Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χε..

Εάν είναι έτσι, τότε πιστεύω πως στον Η/Υ σου έπεσε ρόφημα όπως καφές, χυμός ή ό,τι άλλο.

Η αδερφή σου για να το καθαρίσει, το έκανε με Azax.

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ με το Azax να έχεις τέτοιο πρόβλημα στα κουμπιά.

Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Ε Τ Α Ι .-

Εάν θες να δεις τι έπεσε, άνοιξε το πληκτρολόγιο και μύρισε την ταινία για τα πλήκτρα. Azax μία φορά, δεν έπεσε.

Δεν νομιζω να μου λεει ψεμματα, δεν ειναι καμια πιτσιρικα και γενικα δεν ειναι ο τυπος της. Ειμαι σιγουρος, οτι δεν εχει ριξει!Αφου οταν το εκανε ημουν και εγω σπιτι, απλα εγω στο σαλωνι και αυτη καθαριζε το δωματιο. Δεν ειδα τιποτα το περιεργο. Μπορει απλα και να ετυχε, συμπτωση, τι να πω.....παντως δεν θα μου ελεγε και ψεμματα!

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν νομιζω να μου λεει ψεμματα, δεν ειναι καμια πιτσιρικα και γενικα δεν ειναι ο τυπος της. Ειμαι σιγουρος, οτι δεν εχει ριξει!Αφου οταν το εκανε ημουν και εγω σπιτι, απλα εγω στο σαλωνι και αυτη καθαριζε το δωματιο. Δεν ειδα τιποτα το περιεργο. Μπορει απλα και να ετυχε, συμπτωση, τι να πω.....παντως δεν θα μου ελεγε και ψεμματα!

Δεν βλέπεις house ε;

quotes_dr_house_hugh_laurie_everybody_lies_m_d_desktop_1600x1200_wallpaper-1019295.jpg

Δημοσ.

[...] σκεφτηκα να αγορασω πληκτρολογιο με εισοδο usb.

Λετε μα δουλεψει αυτο? θα αφησω σταθερο το λαπτοπ σε ενα τραπεζακι, και απο λαπτοπ θα γινει επιτραπεζο-λαπτοπ!

Τι λετε?Περιμενω γνωμες απο πιο εμπειρους στο τομεα του πειραματισμου....θα δουλεψει?

Θα δουλέψει. Πάρε και ποντίκι αν δεν έχεις ήδη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...