Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιτα και εγω για nergetic πηγαινα αλλα ειπα αφου θα δωσω που θα δωσω λεφτ αας δωσω λιγα παραπανω να παρω κατι καλο.Ως προς τις διαφορες μεταξυ megisto kai ktm manhattan εγω δεν ειδα αλλα δεν ειμαι και εμπειρος.προφανως θα υπαρχουν στον σκελετο αλλα δεν μπορω να ξερω...Αν γνωριζει καποιος να μας διαφωτισει...

Δημοσ.

Βασικά το manhattan είναι το value for money.

Απλά πέρσι έβγαινε με 21 ταχύτητες altus, ενώ το megisto με 24 acera.

Φέτος βλέπω ότι βάλανε και στο manhattan 24άρι acera (αν και σαν πρωτάρης δε θα έβλεπες διαφορά).

Βρίσκω τα KTM και λίγο πιο όμορφα, οπότε...

Δημοσ.

Εγω το σκεφτομαι οτι εφοσον και τα 2 με καλυπτουν προτιμω το ideal που ειναι ελληνικο.μην ξραξει κανενας...Αν υπαρχουν καποιες σημαντικες διαφορες εννοειται θα παρω το ΚΤΜ αλλα μεχρι στιγμης δεν βλεπω ....

Δημοσ.

Απο οτι βλεπω στο megisto η αναρτηση μπροστα κλειδωνει οποτε ειναι ενα μεγαλο +, γενικα δεν νομιζω να υπαρχουν αλλες μεγαλες διαφορες. Δες τα απο κοντα και παρε οτι σου αρεσει καλυτερα.

Δημοσ.

Εγω το σκεφτομαι οτι εφοσον και τα 2 με καλυπτουν προτιμω το ideal που ειναι ελληνικο.μην ξραξει κανενας...Αν υπαρχουν καποιες σημαντικες διαφορες εννοειται θα παρω το ΚΤΜ αλλα μεχρι στιγμης δεν βλεπω ....

Βασικά, τα ideal δεν είναι ελληνικά, αλλά ιταλικά. Απλά συναρμολογούνται στην Ελλάδα, κάπου στην Πάτρα αν θυμάμαι καλά. Και για να σου είμαι ειλικρινής, αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο θέλω να πάρω ideal. Ωραία τα KTM, γ@μάνε σε εμφάνιση και ποιότητα, αλλά προτιμώ να δόσω τα λεφτά μου κάπου, όπου έστω ένα μέρος αυτών θα μείνει στην Ελλάδα.

Δημοσ.

Βασικά, τα ideal δεν είναι ελληνικά, αλλά ιταλικά. Απλά συναρμολογούνται στην Ελλάδα, κάπου στην Πάτρα αν θυμάμαι καλά. Και για να σου είμαι ειλικρινής, αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο θέλω να πάρω ideal. Ωραία τα KTM, γ@μάνε σε εμφάνιση και ποιότητα, αλλά προτιμώ να δόσω τα λεφτά μου κάπου, όπου έστω ένα μέρος αυτών θα μείνει στην Ελλάδα.

Τα ideal ειναι ποδηλατα ελληνικης συναρμολογισης,με περιφεριακα κυριως ιαπωνικα(shimano)και σκελετους απο κινα,ταιβαν.

Δημοσ.

Link

μια γνώμη για αυτό το ποδηλατάκι? θα το έχω μέσα στην πόλη(Αθήνα) αλλά και για χωματόδρομους.σκέφτομαι αύριο να πάω να το πάρω. η τιμή είναι στα 440 μου είπε. επίσης κανένα καλό κατάστημα με αξεσουάρ για το ποδήλατο γνωρίζετε? υπάρχει η δυνατότητα και ebay βέβαια.

Δημοσ.

Εγώ έχω βάλει στο μάτι αυτό προφανώς το budget μου είναι μέχρι εκεί, και αντίστοιχα αυτό για το κορίτσι.

Έχει κανείς εμπειρία/ γνώμη γι αυτά τα μοντέλα; Ή κάτι άλλο στα ίδια και φθηνότερο να προτείνει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...