ιδια χρηματα αξιζει να παω σε κατι τετοιο; Η χρηση που κανω ειναι 50% παιχνιδια και 50% γραψιμο στο περιπου. Πιο ειδος switch προτεινεται; Το razer black widow πως σας φαινεται; Ειδα οτι προτεινεται το SteelSeries 6GV2 αλλα βρισκω το razer στη μιση τιμη περιπου.

Δημοσ.

Φιλε εγω τελικα παρηγγειλα το κ90 και το περιμενω απο μεθαυριο να ερθει για να πω εμπειριες,αλλα το ηθελα καθαρα για gaming.στην περιπτωση σου παντως διαβαζω πολυ καλα λογια για το 6gv2.απλα για το razer ακουγα οτι ειχε συχνα προβληματα με τα κουμπια κτλπ δες και αλλες γνωμες στο ιντερνετ και θα βρεις την ακρη.

Δημοσ.

Καλα το corsair πρεπει να ειναι τουμπανο. Γενικα διαβασα αρκετα για τα διαφορα ειδη switches στα μηχανικα πληκτρολογια, αλλα η αληθεια ειναι πως οσο και να διαβαζεις δεν προκειται να βγαλεις ποτε ακρη, αν δεν κατσεις να τα πιασεις μονος σου και δεις πιο σου καθεται καλυτερα στο δικο σου χερι. Μεταξυ black widow και 6gv2, κερδιζει το δευτερο και καινουργια εχουν την ιδια ακριβως τιμη. Μονο αν βρω το black widow σε προσφορα απο ebay θα το χτυπησω, αλλιως θα παω για το steelseries. Ακομα και το black widow να παρω, που ειναι entry level στα μηχανικα, νομιζω απο αυτα που διαβαζω ειναι καλυτερο και απο το g19 το οποιο κοστιζει και αρκετα πιο πανω. Βεβαια εσυ διαλεγεις, αν θελεις πληκτρολογιο που να λαμπει με μια εξτρα οθονη ή καλυτερη αντποκριση!

• Super Moderators
Δημοσ.

υπάρχει και το black widow ultimate που έχει backlight, αλλά προφανώς κοστίζει παραπάνω...

παρόλα αυτά δεν θα το έπαιρνα, ούτε εγώ έχω διαβάσει καλά λόγια για την ποιότητα κατασκευής του...

Δημοσ.

θα σου πρότεινα το razer black widow το έχει ο φίλος μου εδώ και καιρώ και είναι ευχαριστημένος.Εγώ έχω το x6 siderwinder της Microsoft το οποιο ειχα παρει μόνο με 28$(λάθος καταστηματος) Αλλα καλυτερα να πας για μηχανικό!

Δημοσ.

Οντως τα Das Keyboard λενε οτι ειναι τα καλυτερα all in one, κοστιζουν ομως αρκετα.

Απλα ρε γμτ, εχω μπερδευτει παρα πολυ με τα cherry. Εχω διαβασει οτι οδηγο κυκλοφορει στο ιντερνετ αλλα κανεις δεν καταληγει πουθενα, μονο σε μπερδευουν. Απο τη μια τα Cherry blue, που κυριως ειναι για typing και οχι τοσο gaming, αλλα και για gaming λενε οχι για fps αλλα κυριως strategy και mmo ειναι μια χαρα, αλλα παλι καποιοι λενε οκ και για fps αρκει να το συνηθησεις. Απο την αλλη τα black, τα οποια ειναι καλα για gaming, λιγο για typing, αλλοι λενε παλι οχι typing γιατι κανεις πολλα errors λογω ευαισθησιας. Απο την αλλη τα red, παρομοια με τα black, αλλα οχι τοσο δημοφιλη λογω typing errors και αυτα. Και μας μενουν τα καφε που δεν ειναι καλα ουτε για gaming ουτε και για typing, ειναι λιγο απ'ολα. Και ομως οι περισσοτεροι καταληγουν στο οτι δεν υπαρχουν κλισε και πως οτι ειδος cherry και να χρησιμοποιησεις, ειναι θεμα γουστου τελικα και τιποτα δεν εχει σημασια για το τι προοριζεται δηλαδη το καθεενα. Περα του γεγονοτος οτι εχει γινει ολοκληρος οδηγος που λεει οτι δεν υπαρχει anti-ghosting πληκτρολογιο και ειναι λιγο θεμα μαρκετινγκ αυτο. Ολα αυτα τα λεω πολυ απλοικα για να μην παρεξηγηθω μιας και βαριεμαι να κατσω να κανω εν βαθος αναλυση.

