Jeantonick7 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 καλησπερα σας! θελω να αρχισω να κανω μια αναβαθμιση στον υπολογιστη μου και λεω να αρχισω με την καρτα γραφικων..αλλα επιδη δεν εχω ξανα ασχοληθει με αυτα δεν ξερω πια να αγορασω..θελω μια που να μην κανει πολυ θορυβο και να διχνει καλα τα νεα παιχνιδια που εχουν βγει..θα πρεπει να ξερετε βεβαια καποιεσ βασικεσ πληροφοριεσ για τον υπολογιστη μου αλα το πρβλημα ειναι πως δεν ξερω πως να τισ βρω.το μονο που ξερω ειναι πως εχω τα windows 7 ultimate και 2gb ram..ας μου πει καποιος πως να βρω πληροφοριες για τον υπολογιστη μου ωστε να τις γραψω εδω και να συνεχισουμε με τι καρτα πρεπει να παρω..αν ηταν θα πηγαινα να αγορασω μια οτι να νε χωρις να το ψαξω αλλα σκεφτομαι μην μου βγει παλια και δεν μου παιζει τα καινουρια παιχνιδια με τα κανονικα τους γραφικα..ψαχνω μια καρτα γυρο στα 80 ευρω το πολυ..ευχαριστς πολυ
driftingcris Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Κατεβασε το speccy απο εδω Link και δωσε μας τα στοιχεια Ποια ειναι η οθονη σου? Επισης ανοιξε το καπακι απο τα πλαγια και πες μας μαρκα και ποσα watt ειναι το τροφοδοτικο σου(τροφοδοτικο ειναι στην πανω/κατω γωνια πιχω εκει που συνδεεις το ρευμα) Επισης καλο θα ηταν να κανεις και μια αναβαθμιση σε ραμ
Jeantonick7 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Operating System: MS Windows 7 Ultimate 32-bit SP1 CPU: Intel Core 2 Duo E6400 @ 2.13GHz Conroe 65nm Technology RAM: 2,00 GB Dual-Channel DDR2 @ 333MHz (5-5-5-15) Motherboard: ASUSTeK Computer INC. P5L-MX (Socket 775) Graphics: Acer AL1716 (1280x1024@60Hz) 256MB Radeon X1300 / X1550 Series (Microsoft Corporation - WDDM) (GeCube/InfoTek) Radeon X1300 / X1550 Series Secondary (Microsoft Corporation - WDDM) (GeCube/InfoTek) CrossFire Disabled Hard Drives: 244GB Western Digital WDC WD2500AAKS-00F0A0 ATA Device (SATA) Optical Drives: HL-DT-ST DVDRAM GSA-H10N ATA Device Audio: SoundMAX Integrated Digital HD Audio Η οθονη μου ειναι μια ACER AL1716..εχω και εναν λινκ http://www.superwarehouse.com/Acer_AL1716_Black_17_LCD_Monitor,_Internal_Power/ET.1716B.0D8/p/729886 Τωρα κατεγραψα μερικες απο τις πληροφοριες που ειχε πανω το τροφοδοτικο.. ελεγε τα εξης: η μαρκα ητανε PREMIER και απο κατω MODEL DR-8400BTX (MAX 400W)(http://www.aggeliopolis.gr/athina/Trofodotiko_PREMIER_DR_8400BTX_400W_10425989.htm) αν δεν φτανουν αυτες η πληροφοριες πες μου τι αλλο χριαζεσε οσο για την ram θα την παρω την ιδια μερα που θα παρω και την καρτα γραφικων μην τρεχω 2 φορες σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου
driftingcris Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Αυτην θα σου κανει. Με Windows 7 καλο θα ηταν να εβαζες 4Gb ram. Αλλα καινουρεια δεν λενε οι τιμες δες αν μπορεις βεβαια για μεταχειρισμένες.
Jeantonick7 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 εισε σιγουρος πως θα παιζει τα καινουρια παιχνιδια με τα καλα τους γραφικα;
driftingcris Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Στην οθονη που εχεις ναι. Εξαλου καποια πιο μεγαλη καρτα δεν θα τραβουσε χαρη σε τον επεξεργστη σου. Τωρα ειμαι λιγο προβληματισμενος για αν θα την σηκωσει τοτροφοδοτικο, Περιμενε να δεις και αποψεις αλλων ομως. Για οποιον αλλο θελει να δει το τροφοδοτικο του παιδιου δινει 14Α στην v1 και 16A στην v2. Με αλλα λογια περιμενε και αλλες αποψεις
Jeantonick7 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 ενταξει φιλε σε ευχαρισρω πολυ θα στειλω και μηνυμα στην sapphire να τους ρωτησω.. περιμενω και αλλες αποψεις! driftingcris μηπως θα μπορουσες να μου πεις και πια μνημη ram να αγορασω που ειναι καταληλη για τον υπολογιστη μου;
stm00192 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Με το τροφοδοτικό που κουβαλας και να είχε καποιο νόημα να βάλεις ισχυρότερη κάρτα δεν θα την αντεχε... Τεσπα η προταση του Χρηστάκι είναι καλή για το συστημα σου... και πιστεύω ότι το τροφοδοτικο θα αντεξει!!
driftingcris Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Η μνημη ram που θες ειναι τυπου DDR2 και θελεις 2 ραμ απο 2gb η καθε μια, ετσι θα εχεις 4Gb.
Jeantonick7 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Το pc μου αντεχει περισσοτερη ραμ; αν ναι ..μπορεις να μου πεις αν αξιζει να αγορασω πιο πολλα gb;
driftingcris Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Ναι αντεχει. Κοιτα ραμ αφου εχεις windows 7 καλο ειναι να βαλεις 4Gb. Τωρα το αν αξιζει, αν δεις οτι οι τιμες για καινουρεις ραμ 4gb ddr2 ειναι στα 50αρια και 60αρια, ισως και να μην αξιζει, και προτιμοτερο ειναι να μασεις λεφτα και να παρεις καινουρειο συστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα