marios32 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 το 5 ετων toshiba μου καθαριζεται ολα αυτα τα χρονια με αζαξ και δεν εχει παθει τιποτα ! Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό όμως. Το σωστό είναι να καθαρίζεται με νωπό πανάκι ή ειδικό καθαριστικό για να μην ρισκάρεις την οθόνη.
RottenLungs Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Ε ναι άλλο δεν είναι σωστό και άλλο αυτό που λένε οι προηγούμενοι, κλάψτην την οθόνη. Επίσης δεν παίζει το πληκτρολόγιο να ταέπαιξε με λίγο άζαξ (και πολυ μην σου πω). Μήπως της έπεσε το λάπτοπ και δεν στο λέει;;; Μήπως έριξε νερό;; Κάτι άλλο έχεο παιχτεί και δεν στο λέει γιατι φοβάτε αντιδράσεις. Εγω βάζω και στοίχημα οτι η κοπέλα που μου καθαρίζει το σπίτι ότι έχει βάλει της παναγιάς τα μάτια πάνω αν και τις έχω πεί να μην αγγίζει και είναι όλα κυριλλέ. Δεν χαλάνε τόσο εύκολα οι συσκευές. Εδω αρχαίο κινητό μου έχει πέσει στην χέστρα (έστελνα μήνυμα καθώ ..........) και δεν έπαθε τίποτα.
apd453 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Εδω αρχαίο κινητό μου έχει πέσει στην χέστρα (έστελνα μήνυμα καθώ ..........) και δεν έπαθε τίποτα. Έχωσες χεράκι λοιπόν. Μετά πως το καθάρισες έτσι ώστε να μην χαλάσει?
chill Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Έχωσες χεράκι λοιπόν. Μετά πως το καθάρισες έτσι ώστε να μην χαλάσει? Με χαρτί υγείας!!!!!
apd453 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Με χαρτί υγείας!!!!! Μόνο χαρτάκι? Αλλά να μου πεις υγρά δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Ανάμεσα από τα πλήκτρα χαρτί για τα χοντρά και μετά μπατονέτα για λεπτομέρειες?
beatshooter Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μου χε πεσει πριν 3χρ και μενα κινητο στην χεστρα και ειχα πατησει κ καζανακι αλλα το εσωσα πριν το φαει η αποχετευση.Μετα το ξεμονταρισα και το αφησα στον ηλιο για μια μερα...Ακομα δουλευει...
apd453 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μου χε πεσει πριν 3χρ και μενα κινητο στην χεστρα και ειχα πατησει κ καζανακι αλλα το εσωσα πριν το φαει η αποχετευση.Μετα το ξεμονταρισα και το αφησα στον ηλιο για μια μερα...Ακομα δουλευει... Ε... όσο να είναι λίγο ζουμάκι θα το ήπιε. Μόνο το ξεμοντάρισες? Δε το καθάρισες?
beatshooter Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Τι να καθαρισω?Δεν ειχε ακαθαρσιες αν αυτο εννοεις.οχι εβγαλα προσοψη,μπαταρια και πληκτρολογιο και τα αφησα στον ηλιο(ηταν πρωι κ καλοκαιρι) με το που γυρισααπ την δουλεια το απγευμα δουλευε.
Ntinaras Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μου χε πεσει πριν 3χρ και μενα κινητο στην χεστρα και ειχα πατησει κ καζανακι αλλα το εσωσα πριν το φαει η αποχετευση.Μετα το ξεμονταρισα και το αφησα στον ηλιο για μια μερα...Ακομα δουλευει... http://www.youtube.com/watch?v=xos2MnVxe-c
apd453 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Τι να καθαρισω?Δεν ειχε ακαθαρσιες αν αυτο εννοεις..... Καλά δεν είπα ότι θα δεις κανένα σκατουλάκι σφηνωμένο στην μπαταρία να ηλεκτρολύζεται αλλά στη χέστρα μετά τη πράξη το ζουμί δε το λες και καθαρό ώστε να μη χρειάζεται να καθαρίσεις το κινητό.
nicoc89 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Ρε παιδιά , ας μου πει κάποιος γνώστης .. αν καθαρίζω τις οθόνες του pc μου με υγρά μαντιλάκια υπάρχει περίπτωση να χαλάσουν ? τα μαντιλάκια είναι για καθαρισμό δέρματος και περιέχουν αλόη και λανολίνη. ο λόγος που τα χρησιμοποιώ είναι πως τυχαία ανακάλυψα πως καθαρίζουν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ εύκολα τα πάντα (απο πληκτρολόγιο/ποντίκι/οθόνες/γραφείο) με ένα πέρασμα!!
sintalkas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Φίλοι μου αφήστε τα και εγώ την είχα πατήσει πιο παλιά και κατέστρεψα 2 οθόνες λάπτοπ και ένα πληκτρολόγιο.Απλά μην βάζετε καθόλου νερό και αζαξ ,αργά ή γρήγορα θα την πατήσετε όπως και εγώ γιατί θα πιεστεί η οθόνη και θα χαλάσει η επίστρωση (παρόλο που σε εμένα δουλεύουν και οι 2) και θα μείνουν μόνιμα σημάδια ,για αυτό πάντα ειδικό πανάκι και καθαριστικό υγρό για lcd οθόνες.
alex89 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Βρε παιδιά γιατί κάνετε πειράματα από τη στιγμή που υπάρχουν ειδικά καθαριστικά;
vergogc Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Λοιπον παιδια, εχουμε εξελιξεις! Η οθονη σχεδον επανηλθε, ομως το πληκτρολογιο μισοδουλευει. Τι εννοω? Δουλευουν το 30-40% των κουμπιων, κυριως δεν δουλευουν τα γραμματα. Σιγουρα αυτο δεν προηρθε απο το αζαξ, το αζαξ μπορει να ηταν η αφορμη. Επειδη μετα απο μερες, δεν βλεπω να αλλαζει κατι, σκεφτηκα να αγορασω πληκτρολογιο με εισοδο usb. Λετε μα δουλεψει αυτο? θα αφησω σταθερο το λαπτοπ σε ενα τραπεζακι, και απο λαπτοπ θα γινει επιτραπεζο-λαπτοπ! Τι λετε?Περιμενω γνωμες απο πιο εμπειρους στο τομεα του πειραματισμου....θα δουλεψει?
Timonkaipumpa Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Χε.. Εάν είναι έτσι, τότε πιστεύω πως στον Η/Υ σου έπεσε ρόφημα όπως καφές, χυμός ή ό,τι άλλο. Η αδερφή σου για να το καθαρίσει, το έκανε με Azax. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ με το Azax να έχεις τέτοιο πρόβλημα στα κουμπιά. Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Ε Τ Α Ι .- Εάν θες να δεις τι έπεσε, άνοιξε το πληκτρολόγιο και μύρισε την ταινία για τα πλήκτρα. Azax μία φορά, δεν έπεσε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα