amnhsia Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Γεια σας, Εχω εξωτερικη καρτα ηχου την E-MU 0404 και θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις αν γνωριζει καποιος χρειαζομαι βοηθεια. 1. Για την λειτουργια της χρειαζεται να αποσυνδεσω την καρτα ηχου του υπολογιστη μου; Η δουλευουν και οι δυο μαζι; 2. Εχω το προγραμμα Nuendo 4 που παιζει κανονικα τα κομματια απο εκει αλλα καποιες φορες οταν βαζω dvd δεν βγαζει ηχο. Εχει σχεση καθολου με την καρτα; 3. Αν ξερει καποιος υπαρχει περιπτωρη να μπλοκαρει την καρτα τα προγραμμα Nuendo 4 kai Cubase; Σας ευχαριστω
KnightRider Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Για το 1ο δεν εχω καταλαβει ακριβως τι θελεις να πεις ... Για το 2ο δοκιμασε να βαλεις το Asio4all ή αν το εχεις ηδη δοκιμασε να το κανεις disable και να ενεργοποιησεις με του προγραμματος το driver της EMU Για το 3ο Οχι δεν ισχυει
amnhsia Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Οταν αγορασα τον υπολογιστη μου εχει ενσωματωμενο ηχο που ειναι ενωμενο με ενα καλωδιο απο πισω σωστα; Ηθελα να ρωτησω αν πρεπει να απενεργοποιηθει αυτο για να παιζει η εξωτερικη καρτα ηχου; Οταν βαζω ενα dvd καποιες φορες το παιζει κανονικα απο το media player, καποιες μου λεει πως δεν το υποστηριζει και αλλες το παιζει αλλα χωρις ηχο. Το ASIO4ALL δεν ειναι δριωερ της καρτας; Πρεπει να ειναι μονο τα δικα της; Μπορεις να μου το εξηγησεις σε παρακαλω; Επισης ειχα install το KX AUDIO DRIVERS αλλα δεν ηταν συμβατα οπως μου ελεγε με την καρτα.
sl028 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 1. Εγώ που έχω την ίδια, έχω enabled και την κάρτα ήχου της μητρικής. Βέβαια δεν παίζουν και οι 2 ταυτόχρονα, αλλά μπορεί να είναι ενεργοποιημένες. Στα 2 και 3 δεν πολυκατάλαβα τι θες να πεις. Το ASIO είναι ένας driver που χρησιμοποιείται από εφαρμογές όπως το Nuendo για σύνθεση τραγουδιών. Όταν χρησιμοποιείται το ASIO, οι ήχοι των windows γίνονται mute. Άρα αν έχεις ανοιχτό το nuendo και πας να δεις dvd στο windows media player, δε θα 'χεις ήχο. Απλά κλείσε το nuendo.
amnhsia Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Θα δοκιμασω αυτα που μου ειπες. Οταν βαλω το dvd ειναι κλειστο το αλλο προγραμμα, ομως παλι το κανει χωρις ηχο. Αν κανω επανακκινηση μπορει να το παιξει. Καποιες φορες μου λεει που δεν υποστηριζει Dolby Digital Sound. Δεν μπορω να καταλαβω. Ηθελα να σε ρωτησω αν ξερεις καθολου τα KX AUDIO DRIVERS; Τα εχα στον υπολογιστη μου αλλα δεν τα αναγνωριζε η καρτα. Τα αφαιρεσα εντελως απο τον υπολογιστη μου.
sl028 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Οι ΚΧ Audio Drivers δεν υποστηρίζονται από την EMU 0404 USB αλλά από την 0404 PCI. Για το θέμα με τα dvd, άνοιξε το control panel της emu (βρίσκεται στη γραμμή ειδοποιήσεων δίπλα στο ρολόι των windows) και δες αν το sample rate είναι στα 44.1kHz.
amnhsia Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια, το εχω φτιαξει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα