Προς το περιεχόμενο

extrenal exception error

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας..

αποφασισα να ασχοληθω λιγακι με ενα θεμα που με παιδευει εδω και καιρο..

αφου κατεβασα ενα προγραμμα μετα απο μια μερα μολις πηγενα να κατεβασω η να διαγραψω ενα προγραμμα με πεταγε σε error το οποιο ελεγε το εξης:

Error

Extrenal Exception E06D7363..

απο τοτε δεν μπορω ουτε να κατεβασω ουτε να διαγραψω προγραμματα..

σας εχω επισημανει και μια φοτογραφια ωστε να δειτε ακριβος τι κανει..

ελπιζω να με βοηθησει καποιος :)

(συγνωμη για την ενοτητα που εβαλα το θεμα..δεν γνωριζω που βαζουμε τα θεματα με τα τεχνικα προβληματα)

Δημοσ.

Μάλλον κάποιον ιο κόλησε το pc. Δες αν μπορείς να κάνεις επαναφορά συστήματος. Ρίξε μια ματιά εδώ για να τσεκάρεις το σύστημα για ιο από rescue disk

Δημοσ.

Εϊχα βάλει link για αν δε μπορείς να κάνεις τίποτα στο pc. Δες εδώΑν πιάσεις ιό με αντιβιωτικό προσπαθείς να τον βγάλεις. Αν δε γίνεται τότε πας για format. Έχεις antivirus στο pc;

Δημοσ.

Στο ιντερνετ που το έψαξα το Extrenal Exception E06D7363 πολλοί το αναφέρουν γιατί έχουν πρόβλημα με linksys συσκευή. Άλλοι γιατί είχαν ιό και άλλοι λόγω skype. Έχεις κάποια linksys συσκευή στον υπολογιστή σου; Αν ναι θα πρέπει να έχεις Linksys software. Κάνε το απεγκατάσταση και δες αν σου βγάζει το ίδιο μήνυμα. Την απεγκατάσταση κάνε την σε safe mode

Αν όχι, δες αν μπορείς να μπεις σε safe mode με f8 και τρέξε την επαναφορά συστηματος σε ημερομηνία πριν σου παρουσιαστεί το πρόβλημα. Πιστεύω πως σε safe mode θα μπορέσεις να μπεις χωρίς κάποιο πρόβλημα.

Δες με το malwarebytesαν έχεις τίποτα στο pc. Αν δε βρει τίποτα τι να πω....Ίσως κάποιος φίλος στο φόρουμ έχει να προτείνει κάτι καλύτερο από φορμάτ.

Α και σχετικά με τη φωτογραφία φίλε δεν υπάρχει φωτογραφία που να δείχνει το μήνυμα......

Δημοσ.

το εκανα το malware bytes μου βρηκε 12 πραγματα τα διεγραψε μονο του αλλα δεν μου εγινε τιποτα μετα..

τι ειναι το linksys?? :P

Δημοσ.

δεν εγκατεστησα τιποτα τετιο..

ακου τι γινετε..

εγω κατεβασα το ghostsurd για να κρυβει την ip μου ..αυτο το προγραμμα ειχε μεσα και το spy-catcher που απο αυτο μαλον μπηκε ο ιος..

μπηκα σε ασφαλη λειτουργια και διεγραψα το ghostsurf και ολα τα αλλα αλλα συνεχιζει να μου βγαζει ερρορ..

αλλα μετα καλαβα πως δεν ειχε διαγραφτει απο τον υπολογιστη μου το spychatcher γιατι μου βγαζει κατι updates για νεα

versions και τα λοιπα..το εχω ψαξει και με το perfect uninstaller αλλα δεν το βρισκει..

αρα νομιζω πως πρεπει να διαγραψουμε το skycatcher.

Δημοσ.

Κατεβαζεις το Dr.web rescue disk ... το γράφεις σε ένα δισκακι η ένα στικ εκινεις από αυτό και κάνεις full scan..

Προειδοποίησή : χρειάζεται πολλές ώρες μπορεί και μέρα ολόκληρη!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...