Υ.Γ. Διαβαζω δυο μερες τωρα και ακρη δεν εχω βγαλει ακομα. Απλα ειναι αρκετα πολυπλοκο το θεμα και θελει αρκετο διαβασμα για να εχεις μια ολοκληρωμενη αποψη. Αρχικα σκεφτομουν να κινηθω προς cherry blue η black, αλλα θα προσπαθησω να τα αποφυγω και τα δυο, τα πρωτα λογου κακου ελεγχου στα fps και γενικοτερα στα παιχνιδια (δεν τρελαινομαι να παιζω, αλλα μπαινω που και που και παιζω κανενα ματσακι bf3, το εχω γυρισει σε lotro και swtor προσφατως), και το δευτερο λογω κακου ελεγχου σε αρχεια word και γενικα typing που περναω αρκετο χρονο σε αυτο το τομεα.

Το πιο φθηνο και αξιοπιστο σε cherry brown πιο προτινεται εσεις; Σας εχω πρηξει λιγο, απλα παντα μου αρεσει πριν καταληξω καπου, να ρωτησω ενα πιο σχετικο απο μενα στο θεμα, μηπως και μου δωσει καποιες χρησιμες πληροφοριε που μου διεφυγαν!

Δημοσ.

Τελικα παραγγειλα το steelseries 6gv2 απο amazon, ευχαριστω ολους για τις προτασεις οταν μου ερθει θα κανω ενα hands on!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επανερχομαι και παλι στο θεμα, αρχικα παραγγειλα το steelseries 6gv2 αλλα ηταν εκτος στοκ (μεσω amazon μιας και απο amazon marketplace δεν στελνουν Ελλαδα η αν στελνουν χρεωνουν πανω απο 35 ευρω μεταφορικα σε συγκριση με την amazon που ειναι δωρεαν) οποτε και αναγκαστικα να ακυρωσω την παραγγελια. Μετα απο μερικες μερες και λιγη σκεψη ειπα να κανω την υπερβαση και να παραγγειλω το corsair k90. Το πληκτρολογιο μου ηρθε χθες (μολις 2 εργασιμες απο οταν το στειλαν απο αγγλια και 3 μετα που εκανα την παραγγελια) και τα λογια ειναι περιττα! Η ποιοτητα κατασκευης ειναι μοναδικη, τα mx cherrry red απιθανα και απο μενα παιρνει αριστα (εχει ενα δυο αρνητικα αλλα για μενα δεν μειωνουν το τελικο προιον). Αν καποιος διαβαζει αυτο το thread και σκεφτεται να αγορασει μηχανικο πληκτρολογιο πιστευω οτι το k90 ειναι μια μεση λυση οσο αφορα τα χρηματα σε σχεση με τα ακριβοτερα μηχανικα (das keyboard κτλ) αλλα χωρις να κανει συμβιβασμους στην ποιοτητα (οπως τα φθηνοτερτα μηχανικα πχ της razer). Το feeling που σου δινει οταν πληκτρολογεις σε κανει να μην θελεις να γυρισεις ποτε πισω σε συμβατικο πληκτρολογιο. Ολα αυτα ειναι η προσωπικη μου αποψη αλλα ειμαι αρκετα αντικειμενικος σε αυτα που γραφω μιας και το εψαξα αρκετα πριν καταληξω στην επιλογη μου και διαβασα παρα πολλα αρθρα γυρω απο τα μηχανικα πληκτρολογια.

Δημοσ.

Φιλε ειμαι 21 και απο τα 14 με 15 μου εχω το logitech G15(με απειρες ωρες gaming:counter-cod-bf-lol-wow οτι καμενια περασε τεσπα απο τη μοδα)και ενα κουμπι δεν χαλασε ελα ledaki απο το backlight του keyboard δεν χαλασε τιποτα.Εγω θα σου προτεινα το G510 και αν δεν σε ενδιαφερει και πολυ το look και θες να δωσεις και κατι λιγοτερο παρε το G110 γενικοτερα για μενα logitech ειναι στα περιφεριακα των Η/Υ οπως η honda στα μηχανακια δηλ δεν σπαει δεν χαλαει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...