aghsilaos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Ο γράφων, για λόγους που δεν είναι της παρούσης, αριθμεί μηδέν φίλους. Εσείς λοιπόν πόσους έχετε; Αναφέρετε και από τα δύο είδη, δηλαδή τόσο τους πιο στενούς με τους οποίους έχεις σχέση εμπιστοσύνης, όσο και αυτούς του χαβαλέ με τους οποίους θα πιεις απλώς έναν καφέ.
Apoll Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Ο γράφων, για λόγους που δεν είναι της παρούσης, αριθμεί μηδέν φίλους. Εσείς λοιπόν πόσους έχετε; Αναφέρετε και από τα δύο είδη, δηλαδή τόσο τους πιο στενούς με τους οποίους έχεις σχέση εμπιστοσύνης, όσο και αυτούς του χαβαλέ με τους οποίους θα πιεις απλώς έναν καφέ. Εξαρτάται τι εννοείς φίλους. Άτομα που βγαίνεις κάθε μέρα μαζί, και πολλές φορές αναρωτιέσαι γιατί είσαι μαζί τους και σου τα πρίζουν; Ή ατομα που βλέπεις μια φορά το χρόνο, ενώ κάθε μέρα παίζετε μαζί τα ίδια ΜΜΟ για 3-10 ώρες, επί 10+ χρόνια, και συζητάτε για τα πάντα μέσω TS/Mumble/Ventrilo; Και ποτέ δεν σου τα έχουν σπάσει; Επίσης δημοσκόπηση κάνεις; 4 ποστ από το 2008; ΔΕ χαλάω ποτέ τον καφέ μου με ανθρώπους. Αμήν.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Ποτέ δεν είχα πραγματικούς φίλους. Είμαι δεξιός.
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 3-4. Γενικά έχω βαρεθεί τους ανθρώπους. Με κουράζουν πλέον.
evabb Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 ελατε ρε παιδια σοβαρευτειτε λιγο και απαντηστε σοβαρα.
totem_lost Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Καινούρια μόδα αυτή η 'δεν έχω ανάγκη κανένα μαλάκα';
viper2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 ειχα καμια 600αρια τωρα εχω πεσει στους 550 κριση
spacefart Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Στον Κοσμο Των Αφεντικων Ειμαστε ΟΛΟΙ Φιλοι (για να προλαβω τον -nick- χαχαχα)
eSATA Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=WVk_cJMOjnc&feature=related
capten- Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Παλαιότερα είχα πολλούς και περνάγαμε τέλεια.Χαβαλές,τσακωμοί,γέλια,ζήλιες και πολλά αλλα.Αλλα με το πέρασμα του χρόνου το φιλοσόφησα το θέμα.Ο καλύτερος φίλος μου πια είναι ο βαρετός εαυτός μου.Και τους ....φίλους τους έχω για αξεσουάρ.Τους αλλάζω ανάλογα με την εποχή.Το ίδιο και αυτοί εμενα. Αν είναι κανεις ligo τυχερόs οι μονοι που πραγματικά ενδιαφέρονται,πονάνε για σένα είναι οι γονείς και κανεις άλλος.Ούτε αδέλφια,ούτε φίλοι,ούτε η σύζυγος{?} θα ενδιαφερθούν για εσένα όσο οι γονείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα