vergogc Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Παιδια μπαινω κατευθιαν στο θεμα, η αδερφη μου σκουπισε και καθαρισε την οθονη του λαπτοπ με azax. Οταν ανοιξα το λαπτοπ, ειδα κατι σημαδια κατω αριστερα.......και το χειροτερο? Οταν ανοιξε πληρως το λαπτοπ, δεν δουλευε το πληκτρολογιο. Το ποντικι(η επιφανια που χρησιμοποιουμε σαν ποντικι) δουλευει κανονικα. Το εκλεισα αμεσως και μετα με πιστολακια προσπαθησα να το στεγνωσω εκει που ειχε μινει στην οθονη σαν σημαδια μηπως και δουλευε, αλλα παλι τιποτα. Τωρα ειναι κλειστο, λετε να εκαψε το πληκτρολογιο?
Ntinaras Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 η οθονη παει,κατεστρεψε την επιστρωση της. για να χαλασε το πληκτρολογιο πρεπει να σταξε μεσα πολυ αζαξ. ρωτα την
PARASwrite Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 δεν νομιζω να χαλασε. αλλα καλο ειναι να το εχεις ανοιχτο. εμενα μου ειχαν ριξει νερο στην οθονη αλλα δεν την σκουπησα με πιστολακι απλα την ειχα ανοιχτει μερες και εξατμιστηκε το νερο απο την θερμοτητα της οθονης. βεβαια το azax δεν ξερω τη περιεχει.
vergogc Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 η οθονη παει,κατεστρεψε την επιστρωση της. για να χαλασε το πληκτρολογιο πρεπει να σταξε μεσα πολυ αζαξ. ρωτα την Την ρωτησα, οχι λεει.....οταν καθαρισε το πληκτολογιο, εριξε απλα λιγο πανω στο χαρτι, και μετα σκουπισε τα κουμπια. Μονο στην οθονη εριξε με το azax. Καλα για την γωνια της οθονης, το καταλαβαινω...αλλα το πληκτολογιο απο που? Απο καποιο βραχικυκλωμα? Το θεμα ειναι τι μπορω να του κανω τωρα, μηπως και τυχον δεν εχει καει, και μπορουμε να το σωσουμε! δεν νομιζω να χαλασε. αλλα καλο ειναι να το εχεις ανοιχτο. εμενα μου ειχαν ριξει νερο στην οθονη αλλα δεν την σκουπησα με πιστολακι απλα την ειχα ανοιχτει μερες και εξατμιστηκε το νερο απο την θερμοτητα της οθονης. βεβαια το azax δεν ξερω τη περιεχει. εχω ακουσει οτι, οταν πεφτει κατι υγρο, καλο ειναι μεχρι να εξατμιστει εντελως να ειναι κλειστο, γιατι μπορει να παθει βραχυκυκλωμα, αν δεν το εχει παθει ιδη.....
PARASwrite Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 βασικα το azax βλεπω οτι εχει και οινοπνευμα οποτε με το πιστολακι ηδη θα εχει εξατμιστει
g_alkis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Το πληκτρολόγιο θα φανεί μετά από 24 ώρες. Οθόνη παπαλα.
vergogc Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Το πληκτρολόγιο θα φανεί μετά από 24 ώρες. Οθόνη παπαλα. Αλλαζει?Φτιαχνεται? Αν ναι, ποσο περιπου?
status Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Γιατι δεν κανει να καθαριζεις την οθονη με azax? Γιατί έχει σκόνη...;ρ Σοι σου τα παιδιά στις φωτογραφίες; ;ρ
kage Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 μπαινεις στο ebay και γραφεις το μοντελο και keyboard ή monitor. πως θα λυσεις το λαπτοπ παιζουν tutorials μεχρι και βιντεο στο youtube
nicoc89 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 έχει διαφορά η οθόνη του laptop απο την οθόνη του desktop ? γιατι πάντα με azax και κάτι άλλα καθαριστικά τις καθαρίζω και τις 2 χωρίς πρόβλημα.
tool1983 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δεν χαλαει η οθονη αν τη καθαρισεις με azax μερικες φορες. Προβλημα ισως να υπαρξει μονο αν τη καθαριζεις συνεχεια με αζαξ, επειδη περιεχει καποιες διαβρωτικες ουσιες που μπορει να βλαψουν σε βαθος χρονου ευαισθητες επιφανειες.
steveee Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 το 5 ετων toshiba μου καθαριζεται ολα αυτα τα χρονια με αζαξ και δεν εχει παθει τιποτα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα