panos2171 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Μιας και μόλις πριν λίγες μέρες μας ενημέρωσαν τα τζιμάνια που μας κυβερνάν πως οι σχολές τις αστυνομίας θα μείνουν κλειστές για 2 χρόνια σκέφτομαι να δώσω για κάποια άλλη σχολή (μιας και με πτυχίο φιλοσοφικής πλέον δεν πας πουθενά). Αυτή που έχω καταλήξει ως καλή είναι η Βαλκ.Σλαβικών και Ανατολ. Σπουδών στο ΠΑΜΑΚ. Έχετε κάποια γνώμη για τη συγκεκριμένη σχολή, σαν αποκατάσταση δηλαδή, έχετε να προτείνετε κάποια άλλη που θα με βοηθούσε να βρω δουλειά στο μέλλον??
Pintsie Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Σκέφτομαι κι εγώ να δώσω Πανελλήνιες ξανά. (την πρώτη φορά που έδωσα δεν έκανα μηχανογραφικό-το 2008) Είμαι κι εγώ σε ΙΕΚ (τεχνικός διακόσμησης) και με ενδιαφέρει η σχολή πλαστικών τεχνών και επιστημών της τέχνης (άκουσα τυχαία για αυτή τη σχολή φέτος). Αν πάω να δηλώσω ότι θα δώσω τώρα το 2013 Πανελλήνιες, αλλά τελικά δεν πάω να γράψω υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Γιατί δεν ξέρω τι θα παίζει από δουλειά και από χρόνο για διάβασμα τον Μάιο-Ιούνιο. Θα μπορώ να δηλώσω ξανά για το 2014 αν δεν "εμφανιστώ" το 2013; sorry αν είναι χαζή η ερώτησή μου
Stavrakas13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Ναι μπορείς να δηλώσεις ξανά, νομίζω ότι απλά θα μηδενιστείς σε όλα τα μαθήματα αν δεν εμφανιστείς σε κανένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα