nicoc89 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 @Luxx καλύτερα να ρωτήσεις στο μαγαζί που το αγόρασες για συγουριά .
cthulhucarbide Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δεν τα βγάζεις αυτά. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι λίγο ξύρισμα
Luxx Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Καμια αλλη ιδεα; Στο παλιο ψυγειο που εχω δεν υπαρχουν τετοια προστατευτικα, αλλα δε θυμαμαι εαν ειχαμε αφαιρεσει κατι. Στις οδηγιες δε λεει. Παιδια επειγει, πρεπει να το βαλω στη πριζα!
gang Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Βάλτο ρε άνθρωπα. Σου απάντησε ο κθουλχου ποιο πάνω
Luxx Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Για να επιμενω, σημαινει οτι καποιοι αλλοι μου ειπαν οτι πρεπει να τα βγαλω.
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Κοίταξα το ψυγείο μου και τα αντίστοιχα χάλκινα σωληνάκια δεν είχαν καμία μόνωση εξαρχής, οπότε δεν είναι σημαντικό το θέμα. Αυτό το σωληνάκι παγώνει όταν είναι σε λειτουργία το ψυγείο. Για να την έχουν βάλει εκεί την μόνωση οι κατασκευαστές κάτι θάξεραν(και όχι για την μεταφορά). Από αυτή την άποψη βάλτο μπρος το ψυγείο άφοβα. Πριν το βάλεις όμως μπρος θα πρέπει να έχει περάσει ένα 24ορο το ψυγείο σε όρθια στάση για να κατακάτσουν να λάδια του, ελπίζω να σε είχαν ενημερώσει από εκεί που το πήρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα