Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχω να πω οτι εχετε ολοι σας σοβαρα ψυχολογικα προβληματα η ειστε απλα μουχλες που δεν θελει κανεις να τους κανει παρεα.

Δημοσ.

εχω να πω οτι εχετε ολοι σας σοβαρα ψυχολογικα προβληματα η ειστε απλα μουχλες που δεν θελει κανεις να τους κανει παρεα.

συμφωνώ.τι απαισιοδοξία είναι αυτή;;

και για να απαντήσω στο αρχικό ερώτημα εχω μερικούς.για να περνά ευχάριστα η ώρα...

Δημοσ.

Μικρή dεν είμαι μούχλα αλλα νούμερο.Και μεγάλο μάλιστα. :-D

Δημοσ.

Πως ξέρεις τόσα πολλά για μένα; :confused:

Δημοσ.

Για να μη το βρουν οι "φιλοι" του στο σερτς.

Επι του θέματος τωρα, νόμιζα ότι είχα 6, τελικά είχα 4, τώρα που το σκέφτομαι έχω 3, στην πραγματικότητα όμως ειναι 2! 2κ1/2 ισως.

Δημοσ.

topic starter,διόρθωσε παρακαλώ τον τίτλο σε

>Πόσους φίλους νομίζετε ότι έχετε;

Μην σου πω σε ποσοι νομιζετε οτι σας εχουνε φιλο;

Κατι που παρατηρουσα με ενδιαφερον παντα ειναι στην ταμπελα φιλος κατα ποσο συχνα η σχεση δεν ητανε αμφιδρομη.

Σου παρουσιαζε καποιος καινουριος τον ΦΙΛΟ του, μην πω τον αποκαλουσε κολλητο αδελφο κλπ κλπ και ο αλλος λιγος στα παπαρια του, μην πω ενιωθε και αβολα. Επειδη το εχω ζησει και εγω αυτο το "ο αλλος με θεωρει παρα πολυ φιλο του ενω εγω ενταξει δεν πιστευω οτι εχουμε τοσα κοινα στοιχεια, βιωματα, ξοδεμενο χρονο μαζι ωστε να σκιζω και το μαγιο μου".

Ισως εν αγνοια μου το εχω περασει και εγω απο την αναποδη αν και γι αυτο κρατω μια επιφυλαξη γιατι δυσκολα ενθουσιαζομαι με κοσμο. Οπως και να 'χει νομιζω παντα ενιωθα τυψεις οταν δεν ημουνα στο ιδιο επιπεδο εκτιμησης ή οτι αλλο με τον αλλο και δεν το ελεγα, αλλα και πως να το ΄πεις;

Το ιδιο θυμαμαι γινοτατανε με τα κοριτσια μικρος. Πολυ ευκολα με παραξηγουσαν οτι ειμαστε σε σχεση ενω εγω απλα χαιρομουνα για μια with benefits κατασταση που το παραδεχομαι ισως εβγαζε μια τρυφεραδα παρα πανω εκ μερους μου. Θυμαμαι μια φορα...

Man_Laying_on_a_Couch_Talking_to_His_Psychiatrist_101015-002945-351042.jpg

τι εννοειτε τελειωσε ο χρονος μου;

:fear:

Δημοσ.

Το ιδιο θυμαμαι γινοτατανε με τα κοριτσια μικρος. Πολυ ευκολα με παραξηγουσαν οτι ειμαστε σε σχεση ενω εγω απλα χαιρομουνα για μια with benefits κατασταση...

Τςςςς... Τι σταυρό κουβαλούσες και εσύ!

Δημοσ.
πόσους φίλους έχετε;

2 πολυ κοντινους που γνωριζομαστε χρονια.Εναν που δουλευουμε και μαζι, και μια κοπελα που ειμασταν και συμφοιτητες.

απο κει και μετα οι υπολοιποι πρεπει να ειναι καμια 10 αρια που απλα βγαινουμε για καφε κλπ κλπ.

τωρα πιο παλια ειχα και μια "φιλη" που καναμε πολυ παρεα κλπ απλα ειχε ενα θεματακι η συγκεκριμενη.

ηθελε να της ...

το βαζω...

στη...

μυτη :mellow:

Δημοσ.

Ειχα ως το λυκειο καποιους που θεωρουσα κολλητους 5-7 χρονια και με το που μπηκαν σε "σοβαρη" σχεση με εγραψαν στα αρχιδια τους.

Στον στρατο μετα γιναμε κολητοι με εναν αλλα αποφασισε να μετακομισει στην κυπρο για μια γκομενα παλι.

Οπως ειπανε μερικοι εχω γνωστους αλλα κανενα φιλο πια, γιατι να εχεις φιλους που ειναι σιγουρο οτι καποια στιγμη θα σε απογοητευσουν ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...